- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Hıh.bende saçlarımı düzleştirmeye gidiyorum.:dilcikar::dilcikar:.Ayılar hamcokacimcoook yapsın seni..lülülülülülü
senide acayip hayvanlar götürsün emikaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıh.bende saçlarımı düzleştirmeye gidiyorum.:dilcikar::dilcikar:.Ayılar hamcokacimcoook yapsın seni..lülülülülülü
Hafızana da kurban!kaydirigubbakcemile2
Kızlar yanık izi, ameliyat izi vs gibi dertler için
Scarex diyorum ben...
Contractubex gibi ama çok çok daha etkili. Elbette daha pahalı ama süper bişey.
Eczanelerde var...Yanılmıyorsam 30 ml'si 30 TL idi...:1ninca:
evet bebeto yanık izi var yeni oldu ama üstü kapandı simdi orda iz kaldı morumsu kahverengimsi
golden sun diye bitkisel ürünler satan bi marka var bilirmisin bilmem onun bi kremini kullandım
krem bitti neredeyse daha gecmedi senağlama
tanrıçam bu krem yanık izlerinede iyi gelirmi,Allahtan geçti baya düzeldi peelingle,yağlarla falan ama az da olsa kaldı,bi faydası olurmu acaba bana ?
canlar cierler resmini eklediğim kremi yazdırın doktora bakalım memnun kalıyomusunuz kalmıyomusunuz görünaklinialirimsmileben de yağlarımı sölüm ozaman naçizhane :)
benim göğüslerime (tuhaf bi yer evet :) üstümde şifon vardı ata geçti neyse aklinialirimsmile
kaynar çorba dökülmüştü,su topladı falan..dediler kantaron yağı iyi gelir aldım sürdüm cidden bayabi geçti,bi de halis zeytin yağı süperto her derde deva,zaten bu kantaron yağıda zeytinyağının 1buçuk ay güneşte kantaron bitkisiyle bekletilmesiyle oluomuş-tatlicadiarzu-toplayamadım cümlemi anladınız siz Çok üzgünüm çoook
tamam tanrıçam yarın alıcam onu,bi de ben bephantolu kaçırdım o ne içindi?
ayyy meraba salyanngoz hanım:roflol:
yok ben öbürünü alim korktum şimdi:roflol:
perim oda vucut losyonu.ezanelerde satılır.güzel bir üründür.