- 27 Ocak 2019
- 263
- 83
- 98
- Konu Sahibi ece_hatun1
Ne zamandan beri sormak istiyordum sizlere ama bugune kismetmis.. Biz yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ilk olduğu için de pek bir tecrübem yok. Her ay umutlanıp hüsranla bittiği için bu ay pek umudum yok ama yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır tansiyonum dusuyor basim çok ağrıyor ve dönüyor bazen ayaktayken düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir yerlere sürekli uyumak istiyorum.Sürekli uyuma isteğim tansiyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tansiyonum neyden kaynaklı düştüğünü bilmiyorum. Geçenlerde hasta ziyaretine hastaneye gittik dizlerim titriyordu basim dönüyordu gidip tansiyonumu ölçtüm 11/7 çıktı sabah da evde olctugumde 10/5 çıktı doktor tahlil yaptı gebelik şüphesi var mı dedi daha adetime 2 hafta falan var dedim tahlil yaptım negatif çıktı bende üstünde pek durmadım. Bu aralar çok şiddetli sol yumurtaligimda ağrı ve batma var karnimda dolgunluk hiseediyorum özellikle sol göğsüm arada birden bir ağrı geliyor neden bilmiyorum. Bir de genelde hamilelik şüphesi olan kişilerde en önemli belirtilerden biri de goguslerde degisiklik siskinlik agri sizi ama bende göğüslerimde çok yumuşama var. Aranızda tecrübeli bayanlar var size sormak istediğim neyden dolayı sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ve sol kaşık ağrısı çekiyorum..
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim..
Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim..