- Konu Sahibi BeyazPerim
-
aynen larisçim doğru diyosun walla komple burda oluruz tabi kabul ederlerse kaydirigubbakcemile3
tanrıça ben oluyorum:smiley-cool:kızlar fotograf gondermıyceksek ben de katılabılırım
nasıl bır cekılıs bu tam anlamadım
saol canımopuyorumnanaktankızlar hayırlı olsun çekilişinizz ismi süper olmuş walla merak edip geldim öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan
bir boy,birde portre yolla perimsempatiksalakcinnihayırlı ossun uğurlu ossun:teytey:Canlarım ya yeni topikimizde hayırlı uğurlu olsun meleklerim benim :asigim:
Hemen bu akşam tanıtım mesajımı bende göndercem Livime :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 temem:1rolleyes:kamyonla gelirken eğlencede yapın larisagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2cümbür cemaat ohzemuszemus
ne kadar hoş bi cekiliş olmuş
hayırlı olsunzemuszemus
valla biz cekiliş için gün falan bulmakda zorlanma derecesine geldik
şuanki cekilişten sonra solugu burda alırız galibaaklinialirimsmile
bir dahaki cekilişinizde bi kaymon bayanla bekleyin bizi:jeyyar:
isterseniz tabi
aşkolsun..etmezmiyizsüprizzzzzaynen larisçim doğru diyosun walla komple burda oluruz tabi kabul ederlerse kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey+1 hediye falanmı? istesek kız
malum ordu gibiyiz:roflol::roflol:
topik sehabeleri gelcek şincieyvahedigeldismile
yeminle kendimi temel atılmış eve sızmaya calışan dilenci gibi hissediyorum:roflol::roflol:
+1 hediye falanmı? istesek kız
yeminle kendimi temel atılmış eve sızmaya calışan dilenci gibi hissediyorum:roflol::roflol:
mrb cnm ilk sayfada gerekli olan hersey yazıyor ...fot derken neyi soylemek istedigini pek anlayamadım ...eger gelen hediyelerin fot.nı diyorsan onları cekip topige eklersek güzel olur diye düşünmüstümkızlar fotograf gondermıyceksek ben de katılabılırım
nasıl bır cekılıs bu tam anlamadım
sagol cnm bekleriz herzaman kapımız açık opuyorumnanaktankızlar hayırlı olsun çekilişinizz ismi süper olmuş walla merak edip geldim öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan
gelin vallaha gelme diyen var mı gelin gelin bekleriz vallaha ...bizde sizin topige dalarız arada kaydirigubbakcemile3aynen larisçim doğru diyosun walla komple burda oluruz tabi kabul ederlerse kaydirigubbakcemile3
canolar biz kk çapında degilde tanrıçamın topigindeki kızlarla birlikte bunu yapalım dedik tabiki katılmak isteyen herkesi bekleriz ...diger anneler gunu ya da kadınlar günü gibi bütün bütün kk lılara yonelik birsey yapmadık zaten onun organizyonunuda songul ablam yapıyor ...ama yineliyorum kapımız herkese acık katılmak isterseniz seveseve kabul ederiz sizleri olumunekankayizsmile muckoooo+1 hediye falanmı? istesek kız
Bahar dostluğu grubu...:asigim:
harika olmuş...alkisalkisalkis
Ama bizim dostuluğumuz her mevsim daimdir, onu da eklemeden geçemicim :kedi: olumunekankayizsmile
bizde toplaşıp geliyoruz bekleyin olumunekankayizsmilebiz geldik sizide bekleriz artıkaklinialirimsmile
ben ayak no mu göndermedim ayakkabı filanda gelsin istemem zaten ne gerek var bilmiyorumkismile
çekiliş ne zamannn ben kesin kaçırırım yaaa tanrıça bana haber sal kesin olumunekankayizsmile
adres verin,ben buraların yabancısıyımaklinialirimsmilebiz geldik sizide bekleriz artıkaklinialirimsmile
ben ayak no mu göndermedim ayakkabı filanda gelsin istemem zaten ne gerek var bilmiyorumkismile
çekiliş ne zamannn ben kesin kaçırırım yaaa tanrıça bana haber sal kesin olumunekankayizsmile
Peki bu fotolar mayoyla mı olcak.naniknanik. mayokini olsa olmamı?bilmiyorumkismiletanrıça ben oluyorum:smiley-cool:
fikir benim topiğimden çıktı..bizde burada konu açtık..katılanlar benim topik tayfam..ama komşu topiklerdende katılım olmak istenirse kapımız açık tatlımkaydirigubbakcemile5
bu arada resim derken çekiliş sonunda aldığımız hediyeleri paylaşıcaz..kendi resmini istemiyoruz:)
saol canımopuyorumnanaktan
bir boy,birde portre yolla perimsempatiksalakcinnihayırlı ossun uğurlu ossun:teytey:
kaydirigubbakcemile3 temem:1rolleyes:kamyonla gelirken eğlencede yapın larisagamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2cümbür cemaat ohzemuszemus
aşkolsun..etmezmiyizsüprizzzzz
sırnaşık şey
Anamm burda geyik dönüyomuş haberim yokakannehir Vayy be grubun adına da bakk:1closedeyes::1closedeyes:
Mayolu foto mudelikafadulden miss turkey de seçildi geç kaldınızyoksa hediye çekilişi değil de 2010 miss kk yı mı seçiyoz:smiley-cool:
ii olurdu aslındaaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?