• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyonum Düşüyor Belirti mi??

Hakkinizda hayirlisi olsun .Ben de 8 ay bekledim .Çesitli sıkıntılar atlattik .Su an 9 aylik oglum kucagimda uyuyor. Cok iyi bilirim o heyecani ve kaygiyi.

Hakkinizda hayirlisi olsun .Ben de 8 ay bekledim .Çesitli sıkıntılar atlattik .Su an 9 aylik oglum kucagimda uyuyor. Cok iyi bilirim o heyecani ve kaygiyi.

sizin neyden dolayı 8 ay sürdü.. bu arada rabbim uzun ömürler versin insALLAH. Size bagislasin anneli babalı büyümek nasip etsin...:KK68::KK68:

Gitmeyi düşünüyorum acil de tahlil yaptım doktor dedi sonuçlar temiz gözüküyor birşey yok gebelik de gözükmüyor dedi bende durmadım üstünde ama aklımda gitmeyi düşünüyorum.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için..:KK68:
D vitaminine baktırdın mı?

İnşallah cnm yaaa, Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🙏💕 başta biraz olumsuz konuştum ama kusuruma bakma, bilemedim... Bu Müberek gece hürmetine nasip etsin inşallah 🙏💕💐

Estağfurullah ne kusuru olabilir :)) belki de olumlu sonuçla karşılaşmam hakkımızda hayırlısı olsun.. Amin dualarım hem kendime hem de isteyen herkese.. Rabbim herkese nasip etsin insALLAH.. ❤:KK68::KK200::nazar:

Kan değerlerine batırdın mı? Bende b12 eksikken baş dönmssi
dönmesi oluyordu bi de kalp çarpıntısı.. İksç içinve
içince bi hafta da geçiyordu.
Regline daha çok var.. Çok istediğini de biliyorum ama umutlanmak için çok erken.. İnşallah hamilesindir ondan düşüyordur. Ama bebekten değilse de inan saldığın zaman hiç beklemediğin anda bebeğin seninle olacak ❤️

Kan değerlerine batırdın mı? Bende b12 eksikken baş dönmssi
dönmesi oluyordu bi de kalp çarpıntısı.. İksç içinve
içince bi hafta da geçiyordu.
Regline daha çok var.. Çok istediğini de biliyorum ama umutlanmak için çok erken.. İnşallah hamilesindir ondan düşüyordur. Ama bebekten değilse de inan saldığın zaman hiç beklemediğin anda bebeğin seninle olacak ❤

hayır baktiırmadım canım sadece acil de yapilan tahlille duruyorum başka gitmedim hastaneye..
evet daha çok var bende umutlanmak istemiyorum ama tek hayalim anne olmak uzun süredir uğraşıyorum.. InsALLAH dediginiz gibi güzel şeyler çıkar🤲..
Yorumunuz için çok teşekkür ederim 💕

arkadaslar birsey sormak istiyorum... bugün karnıma çok inceden inceden kramp giriyor.. sol tarafıma doğru batma oluyor ama çok sık değil ince ince bugün bir iki kere oldu neyden dolayı olabilir tahmininiz var mı acaba adet günüm yaklaşıyor ondan mi...

Amin.. Bende belki onlardan kaynaklı diye düşündüğüm için pek önemsemedim ama bilgisi olan böyle durumlar yaşayıp birşeyler çıkan vardır diye yazmak sormak istedim insALLAH başka yazan da çıkar..
Merhaba canım tabiki var ben 🤗 hamile oldugumu öğrenmeden 1 hafta kadar önce 2 defa baygınlık geçirmiştim birden bire tepemden aşağı kaynar su dökülmüş gibi boncuk boncuk ter atıp gözlerim kararmıştı 5-10 dakika kadar olduğum yere çömelip kalmıştım. Tansiyon konusuna gelecek olursak benim tansiyonum her zaman 9-5 tir o konu hakkıbda yorum yapamıycam. Kan tahlilini erken yaptırmışsınız adete 3 gün kala yaptırabilirsiniz en erken

