- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #36.921
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşim evdeydi bayram haftası yoğun geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar strawberryden parfüm alan varmı acil lazım yaaaaa
selamlar
bu fıstık nerde acaba,merak ediyorum onu ben:26:
aldım cnm ben %100 orjinalkızlar strawberryden parfüm alan varmı acil lazım yaaaaa
aldım cnm ben %100 orjinal gönderiolarkızlar strawberryden parfüm alan varmı acil lazım yaaaaa
selamın aleyküm canolar
mesajlarım baya birikmiş,onları hallediyim,
bu arada;
canım arkadaşım ayburum bana bayram için tekrardan hediyeler yollamış
allah razı olsun.nete giremediğim için kendisine teşekkür edemedim,resimleride eve döner dönmez ekliyeceğim,canım o benim ya...
sizi çok özledim gardaşlarım,eskisi kadar olmasada girmeye çalışıcam.sizi bırakmıcam merak etmeyin
Eh işte be aşkom, seni görünce nazar boncuk dolu hazine bulmuşçasına sevindim ba yavrımmm
Sen nabıyon ki ?
kankama bak beBugün bakıma girdim a dostlar
Saat 3 gbi saçıma TBS Brezilya fındığı nem maskesini sürdüm, beklettim. 6-7 saat kadar.
Duştan evvel Pakface yüz maskemi yaptım. İçerisine, 3 gün önce jel kıvamına gelmesi için yarım çay bardağı suya koyduğum ayva çekirdeklerinin suyundan kattım...
Artan maskeyi de muhtelif bölgelerime sürmeyi ihmal etmedim...
Sonracığıma, duşta yeni Marjinal Narlı vücut peelingimi kullandım, çıkınca losyonunu süründüm...Saçıma da Down Under şampuan kullandım.
Saç uçlarıma Avon kuru saç ucu serumu sürdüm...:78:
Suratımı TBS E vit. tonikle tonikledim...
Dişlerimi fırçaladım...:86:
Barbitom kankitomun hediye çekilişinde yolladığı Rimmel kokoş ojemi sürdüm,
Bittiiiiiiiiiii
puhahahah zalak koptum hahahhaaKendim söyler kendim dinlerim
napim ki
ohhh bi kokoşta burda:81:Kokoş kankağğğ
Ben dün kaş-bıyıh olayına girdiğimden bu güne pek işim yoğtu aslında.
Ne zamandır maske yapmıyorum ya iyicene tembel oldum
Bıcı bıcımı yaptım aprılımda bi gücel kese attı 3 kat soydu bene keseyle şerepsiz gören de bana kini var sanır
Hepiciğiniz Down under kullanırsınız ama ben nude serisini kullanıyorum hacimlendirici olan hakikaten harika bir şampuan Dfn garlıyı bi köşeye attım o derece saç dökülmemi de bitirdi bu şampuan:13:
Hee ne diyodum banyonun akabinde saçıma demlediğim ısırgan+kırkkilit+2 dal adaçayını döktüm. Benimki tembel işi yaptığım tek bakım bu.
Şimdi fransız tırnak olayına girmem lazım daha kıyafet seçecem yarın için offf çok işim var çookk
sen ıslanana kadar biz kuruduk be anamcanlar bu siteye nolmus yavv üfff
buaralar vizelerle bogusuyorum en kısa zamanda ynınıza ısınlanıcam
maşallah de sus,çok konuşmanoluyor bir masallahtır gidiyor acıklayın banada :)
senin minik ağzını yerim benkızlarrrr nasılsınızzz siteyi böyle hiç sevmedim giresim gelmiyo yaaa
merak etmiş arkadaşınıyerim ben seni canoooKızlar Tanrıça nerde,haberibiz war mı??
bıngılını yediğim saol haber verdiğin için kankamAyburum tanrıçama hediyen ulaşmış çok çok teşekkür ediyor en kısa zamanda gelip ekleyeceğim diyor
iyidir be ayşe ceylomtakılıyoruz kafamıza göreslm kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum eşim evdeydi bayram haftası yoğun geçti
bal köpüğün hasta sana :)))))))kızloreeooo nolmuş yaw buraya çiçekler bi geldim
herkes gezmeklerde aaaaaa
tanrıça abisinde selamı var sizlere canolar
çok özleeim kokunuzu ne ediyonuz hee eprilim ne ediyon bal köpüğüm
:)))))))))))kucağına düştüğüm bidenemmm epril çiçeğimini öperim sefkilimm iyisin maşallahh
fıstık yesin senin fistuğunu:))))selamlar
bu fıstık nerde acaba,merak ediyorum onu ben:26:
megom yoktum,ben zaten bi varım bi yokum be gülüm:)fıstıım,burdan biri yazmıştı abinlerdeymişsin?
iyisin inşallah dimi canım benim?
kaç gün oldu yoktun ama yaa
nazommm iyidir be yavrum senden naberMerhaba kısçeler nasılsınız bakalım.
Öpüyorum hepinizi yüreciklerinizden...