- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
bak livim ezanelerde bu şekilde satılır.20 tl falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya canım tam avatarı izlemeye sinemaya gidiyordum gece seansına girecektim
arabanın tekerleğine tas girmiş fıss fıss inmeye basladı hava kalakaldım sansızlık gidemedim yav
ne zaman avatara gidecek olsam bişe cıkıyor anlamadım
tanrıcam ayyy ayy ay cok güzel anlatmıssın canım yaa
farkettimde ben bunların hiç birini yapmıyorum hele buhar maskesi
bunu bi köseye yazmalıyım ben yüzüme limon+tuz sürüp kurutuyorum ardından sadece bal sürüp bekletirim ya da domates+un yapıyoum sence iyimi saydıklarım
anneciğim bal sürmemde memnun anneler bilir ya en iyisini bende sürüyorum güvenle
sen ne diorsun söyle bakim opuyorumnanaktan
livvim barıstukmu bebeto :teselli:
göz cevresine kac yasından itibaren baslanmalı hep merak ediyorum
yas mı lazım yoksa gözaltının deforme olmasına mı bakıyor
akitim ben üzerinize afiyet hasta olduğum için koydum..hem güzellik hem sağlık amaçlı:)hasta değilseniz koymayın ama kışın hoş oluyo ya naneli naneli buharzemuszemusyada portakal kabuğu koyun miss gibiaklinialirimsmilecin yagı evet bnde duymadım hic
simdi bunu karısımamı damlatıyoruz
baska neye iyi geliyor :jeyyar:
kanka ben declare markasının göz jelini kullanıyorum bitti biticek o yüzden eklemedim..ben sana jel tavsiye ederim.kremsi şeylere 26-27 lerde geçeriz die düşünüyorumbilmiyorumkismile..arada yüzümü sütle yıkarım göz dahil..biraz kuruyunca suyla yıkarım tekrar..göz altımda sütten gelen doğal nemden faydalanmış olurbayanssulusmilebebegim yazmıssın zaten viks in bir diger cesidiymıs CADIARZU
kuzum maskenin içinde tuz ne ayak diye dusunurken yazmıssın karma ciltler içinmıs ohaoldumsmile
bebegim artık ben yavastan yaslanmaya basladım yas 25 e geldi gamyoncuiremsuacaba goz cevresi olayına girsem mı cok ihmal ediyorum sen goz cevresi için birsye kullanıyon mu
dometezi surceginize yiyin kızlar gunes ısınlarından korumaya yardımıcı oluyor :ecrin_bebek:
eğer cildin çok kuruysa sürme canım,yağlı ve karmaysa sürebilirsin..ben bu güne dek kilin her rengini ve tarzını kullandım(tüpte,toz,beyaz yeşil...)yarardan başka birşeyini görmedimbu kil maskesinin bir zararını ya da yan etkisini görme ihtimalimiz var mı acaba ? bilmiyorumkismile
ben göz çevreme bir şey sürmekten çok korkuyorum ya
kapatıcı sürsem göz çevremdeki gözeneklerimi dolduracak ve genişlemelerine sebep olacak, normal olan göz altlarım bozulup sarkacak diye korkuyorum, krem sürünce de tahriş oluyor sanki
o yüzden doğal şeyler sürüyorum salatalık, patates ya da çay posası gibi CADIARZU
domateste yerim sabah kahvaltılarında bende anemi olunca kanda yapıor ohhh :)
gözaltı morlukları için bi kremim var kullanıpla kullanmama arası gdip gele gdip gele
daha bi sonuc alamadım düzensiz kullanınca. biri bizim su korkumuzu b alsın yeter :icecream:
lipton demlik poset cayları cay içtikten sonra bende koyuyorum ama bi fayda etmiyormus gibi oluyor bana
bende kansızımdır:kedi:kansız tanrıçakötükedihüsoaklinialirimsmile
bu ara kendime bakmıyorum ama keçi boynuzu tavsiye ederim hayatım..keçi boynuzunun kendisi ama pekmezi değil..yani pekmezide olur ama pekmezi genelde süte çaya falan katarım ben şeker bağbında..çayıma şeker atmam mümkün mertebe.tatlandırıc olarak bal yada şeker kullanırım
kemir keçi boynuzunu oturduğun yerden
çayları bende sevmedim akitim..ama salatalık tavsiye ederim