- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.561
kızlarrrr özledim siziii :kedi:
kimse yokken azcık ödev yapem pembe kombine foto çekem :hulya:
Ben ekledim bilem kankitommmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr özledim siziii :kedi:
kimse yokken azcık ödev yapem pembe kombine foto çekem :hulya:
Bitanem 1. fotoda ne renk kalem var ki ? beyaz gibi mi ? bilmiyorumkismile
Çok güceller minikommm :teytey:
güle güle kullanasın alkisalkisalkis
Minikom tırnaklarda, küpelerde, rujda yakıyor :jeyyar:
Yoooooo minikom deprem mi olmuş akannehir ne zaman peki :bbo:
Hadi ya bebem hiç hissetmedim
Dur netten bakayım kaç şiddetindeymiş.
Canlar şu göz kalemine bayıldım acaba hangi markada vardır ?
http://www.theplace2.ru/archive/barbara_palvin/img/403.jpg
Bir de bu göz makyajında kullanılan far ve göz kalemi rengine benzer bildiğiniz ürünler var mı ?
http://farm5.static.flickr.com/4043/4563463809_b816f703c9_o.jpg
nezamandır resim ekleyemiyordm bende bişiler ekliyim dedim son zamanlarda aldıkalrım vakit buldukça daha çok resim eklicem
far golden rose:ecrin_bebek: ruj watsonsdan ama markasını unuttumsempatiksalakcinni bide kokoş küpelerimi ekledimbayanssulusmile
ooyyy minim güze güle kullan lilililimmm
bileğini mi kestin laa o ne öle tam damar üstüne sıvaş mı olur muş sıvamışın kuzu:roflol:
Hadi ya tühh demeseydim keşkebilmiyorumkismilekarabiberim ben sinir oluyorum o kıza ya geçen baktım da saç şeklinden benzetiliyo sanırım bi daha bağlamayacağım o şekilde sengözlerimebaksanab
Bayıldım :asigim:
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
Heyoo bayburta mı gidiyon kankamerhaba kızanlarım
nassınız bakem
bende pazar günü ankaraya kursa gidiyom 15 gun kayınvalidemlerdeyim
sonrasındada taşınma hazırlıkları falan işim iş valla
hadi bi kamyona doluşunda gelin benim evi bayburta taşıyalım canım kankalarımsempatiksalakcinni
Çok kokoşsun kanka çokboshayallersmilecanım kankalarım:enbuyukkk:kızlar,parlatıcıyı 2 tl yemi ne almıştım yalan olmasın
sizlere yine, yeni bir konu ile geldimzemuszemusucuza dudak şişiriciaklinialirimsmileürün nasıl yaparız onu görücez:sm_cool:hatta ve hatta gözümüze hitap etmesi için onu allayıp pulluycaz:sm_cool:
eminönünde bi toptancı bulmuştumama başka yerlerde 5-6 melyon:dilcikar::smiley-cool::roflol:
üzerindede yazdığı gibi bu bir glos
kokusu ve rengi çok hoşuma gitmişti..ürün bu canlarım
bu glosumu seçtim ucuz diye.diğerlerinin yapısını bozmak istemedim
ayrıca belki sıkılırım diye..gerek yok yaniyerimsenibensizde ucuz glosunuza deneyin,memnun kalırsanız şayet,o zaman istediğiniz glosun içine katabilirsiniz tarçın yağınıolumunekankayizsmile
tarçın yağı bende ne zamandır var.bu forumdada tarçın yağı ile ilgili bir topik var.
ama kızlar direk dudaklarına sürüyor..bu yanlış!dudakları tahriş eder ve kurutur..geçici bir şişlik veriyor zaten..
ama bu geçiçi şişliğide diğer gloslarda olduğu gibi sağlamalıyız..
kaydirigubbakcemile5piyasada kullanmadığım dudak şişirici ürün kalmadı(gerek yok ama neden daha şiş olmasınaklinialirimsmile)
glosunuzun içine bir kaç damla atmanız yeterli..ama fazla atmayın,dudakları kurutuyoryerimseniben
hatta ve hatta glosumun rengini değiştirmek için içine biraz ruj kattım:smiley-cool:
gördüğünüz gibi toka ie rujumu kazıdım,ve glosumun içine bıraktım..sizde bitmeye yakın rujlarınızı böyle değerlendirebilirsinizolumunekankayizsmile
hızımı alamadım,aldım küçük slikon tabancamı,aldım küçük savarovski görünümlü ucuz taşlarımı,ve başladım glosumu süslmeye:sm_cool: :sm_cool:
onlada kalmadım,farımıda süsledim:lepi:
ve sonuçbayanssulusmile
:roflol::roflol: gözümden yaş geldi çok çaklasın islom hemen görmüşsün :roflol:Hiç bööle ruc görmemiştimmm:roflol: :roflol: :roflol:
Ellerine sağlık kankacokacimcoookTatlı yiyelim tatlı konuşalımcokacimcoook
Bugün yaptığım muzlu kurabiyem ve çikelata soslu vanilyalı pudingim
[/url][/IMG]
Güle güle kullan nisanım çok severim siyah kotuzemuszemus
Bugün Collezione'den siyah kot ve kemer aldımmm, kombin yapıp kombin topiğimize eklicim canlarummmm :icecream: yerimseniben
Beşamel soslu fırında mantar
Canlarım 2 haftalık kıyafet hazırladım malum ankaraya gidiyorum. bir yatak üstünü doldurdum eleme yapamıyorum cevap verin bakayım sizce normalmi-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı