Tanrya kretmek iin vesile

bizdeeee mutluyuz inşallah buluşuruz.yer belirler bildiririz
bahçeme halamı yazdım yağmur...

sevgili yeşilim,okuduğum her yazında mutlaka kendimden çok şey buluyorum.tanrımız insanoglunu yaratırken bütün duygularıyla beraber yaratmış.dünyada,Türkiyemizde gerçekten çok harıka yerler var,bende antalyanın çoğu yerini gördüm cennetin bir parçasıydı sanki...Ama en önemlisi biz insanoğlunun kavuşabildiği yerlere sadece bakması değil,görerek bakması çok önemlidir işte o zaman anlamı vardır;hayatın,güzelliklerin ve sevginin...
Ve ben şimdi diyorumki senin bahsetmiş olduğun güzellikler içinde inşallah bir gün birbirimizi en iyi şekilde görüp,dertleşip ,tanışma imkanı bulabiliriz..

Sevgili Nixe Sen Yeterki Gel Gör Bu Güzellikleri Hep Beraber Seyrederiz.
Dimağ Teşekkürler Canim Kattiğin Yorumlar Için.

yesilim antalyayi henuz gormedim umarim gormek nasip olur.ama oyle guzelliklerle karsilastimki...inan bana tipki senin gibi Allahima sukrettim bu guzellikleri bize bahsettigi icin.sukretmemek mumkunmu bu nasil bir kudrettir insanin akli almiyor...ama malesef biz insanlar Allahin bize layik gordugu bu guzelliklerin degerini yeterince bilmiyoruz ve hizla yok ediyoruz.hemen hergun tv kanallarinda doganin hizla yok oldugu soyleniyor.umarim biz insanlar bu guzelliklerin kiymetini artik biliriz.

yeşilim gerçekten çok güzel anlatmışsın..bende hiç görmedim antalyayı ama yazını okurken biran burnuma o yemyeşil ormanların çam kokusu geldi..kendimi o kumsallarda hissettim...
ayrıca malesef herkes senin gözlerinle göremiyor..baktığında gören olmak çok önemli..şükürler olsun ki harikalar diyarinda yaşıyoruz ve bazen kıymetini bilemiyoruz..görebilenler için o kadar sırlar varki bu alemde..
paylaşımın için teşekkürler canım..yüreğine sağlık..diğer yazılarına da bakıcam şimdik..herkes bahsediyo meraklandım :)) zaten böyle bi yürekten kötü şeyler çıkması ne mümkün :)):1hug:

Ne mutlu bana sizlerin beğenisi kazandıysam.. Doyulmaz parklarıyla harikadır Antalya..Umarım gelirsiniz hep beraber gezeriz.

Bu gün enfes bir hava sıcak ama bayıltmıyor .Atatürk parkın o muhteşem manzarasını görmek için gitmeğe değdi doğrusu

X