Tansiyon için hangi doktora gidilir?

Srks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
311
226
3 veya 4 yıldan beri ne zaman evdeki tansiyon aletiyle ölçsem tansiyonum düşük çıkıyor beni rahatsız etmediği için ben uzun süredir doktora gitmedim.. Fakat bugün İnanılmaz bir baş ağrısı yaşadım tansiyonum 12ye 9 benim için yüksek bi tansiyon.. Sanırım vücudum düşük tansiyona alışmış.. Velhasıl kelam bunun için doktora gitmek istiyorum hangi bölüme gitmeliyim??

Tansiyonunuzu ölçmeden hemen önce ne yaptın? Güneş altında uzun süre durmak vs?

3 veya 4 yıldan beri ne zaman evdeki tansiyon aletiyle ölçsem tansiyonum düşük çıkıyor beni rahatsız etmediği için ben uzun süredir doktora gitmedim.. Fakat bugün İnanılmaz bir baş ağrısı yaşadım tansiyonum 12ye 9 benim için yüksek bi tansiyon.. Sanırım vücudum düşük tansiyona alışmış.. Velhasıl kelam bunun için doktora gitmek istiyorum hangi bölüme gitmeliyim??
Dahiliye iç hastalıkları bölümü bakar

Yükseldiğini hissedersen yada ölçümde farkedersen hemen limon sıkıp iç iyi geliyor yüksek tansiyona

Teşekkür ederim bir dahaki sefer deneyeceğim ailemde tansiyon hastası yok o yüzden bu konuda bilgisizim
Eşim hipertansiyon hastası tansiyonu çıkınca limon içiyor karşı komşumda aynı ☺️ Geçmiş olsun

X