Kızlar çoook kararsız kaldım yemek takımı limangoda indirimde... bir türlü karar veremedim sizce gerektiğinde günlük gerektiğinde de özel olarak kullanıma uygun bir takım mı?
Kızlar çoook kararsız kaldım yemek takımı limangoda indirimde... bir türlü karar veremedim sizce gerektiğinde günlük gerektiğinde de özel olarak kullanıma uygun bir takım mı? Eki Görüntüle 246880
Çook teşekkürler... Sanırım bende kıyamam ama misafir için bernardodan almıştım günlük daha spor birşeyler ararken buldum ama alıcam sanırım çünkü çook beğendim :))
yakından gördün mü modeli..
pasta ve servis tabağı üçgenımsı yada kalplibi şekel benziyo..
çorba tabakları da tam çukur değil gibi...
bende dün karaca ve emsanı gezdım..
karacada öyle enteresan modleler varkı öyle bi çorba tabağı yapmış..
içinde çorba durmaz tam çukur değil..
umarım bu öyle degıldır..
güle güle kullan şimdiden..
bende alıcam araştırma aşamasındayım marka ve modle karar veremedım...
yakından gördün mü modeli..
pasta ve servis tabağı üçgenımsı yada kalplibi şekel benziyo..
çorba tabakları da tam çukur değil gibi...
bende dün karaca ve emsanı gezdım..
karacada öyle enteresan modleler varkı öyle bi çorba tabağı yapmış..
içinde çorba durmaz tam çukur değil..
umarım bu öyle degıldır..
güle güle kullan şimdiden..
bende alıcam araştırma aşamasındayım marka ve modle karar veremedım...
Evet canım görmüştüm önceden; benim bir tane var zaten ama o kare o yüzden diğerini ya oval ya da üçgen istiyordum bu takımın üçgenliği daha yumuşak köşeli olduğundan bana daha cazip geldi..
evet karacadakiler öyle daha yayvan yapmışlar bunun derinliği ideal bence...
Takımında kampanyası bittiiği için ben dün aldım ama sana bernardonun modellerini önerebilirim benim diğer takımım bernardo ve çok şık duruyorlar.. Hiruni bone china-ninfa modeli benimkisi ama çok farklı tarzlar için modelleri mevcut :)))
Kızlar çoook kararsız kaldım yemek takımı limangoda indirimde... bir türlü karar veremedim sizce gerektiğinde günlük gerektiğinde de özel olarak kullanıma uygun bir takım mı? Eki Görüntüle 246880
Canım ben aldım ama çeyiz olduğu için kullanmaya başlamadım.. Ama kemik porselelen olduğu için dayanıklıdır diye düşünüyorum birde italyan yapımı.. Ama mesela benim bernardodan aldığım diğer yemek takımı da kemik porselen onu 1400 tl'ye almıştım bunu da 700 tl'ye aldım hali ile diğer yemek takımım(Özel günler için olan) daha kaliteli...
Çok güzelmiş:) Güle güle kullan:) Ben de özele böyle güzel bir takım istiyorum. Tantitoni'nin yemek takımları nerelerde satılıyor? Ve de fiyatları ne kadar?
Çok güzelmiş:) Güle güle kullan:) Ben de özele böyle güzel bir takım istiyorum. Tantitoni'nin yemek takımları nerelerde satılıyor? Ve de fiyatları ne kadar?