- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
-
Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.
Baş dönmesi yaşayıp adet olmuştum ben ama herkesde ayni belirtiler olacak diye birşey yok tabii ki. Uyku eğilimi tansiyonun düşüklüğünden kaynaklanıyor.
Adetine kac gun var su an da?
Canim tedbir amaçlı bir doktora git istersen tansiyonun icin.ALLAH razı olsun ...
Adetime daha 9 gün var.
Canim tedbir amaçlı bir doktora git istersen tansiyonun icin.
Rica ederim arkadaşım ne demek.Gitmeyi düşünüyorum acil de tahlil yaptım doktor dedi sonuçlar temiz gözüküyor birşey yok gebelik de gözükmüyor dedi bende durmadım üstünde ama aklımda gitmeyi düşünüyorum.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
Rica ederim arkadaşım ne demek.
Belki mevsimsel de olabilir ya da stresiniz varsa o da yapabilir.
Rabbim şifanızı versin inşallah.
Canım bende öyle olmuştum bir keresinde sürekli tansiyonum düşüyordu eşim kesin hamilesin deyip heveslendirdi sonuç hüsran oldu maalesef.Amin.. Bende belki onlardan kaynaklı diye düşündüğüm için pek önemsemedim ama bilgisi olan böyle durumlar yaşayıp birşeyler çıkan vardır diye yazmak sormak istedim insALLAH başka yazan da çıkar..
Canım bende öyle olmuştum bir keresinde sürekli tansiyonum düşüyordu eşim kesin hamilesin deyip heveslendirdi sonuç hüsran oldu maalesef.
Dilerim seninki herhangi bir rahatsizlik icin degil yerlesmeden kaynaklı oluyordur sana özel belirti olarak
Ağustos ayı mıydı neydi tansiyon düşmesi yaşadım hemde hergün, pekmezi suyla karıştırıp içiyordum ki hiçççç sevmemAmin.. Bende belki onlardan kaynaklı diye düşündüğüm için pek önemsemedim ama bilgisi olan böyle durumlar yaşayıp birşeyler çıkan vardır diye yazmak sormak istedim insALLAH başka yazan da çıkar..
Ağustos ayı mıydı neydi tansiyon düşmesi yaşadım hemde hergün, pekmezi suyla karıştırıp içiyordum ki hiçççç sevmemfaydası olmuyordu.. Kan vermiştim negatifti zaten çok geçmeden de regl olmuştum... Başka sebebi vardı eminim...
Kaç gün var cnm regline?En kötüsü havadan dolayıdır diye düşünüyorum insALLAH başka kötü bir sebep yoktur bende adet günümü bekliyorum eğer adet olursam hastaneye gideceğim. Kan tahlili yapalı 1 hafta olacak bakalım hayırlısı olsun herkes için.. Teşekkür ederim cevabınız icin.. :))
Kaç gün var cnm regline?
Ohooo cnm o zaman çok erken kan testi için.. Erken yaptırmışsın yani... Bekle biraz daha, regl gününde yaptır9 gün var daha
Ohooo cnm o zaman çok erken kan testi için.. Erken yaptırmışsın yani... Bekle biraz daha, regl gününde yaptırheran sürpriz yaşayabilirsin
Canim benim belirtim adete 1 hafta kala baslamisti soyleydi aniden ayaga kalktigimda hertaraf karariyordu aniden sonra duzeliyordum ama sadece 1 hafta oldu adetim gectiktwn sonra devam etmedi sonra baska belirtiler cikiyo malum
Ben sandım reglin geçti, iyi okumadım heralde.. Hadi inşallah canım benimayy insALLAH ya bari bu sefer çok güzel bir supriz olsun tek dileğim bu...
Ben sandım reglin geçti, iyi okumadım heralde.. Hadi inşallah canım benimgüzel haberlerini alırız
insallah hamilelik cikar cnm hayirlisibenim de öyle oluyor ayağa kalktığım zaman gözümün onu kararıyor birden otururken başımı yastığa koymak istiyorum ayaktayken de dengemi kaybediyorum sallanıyorum düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir de etrafı bulanık görüyorum bazen net değil herşey bu iki haftadır bu şekilde insALLAH güzel şeyler çıkar... tesekkur ederim yorumunuz için :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?