Tansiyon Düşüklüğü ?

Kleopatra11

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
756
86
18
Benim 1 senedir tansiyonum düşüyor yani panik atak ve anksiyete ile tanıştığımdan bu yana belirti falan yok önceden gözüm kararirdi oda yok doktora gidiyorum 11 çıkıyor falan ama evde kendim bakıyorum 8/5 8/4 9/6 falan oluyor bazen çok nadiren 8/4 olur Canan Karatay küçük tansiyon düşüklüğü kalp krizine neden oluyor dedi endişe bastı beni

benim her zaman 9/6. dert etmeyin. zayıfsanız ve gençseniz normal. ayrıca karatay'ın dediği iki şeyden birine inanın birine inanmayın. her söylediği doğru değil. bir çok kişi onun yüzünden mağdur.

Zayıfım diye herhalde nebilim hiçbir sorunum yok ama hep düşük hiç de arttığını daha görmemiş arada yorgun hissediyorum falan onada alıştım

Kan sayımı yaptırdınız mı? Büyük ihtimalle değerleriniz düşük olduğu için düşük, bu arada yüksek tansiyon çok daha tehlikeli.

Yapısal oluyor benim de hep düşüktür. Bu sayede hamileyken yüksek tansiyon riski yaşamadım. İyi yanları da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…