- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
yılanlık yapma sende gel yamacımaaklinialirimsmileifadeni sonra alıcam böböüğümm hoşgeldin
]
hoşbuldum böböğüm alıncak ifadem çook :smiley-cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yılanlık yapma sende gel yamacımaaklinialirimsmileifadeni sonra alıcam böböüğümm hoşgeldin
]
inci tozu kremi buldum ama yavaştan kaçtım tükandan :))) minnacık krem 60 mıydı neydi
Misafir kabul ediyonuz mu? :kucağında kedi ve bir fincan kahveyle saçlarını kalemle tutturmuş gecelikli ve pembe terlikli en uzun smile:
Misafir kabul ediyonuz mu? :kucağında kedi ve bir fincan kahveyle saçlarını kalemle tutturmuş gecelikli ve pembe terlikli en uzun smile:
evkur da bana da kakalamaya çalıştılar..
Tozları alıp birleştirip takasım geldi..akannehir
transit go yapıyorum..aklinialirimsmile
smile in tatlılığına bak kaydirigubbakcemile3 ben kabul ettim gitti valla :))
aynen buarada hosgeldin paticik cik kaydirigubbakcemile3
ulan öle bi nalattınki mıncıklayıp içime sıkasım geldi:roflol:seni kabul etmeyen ölsün be şirinlik muskam gellolumunekankayizsmilehoşgekdinŞenizMisafir kabul ediyonuz mu? :kucağında kedi ve bir fincan kahveyle saçlarını kalemle tutturmuş gecelikli ve pembe terlikli en uzun smile:
Ben de acayip siyah nokta var=( bu kil maskesini süreyim bari yarın onu da alayım artık. Açık mı alıyosun paket halinde mi tanrıçam?
bu bekarlar bekar..ya biz evli hatunlara nooliyi bu vakitte..bilmiyorumkismile
domateste yerim sabah kahvaltılarında bende anemi olunca kanda yapıor ohhh :)
gözaltı morlukları için bi kremim var kullanıpla kullanmama arası gdip gele gdip gele
daha bi sonuc alamadım düzensiz kullanınca. biri bizim su korkumuzu b alsın yeter :icecream:
lipton demlik poset cayları cay içtikten sonra bende koyuyorum ama bi fayda etmiyormus gibi oluyor bana
çikolata cildiniz için çok faydalı. Kakao yağı cildinizi pamuk gibi yapacak ve kırışıklıkların gerilmesini sağlayacaktır. Çikolatayı cildinizi sürmeniz yeterli olacaktır. Olgun ciltli kadınların uygulamasında fayda var. Cilde uygulanan çikolata maskesi arkasından çikolatanın baştan çıkartıcı kokusu ve satenimsi dokunuşunu yaşayacaktır. Vücudunda bu duyguya yaşamak isteyenlerin tüm vücutlarına bu maskeyi uyguladıklarını bilmelisiniz.
Çok parlak dönemini yaşayan bitter çikolatayı zeytinyağı ile eritmeniz yeterli. Oluşturduğunuz karışımı krem kıvamına getirip sürmek istediğiniz bölgelere sürüp yirmi dakika bekletin. Bekleme süreniz bittiğinde bol su ile durulayın. Durulamanız bitince cildiniz satenimsi bir dokunuşa sahip olduğunu fark edeceksiniz.
alıntıdır yerimseniben
sende katıl kanına girelim:))
smile in tatlılığına bak kaydirigubbakcemile3 ben kabul ettim gitti valla :))
Bilmiyorum ki..Boşver tatlım yap bi kabak tatlısı ceviz serpen ben olamkaydirigubbakcemile2bu bekarlar bekar..ya biz evli hatunlara nooliyi bu vakitte..bilmiyorumkismile
He sırf resim hatrına:gitme:aynen buarada hosgeldin paticik cik kaydirigubbakcemile3
Sağol bebeemmmhihoyyytBen de kabul ettim hulyam
ulan öle bi nalattınki mıncıklayıp içime sıkasım geldi:roflol:seni kabul etmeyen ölsün be şirinlik muskam gellolumunekankayizsmilehoşgekdinŞeniz
[/B]
smile'ın güzelliğinden dolayı kabul ettik olumunekankayizsmile
kııııız saat 4de geliiiii kocis uyanıp nerde benim güzel melekim yesil zeytin gözlüm demesinn aklinialirimsmile