- 7 Haziran 2016
- 1.044
- 1.021
- 133
- Konu Sahibi ece_hatun1
-
insALLAH tek duam bu.. ben folik asidi doktorumla görüşüp kendisi de uygun görürse kullanmaya başlarım ama şuan sadece adet günümü bekliyorum gelsin ondan sonra gideceğim doktora... Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim..
Ne zamandan beri sormak istiyordum sizlere ama bugune kismetmis.. Biz yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ilk olduğu için de pek bir tecrübem yok. Her ay umutlanıp hüsranla bittiği için bu ay pek umudum yok ama yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır tansiyonum dusuyor basim çok ağrıyor ve dönüyor bazen ayaktayken düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir yerlere sürekli uyumak istiyorum.Sürekli uyuma isteğim tansiyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tansiyonum neyden kaynaklı düştüğünü bilmiyorum. Geçenlerde hasta ziyaretine hastaneye gittik dizlerim titriyordu basim dönüyordu gidip tansiyonumu ölçtüm 11/7 çıktı sabah da evde olctugumde 10/5 çıktı doktor tahlil yaptı gebelik şüphesi var mı dedi daha adetime 2 hafta falan var dedim tahlil yaptım negatif çıktı bende üstünde pek durmadım. Bu aralar çok şiddetli sol yumurtaligimda ağrı ve batma var karnimda dolgunluk hiseediyorum özellikle sol göğsüm arada birden bir ağrı geliyor neden bilmiyorum. Bir de genelde hamilelik şüphesi olan kişilerde en önemli belirtilerden biri de goguslerde degisiklik siskinlik agri sizi ama bende göğüslerimde çok yumuşama var. Aranızda tecrübeli bayanlar var size sormak istediğim neyden dolayı sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ve sol kaşık ağrısı çekiyorum..
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim..
Bana doktorum hamile kalmaya karar verince 3 ay önceden başlamalıyız folik asite demişti öylede başlamıştık... Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
Adete 2 hafta kala ancak yumurtlama olur bacım. Yumurtlama zamanı döllenme olursa en erken 11-12.günde kanda çıkar idrar testindede en erken 13-14.günde çıkar
Tansiyon düşüklüğü hamileliktede olur ama adet günü gelmeden belirti olmaz çünkü dediğim gibi yumurtlamadan adete kadar geçen süre 14 gündür zaten kana anca geçer
Göğüs ağrısına da sık rastlanır ama illa her hamilelikte olacak diye bişey yok mesela ben ilk hamileliğimde göğüs ağrısı çok yaşamıştım ama bunda yaşamadım hiç hala tık yok...yani olabilirde olmayabilirde
Kasık ağrısı da olabilir ama en doğru sonucu adet günü gelince veya birkaç gecikmeden sonra kan testi verir. Allah gönlüne göre versin
Amin ALLAH herkesin gönlüne gore isteyen herkese hayırlısını sagliklisini nasip etsin.. yorumunuz için çok teşekkür ederim .. siz öyle anlatınca birden dedim doğru yumurtlamadan öncede başlamıştı belki yanlış düşünüyorum.. adet günümü bekliyorum 6 gün kaldı hayırlısıyla bi gelsin o da insALLAH bu sefer olur..
Rica ederim... Rabbim güzel haberle taçlandırsın
Canım test yapmadan kimse sana var ya da yok diyemez ki.
Adette olabilir belki sokulemiyorsundur, yerleşme kanaması da olabilir, Enfeksiyon da olabilir.
Yap canim en azindan sebebi ne bilirsin.Amin olmak için yarın yapsam mi acaba testi..
Yap canim en azindan sebebi ne bilirsin.
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım, hayırlı haberlerini okumak nasip olsun.yarın bir aksilik çıkmazsa yapacağım insALLAH...
Hakkinda hayırlısı olsun inşallah arkadaşım, hayırlı haberlerini okumak nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?