- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.141
Livimmm iyiyim canım kankam sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Livimmm iyiyim canım kankam sen nasılsın
Minikim bi denk gelemiyoruz ya çıldıracağım:84:
Hey kankaa nabersin
livimnasılsın bitanem
çok özledim kızım senihayırsız topiği niye boşluyosungelde 2 lafın belini kırak kanka
kankammm tanrıçammm hgdin bebeğimmmmmm
Var ya kankam oturup ağlayacağım kankamızla 2 lafının belini kıramadık gitti
Nisanımıda çok özledim .Gelsin o da
off livim bende çok üzüldüm şimdi yaa( gitmiş tanrıçam herkes dönse yine eskisi gibi olsakkk çok üzülüyorum böyle
Bibertomuzda kaçmış ben onuda çok özlemiştim
Miniğim ben inanıyorum , eskisi gibi oturup sabahlara kadar geyik yapacağız .O günlerde gelecek inş .Aramız bozulmasın, hep iletişim halinde olalım kızlar .Dostuluğuzda gözü olanında gözü çıksın emi
İslandım gülüm seninlede konuşamadık allah tamamını edersin güzel arkadaşım benim
hoşbulduk tatlısıhoşgeldin tanrıçamm nerelerdeydin sen yahu:26:
hey kanka iyiyim sen:)Minikim bi denk gelemiyoruz ya çıldıracağım:84:
Hey kankaa nabersin
canım kankam yakızım hepinizi manyak özledim inankiHemen çıkıyor musun kankam Ne zamandır online olmanı bekliyordum Ne kadar özledim seni biliyor musun
:
aşkımmm:80:sende hoşgeldin prensesim benimnaber kankamkankammm tanrıçammm hgdin bebeğimmmmmm
kankam zaten çaklıt kahve yaptımsunum yaparım bi araGel onu bir de bana sor Online olduk diye sevinirken bir baktım çıktmışsın .Olsun sonra gelirsin bol bol konuşuruz .Yawwwwww kısım sana her renk yakışır Son saç renginde bitmiştim.Bir ara sana çikolata kahve demiştim ya onuda yaptırırsan yakarsın ortalığı
Kankam yahşi cazibe kızı her gördüğümde aklıma sen geliyorsun simgeyi değil diğerini
Var ya kankam oturup ağlayacağım kankamızla 2 lafının belini kıramadık gitti
Nisanımıda çok özledim .Gelsin o da
oluruz be kankam sıkma canını gel yamacımaoff livim bende çok üzüldüm şimdi yaa( gitmiş tanrıçam herkes dönse yine eskisi gibi olsakkk çok üzülüyorum böyle
valla isloma bende çok sevindimrabbim tamamına edirsinMiniğim ben inanıyorum , eskisi gibi oturup sabahlara kadar geyik yapacağız .O günlerde gelecek inş .Aramız bozulmasın, hep iletişim halinde olalım kızlar .Dostuluğuzda gözü olanında gözü çıksın emi
İslandım gülüm seninlede konuşamadık allah tamamını edersin güzel arkadaşım benim
tanrıçamm gelmiş yehuu
geldim kanka hadi kopalımekşın varmı ekşın
tanrıçamm iyiki geldin be kankammm özledimm beeeee:84: :84: :84:
zilli kankam bende özledim dimiama pc ile aram iyi değil son zamanlarda...sizi özlemesem hiç açmıcam şerepsizim:44:
teknoloji özürlü biri oldum hacı:)oje sunumu yapıyım diyorumuykum kaçtı mikonom yadedim kankalarım burdadır belki bakıyım
ulan ellerin seksiliğine bakarmısın:44: :44:
kanka bide kendi elime baktım şimdi kesip atasım gedlii
süpermiş renk kuuzm kırmızıya hastayım zaten favori oje rengimdir
gerizehalııı:))koptum burda manyak:):))lafa bak ya
olum ne alaka,yerim senin ellerini ben deme öyle allahın gücüne gider
bide fiğrençli ekliyim dur...