Tanrya kretmek iin vesile

bekliyoruzzzz çok sevindim sen nereden geliyorsun biraz daha bilgi verebilirmisin

Izmir dogumluyum.Almanya"da yasiyorum.17 yillik evliyim,36 yasindayim ve 3 cocuk annesiyim...Büyük oglum ve esim burada kalacak ben iki kücükle gelecegim...Gercekten suan o kadar mutluyum ki anlatamam sizlerle tanisabilmek cok güzel...Yesilim özellikle önerebilecegin bir yer varmi...Burada bana bir cok secenek verdiler hepsi cok güzel kemer,belek,lara vs...

şehir Içi Tercih Edersen Rahat Olur Senin Için Falez Veya Cender Otel şik Ve Pahalli Değil Sik Sik Yazişalim Burada

Yağmurcuğum şehiriçinde kalırsan görüşmemiz kolay olur.Konyaaltında porto bella ,seelife, özkaymak, ring otel yinede daha çok var.Rakam ne düşünüyorsun bilmediğim için tam bir otel söyleyemiyorum.nasıl bir otel istiyorsun beklentilerin ne bunları bilirsek daha iyi olur.Yağmur ben 3 4 gün kk ya giremiyeceğim yarın ameliyat olucam. bu saydıklarım denizkıyısında ve lüx oteller internetten girip araştır istersen.

Yesilim,Pasam ben burada turizm bürosuna gittim.Onlar bana bir cok secenek sundular.Pasam verdikleri bilgilerde özkaymak"da vardi.Katalog ve internettende baktim.Ben cok begendim,saniyorum Konyaaltindaymis.Bende Antalya"nin sehir mekezine uzak olmasini istemiyorum.Buradan ucak,otel,hepsi dahil ayarlatacagim.Otel yetkilileri beni havaalanindan almaya gelecekler.Vermis oldugunuz otellerede internetten bakacagim.

o zaman istediğin otellerden birini tercih et haber ver olurmu yağmur.

özkaymak bana yürüyerek 10 dakika.yeşilime de o kadar uzaklıkta ve çok güzel bir otel.eğer orda varsa hiç kaçırma derim.bekliyoruz yağmurcuğum.

cok sevindim sizlere yakin olmasina.yarin kesinlesecek ben size yarin hangi otel,hangi tarih bildiririm.Ilginizden dolayi cok tesekkür ediyorum.Ben calistigim icin aksamlari girebiliyorum.Sizleri kocaman öptüm.Pasam tekrar Acil sifalar diliyorum.Gecmis olsun canim.

Yesilim canim benim tatilim kesinlesti.otel "sherwood" lara"da 29 mart"ta geliyorum.11 gün kalacagim.Sehir merkezine 10 km uzakliktaymis.Simdiden itibaren gün saymaya basladim ben.

tamam canım görüşürüz paşanın ameliyatı iyi geçmiş o güne kadar ayaklanır.
nasıl olsa buradan iletişim kurarız kızlarlada gün belirleriz ayrıca istersen.
msn,telefon veririm sana...şimdilik hoşçakal.ev halkına selamlar...

Pasanin ameliyatinin iyi gecmesine cok sevindim,gecmis olsun dileklerimi iletirsen sevinirim...istemezmiyim o kadar memnun olurum ki sizleri tanimayi gercekten cok istiyorum.sakincasi yoksa eger senin icin,telefon ve msn adresini almak isterim...

Elif benimkini biliyor ben simdi elif"e sorarim seninki varsa alirim canim...

yağmur
güzel bir tatil geçirirsin umarım canım.
bende antalyadayım canım.
hadi bekliyoruz seni...
sevgiler

Lenacim cok tesekkür ediyorum.Bende sizleri taniyacagim icin cok mutluyum...Yesilim canim ben Elif"ten msn adresini aldim,seni kaydettim...görüsmek dilegiyle,sevgiler...

yağmur selam canım geç fark ettim antalya'ya geleceğine sevindim .Gelince tanışırız sen antalyaya gel biz seni buluruz.

hatisim canim cok tesekkür ediyorum ilginden dolayi...Insallah tanismak nasip olur sizlerle...eger sizcede uygunsa,bir mahsuru yoksa 31 mart"ta bulusalim mi,cumartesiye geliyor...siz yeri belirlersiniz bana bulusulacak yerin adresini verirseniz ben gelirim...sizler icin uygun degilse daha sonrada bulusabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…