Tansiyonum Düşüyor Belirti mi??

Bana doktorum hamile kalmaya karar verince 3 ay önceden başlamalıyız folik asite demişti öylede başlamıştık... Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Adete 2 hafta kala ancak yumurtlama olur bacım. Yumurtlama zamanı döllenme olursa en erken 11-12.günde kanda çıkar idrar testindede en erken 13-14.günde çıkar
Tansiyon düşüklüğü hamileliktede olur ama adet günü gelmeden belirti olmaz çünkü dediğim gibi yumurtlamadan adete kadar geçen süre 14 gündür zaten kana anca geçer
Göğüs ağrısına da sık rastlanır ama illa her hamilelikte olacak diye bişey yok mesela ben ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok yaşamıştım ama bunda yaşamadım hiç hala tık yok...yani olabilirde olmayabilirde
Kasık ağrısı da olabilir ama en doğru sonucu adet günü gelince veya birkaç gecikmeden sonra kan testi verir. Allah gönlüne göre versin

Amin ALLAH herkesin gönlüne gore isteyen herkese hayırlısını sagliklisini nasip etsin.. yorumunuz için çok teşekkür ederim.. siz öyle anlatınca birden dedim doğru yumurtlamadan öncede başlamıştı belki yanlış düşünüyorum.. adet günümü bekliyorum 6 gün kaldı hayırlısıyla bi gelsin o da insALLAH bu sefer olur..

Rica ederim... Rabbim güzel haberle taçlandırsın

ben geçen ay ayın 25 inde adet oldum.. her ay 30 gün arayla olurum.. 25 inde benim bildiğim tekrar olması lazım ama uygulamadan takip ediyorum ve ayın 27 si diye gösteriliyor.. eger 25 ise 2 gun gecmis.. bu iki gündür ama bugün daha fazla akıntım var nasıl desem pembe desen pembe değil kahverengi desen o da değil böyle turuncu gibi birşey bir kaç damla olmuş.. neden olabilir adet olacağım ondan mı acaba cok ufak ufak sancim var.. bir de göğüslerim çok fazla değil ama ağrımaya başladı geçenlerde kolumu kaldıramıyordum ağrıdan şimdi pek yok ağrısı elleyince fark ediyorum bazen durup duruken sızlıyor bunların hepsi adet olacağım için mi bilmiyorum test yapmayı o kadar çok istiyorum ki ama korkuyorum ya negatif çıkarsa diye...

Canım test yapmadan kimse sana var ya da yok diyemez ki.

Adette olabilir belki sokulemiyorsundur, yerleşme kanaması da olabilir, Enfeksiyon da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…