Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavuklar çok büyük olmuş, tantuni tavuğu minik minik doğranır, hıh şaka şaka çok güzel olmuş canım ,ellerine sağlık, hem klasik, hem Pinterest karışımı bir sunum olmuş, çok beğendim, başarılar
Tavuklar çok büyük olmuş, tantuni tavuğu minik minik doğranır, hıh şaka şaka çok güzel olmuş canım ,ellerine sağlık, hem klasik, hem Pinterest karışımı bir sunum olmuş, çok beğendim, başarılar
Tavukları küp küp doğrayıp tavaya alıyoruz üzerine sıvıyağını gezdirip suyunu salıp geri çekmesini bekliyoruz ( ben bu şekilde yaptım siz isterseniz tavuğu önce haşlayıp sonra yağda soteleyebilirsiniz ) tavuklar suyunu çektikten sonra baharatları ve tuzu ekleyip karıştıralım sonrasında 1 çay bardağı sıcak suyu ekleyelim pişmeye bırakalım diğer yandan piyazlık doğradığımız soğana tuz ve sumak ekleyip karıştıralım ardından lavaşa istediğimiz kadar tavuk soğan salatadı domatesi ve maydonozu ekleyip dürüm yapalım