• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyonum Düşüyor Belirti mi??

ece_hatun1

15.09.2018 🤵👰
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2019
263
83
98
Ne zamandan beri sormak istiyordum sizlere ama bugune kismetmis.. Biz yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ilk olduğu için de pek bir tecrübem yok. Her ay umutlanıp hüsranla bittiği için bu ay pek umudum yok ama yaklaşık 1 buçuk 2 haftadır tansiyonum dusuyor basim çok ağrıyor ve dönüyor bazen ayaktayken düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir yerlere sürekli uyumak istiyorum.Sürekli uyuma isteğim tansiyondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama tansiyonum neyden kaynaklı düştüğünü bilmiyorum. Geçenlerde hasta ziyaretine hastaneye gittik dizlerim titriyordu basim dönüyordu gidip tansiyonumu ölçtüm 11/7 çıktı sabah da evde olctugumde 10/5 çıktı doktor tahlil yaptı gebelik şüphesi var mı dedi daha adetime 2 hafta falan var dedim tahlil yaptım negatif çıktı bende üstünde pek durmadım. Bu aralar çok şiddetli sol yumurtaligimda ağrı ve batma var karnimda dolgunluk hiseediyorum özellikle sol göğsüm arada birden bir ağrı geliyor neden bilmiyorum. Bir de genelde hamilelik şüphesi olan kişilerde en önemli belirtilerden biri de goguslerde degisiklik siskinlik agri sizi ama bende göğüslerimde çok yumuşama var. Aranızda tecrübeli bayanlar var size sormak istediğim neyden dolayı sürekli tansiyon düşüklüğü yaşıyorum ve sol kaşık ağrısı çekiyorum..

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim..

Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.

Baş dönmesi yaşayıp adet olmuştum ben ama herkesde ayni belirtiler olacak diye birşey yok tabii ki. Uyku eğilimi tansiyonun düşüklüğünden kaynaklanıyor.
Adetine kac gun var su an da?

Rabbim gönlüne göre hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.

Baş dönmesi yaşayıp adet olmuştum ben ama herkesde ayni belirtiler olacak diye birşey yok tabii ki. Uyku eğilimi tansiyonun düşüklüğünden kaynaklanıyor.
Adetine kac gun var su an da?

ALLAH razı olsun ...
Adetime daha 9 gün var.

Canim tedbir amaçlı bir doktora git istersen tansiyonun icin.

Gitmeyi düşünüyorum acil de tahlil yaptım doktor dedi sonuçlar temiz gözüküyor birşey yok gebelik de gözükmüyor dedi bende durmadım üstünde ama aklımda gitmeyi düşünüyorum.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için..:KK68:

Gitmeyi düşünüyorum acil de tahlil yaptım doktor dedi sonuçlar temiz gözüküyor birşey yok gebelik de gözükmüyor dedi bende durmadım üstünde ama aklımda gitmeyi düşünüyorum.. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için..:KK68:
Rica ederim arkadaşım ne demek.
Belki mevsimsel de olabilir ya da stresiniz varsa o da yapabilir.
Rabbim şifanızı versin inşallah.

Rica ederim arkadaşım ne demek.
Belki mevsimsel de olabilir ya da stresiniz varsa o da yapabilir.
Rabbim şifanızı versin inşallah.

Amin.. Bende belki onlardan kaynaklı diye düşündüğüm için pek önemsemedim ama bilgisi olan böyle durumlar yaşayıp birşeyler çıkan vardır diye yazmak sormak istedim insALLAH başka yazan da çıkar..

Amin.. Bende belki onlardan kaynaklı diye düşündüğüm için pek önemsemedim ama bilgisi olan böyle durumlar yaşayıp birşeyler çıkan vardır diye yazmak sormak istedim insALLAH başka yazan da çıkar..
Canım bende öyle olmuştum bir keresinde sürekli tansiyonum düşüyordu eşim kesin hamilesin deyip heveslendirdi sonuç hüsran oldu maalesef.
Dilerim seninki herhangi bir rahatsizlik icin degil yerlesmeden kaynaklı oluyordur sana özel belirti olarak 🤲🏼

Canım bende öyle olmuştum bir keresinde sürekli tansiyonum düşüyordu eşim kesin hamilesin deyip heveslendirdi sonuç hüsran oldu maalesef.
Dilerim seninki herhangi bir rahatsizlik icin degil yerlesmeden kaynaklı oluyordur sana özel belirti olarak 🤲🏼

insALLAH ya dediginiz gibi çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin..

Ağustos ayı mıydı neydi tansiyon düşmesi yaşadım hemde hergün, pekmezi suyla karıştırıp içiyordum ki hiçççç sevmem 🤢 faydası olmuyordu.. Kan vermiştim negatifti zaten çok geçmeden de regl olmuştum... Başka sebebi vardı eminim...

Ağustos ayı mıydı neydi tansiyon düşmesi yaşadım hemde hergün, pekmezi suyla karıştırıp içiyordum ki hiçççç sevmem 🤢 faydası olmuyordu.. Kan vermiştim negatifti zaten çok geçmeden de regl olmuştum... Başka sebebi vardı eminim...

En kötüsü havadan dolayıdır diye düşünüyorum insALLAH başka kötü bir sebep yoktur bende adet günümü bekliyorum eğer adet olursam hastaneye gideceğim. Kan tahlili yapalı 1 hafta olacak bakalım hayırlısı olsun herkes için.. Teşekkür ederim cevabınız icin.. :))

En kötüsü havadan dolayıdır diye düşünüyorum insALLAH başka kötü bir sebep yoktur bende adet günümü bekliyorum eğer adet olursam hastaneye gideceğim. Kan tahlili yapalı 1 hafta olacak bakalım hayırlısı olsun herkes için.. Teşekkür ederim cevabınız icin.. :))
Kaç gün var cnm regline?

Canim benim belirtim adete 1 hafta kala baslamisti soyleydi aniden ayaga kalktigimda hertaraf karariyordu aniden sonra duzeliyordum ama sadece 1 hafta oldu adetim gectiktwn sonra devam etmedi sonra baska belirtiler cikiyo malum

Canim benim belirtim adete 1 hafta kala baslamisti soyleydi aniden ayaga kalktigimda hertaraf karariyordu aniden sonra duzeliyordum ama sadece 1 hafta oldu adetim gectiktwn sonra devam etmedi sonra baska belirtiler cikiyo malum

benim de öyle oluyor ayağa kalktığım zaman gözümün onu kararıyor birden otururken başımı yastığa koymak istiyorum ayaktayken de dengemi kaybediyorum sallanıyorum düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir de etrafı bulanık görüyorum bazen net değil herşey bu iki haftadır bu şekilde insALLAH güzel şeyler çıkar... tesekkur ederim yorumunuz için :))

benim de öyle oluyor ayağa kalktığım zaman gözümün onu kararıyor birden otururken başımı yastığa koymak istiyorum ayaktayken de dengemi kaybediyorum sallanıyorum düşecek gibi oluyorum tutunuyorum bir de etrafı bulanık görüyorum bazen net değil herşey bu iki haftadır bu şekilde insALLAH güzel şeyler çıkar... tesekkur ederim yorumunuz için :))
insallah hamilelik cikar cnm hayirlisi😊

Back