Merhaba canım tabiki var ben 🤗 hamile oldugumu öğrenmeden 1 hafta kadar önce 2 defa baygınlık geçirmiştim birden bire tepemden aşağı kaynar su dökülmüş gibi boncuk boncuk ter atıp gözlerim kararmıştı 5-10 dakika kadar olduğum yere çömelip kalmıştım. Tansiyon konusuna gelecek olursak benim tansiyonum her zaman 9-5 tir o konu hakkıbda yorum yapamıycam. Kan tahlilini erken yaptırmışsınız adete 3 gün kala yaptırabilirsiniz en erken

yorumunuz için çok teşekkür ederim 💕🌷... evet erken oldu tahlil canim zaten kendi isteğimle yapmadım doktor yapalım dedi bende yaptım mecbur cikmiyacagini biliyordum... sürekli baş dönmem var bayılacak gibi oluyorum ama sanırım bu aralar biraz baş dönemem geçti çok uykum var olduğum yerde uyuyorum genelde uykuyu da çok severim ama bu kadar da olmaz bugün de çok fazla değil ama inceden inceden agri kramplar giriyor sol tarafıma dogru batma da çok var karnimda vajinam da kramp sızı adetliyken olan acı gibi acaba adetim yaklaşıyor ondan mi bilmiyorum bu ağrılar biraz farklı kendimi de kaptırmak istemiyorum psikoljik de olabilir diyorum ama takmıyorum kafama neden psikolojik olsun ki.. aslında bu tahminlerin hepsi kendimi kaptırıp üzülmemek için...

yorumunuz için çok teşekkür ederim 💕🌷... evet erken oldu tahlil canim zaten kendi isteğimle yapmadım doktor yapalım dedi bende yaptım mecbur cikmiyacagini biliyordum... sürekli baş dönmem var bayılacak gibi oluyorum ama sanırım bu aralar biraz baş dönemem geçti çok uykum var olduğum yerde uyuyorum genelde uykuyu da çok severim ama bu kadar da olmaz bugün de çok fazla değil ama inceden inceden agri kramplar giriyor sol tarafıma dogru batma da çok var karnimda vajinam da kramp sızı adetliyken olan acı gibi acaba adetim yaklaşıyor ondan mi bilmiyorum bu ağrılar biraz farklı kendimi de kaptırmak istemiyorum psikoljik de olabilir diyorum ama takmıyorum kafama neden psikolojik olsun ki.. aslında bu tahminlerin hepsi kendimi kaptırıp üzülmemek için...
Canım bebek sahibi olmak istediğin için psikolojik olabilir ben 8 ay boyunca her ay kendimi hamileyim sanmıştım daha sonra ovulasyon testine başladım ilk ay olmadı 2. Ay da olmaz derken bi baktım hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Canım bebek sahibi olmak istediğin için psikolojik olabilir ben 8 ay boyunca her ay kendimi hamileyim sanmıştım daha sonra ovulasyon testine başladım ilk ay olmadı 2. Ay da olmaz derken bi baktım hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

rabbim herkese hayırlısını ve sağlıklı olanı nasip etsin İNŞALLAH🤗... bu ay olmazsa artık rabbimin bildiği hayırlısı buymuş derim üzülmem artık 7 aydır alıştım... üzülmem diyorum ama insanın içinde bir ukte kalıyor ya neyse artık tek yapmam gereken sanırım şuan adet günümü beklemek olacak...

rabbim herkese hayırlısını ve sağlıklı olanı nasip etsin İNŞALLAH🤗... bu ay olmazsa artık rabbimin bildiği hayırlısı buymuş derim üzülmem artık 7 aydır alıştım... üzülmem diyorum ama insanın içinde bir ukte kalıyor ya neyse artık tek yapmam gereken sanırım şuan adet günümü beklemek olacak...
Sende ovulasyon testi dene canım

Kesin hamilesin diyemeyiz tabiki... Ben hamileliklerimi hep kasık agrim var diye gittigimde öğrendim ve hamilelik boyunca tansiyonum cok düşüktü... Folik asit almaya başlamalisin eger ki hamilelik düşünüyorsan...
İnşallah hayırlı haberi duyarsın cnm... :KK69:

Kesin hamilesin diyemeyiz tabiki... Ben hamileliklerimi hep kasık agrim var diye gittigimde öğrendim ve hamilelik boyunca tansiyonum cok düşüktü... Folik asit almaya başlamalisin eger ki hamilelik düşünüyorsan...
İnşallah hayırlı haberi duyarsın cnm... :KK69:

insALLAH tek duam bu.. ben folik asidi doktorumla görüşüp kendisi de uygun görürse kullanmaya başlarım ama şuan sadece adet günümü bekliyorum gelsin ondan sonra gideceğim doktora... Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim.. 🤗🌷

insALLAH tek duam bu.. ben folik asidi doktorumla görüşüp kendisi de uygun görürse kullanmaya başlarım ama şuan sadece adet günümü bekliyorum gelsin ondan sonra gideceğim doktora... Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim.. 🤗🌷
baska belirti yokmu canm

baska belirti yokmu canm

ya aslinda var gibi ama belki dedim yanlış düşünüyorumdur çok aşırı değil ama sürekli lavaboya gitme gereği duyuyorum bazen ateş basıyor bazen üşüyorum vücut sıcaklığımda belli olmuyor mide bulantım da hic yok denilenecek kadar az...

Back