- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.341
kit kit akit hihoyyyt
hoşgeldnnnn
hoşgeldnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kotlarla şahane olur hemde kanka:lepi:
yavrim sen niyetlen yeterki:jeyyar:
ben özelden bilgi veririmeyvahedigeldismiledeşifre olmıyım olum şimdi
nikontoşş hoşgeldin yavru nerelerdesin yav Şeniz
minik bayagıdır görüşmedik kankee :jeyyar:
danrıcam sen nasılsın bebeim :jeyyar:
aneemm sende mi burdasın pati pati patiiiiiimm Şenizkit kit akit hihoyyyt
hoşgeldnnnn
ooooh herkeş geliyi bir bir bu gece :lepi:
akitom benim Şeniz olumunekankayizsmile
Çilekten gelen hediyelerimide çektim canolar
C.k kırmızı ruj, stila 3 lü far ve dudak kalemi markası neydi ya unuttum delikafadulden
C.k kırmızı ruj, stila 3 lü far ve dudak kalemi markası neydi ya unuttum delikafadulden
hoşbulduk liv a.s. sen de iyisin maşallah, hayırlı olsun editör olmuşsun olumunekankayizsmile
patim, biricik yarışma organizatörüm Şeniz nasıl gitti, keyifli geçmiştir umarım olumunekankayizsmile en son görüşmemizde dakika dolmadan acilen çıktım affet beni :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kıskandırma beni gece kuş sen beni gençliğimde görcektin bu günlerinin kıymetini ala bil :dance: :roflol::roflol:
dikkat bu bir bant kaydıdır, az sonra niko salı gününe kadar kaybolacaktır :tomato:
he az önce okudum bana da kürk alacakmış koyunların yünü tele takılacak daaa kankam şu meşhur dualarından isloma da yapıver pismila dinimiz amin:Saruboceq: sempatiksalakcinni
yaşıyorum ve seni çok özledim kerata :sm_cool:
gacımı, nazomu, minikimi, akitomu, minimi, hele ilarzum nerde gözümde tütüyo şerepsiz :dance:
eşimin tayini kayseriye çıktı hemen nazomla konuşmak istedim o an kaydirigubbakcemile3 ama gitmicez sanırım ya da direk Muşa gidicez duydun mu patronum ben gidiyom Muş'a :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
Hermes çantaCADIARZUişalla pismilla islom tez vakitinden işe girer de bana bir Hermes çanta :asigim: (aşşası kurtarmaz, kaç senedir isloyu bekliyoz aklinialirimsmile )
Nikoya bir çakma kürk sempatiksalakcinni (otrişten de olur ) (hayvan haklarına aykırı öbürsü olum alla alla yasakkelime )
alır işalla süpaneke innatayna dinimiz amin :Saruboceq: :Saruboceq:
sadakalla ül azim :Saruboceq: gamyoncuiremsu
nikontoşş hoşgeldin yavru nerelerdesin yav Şeniz
minik bayagıdır görüşmedik kankee :jeyyar:
danrıcam sen nasılsın bebeim :jeyyar:
uyy nisanım bnm köfüt duddaklımm :jeyyar:
beni kime benzettiniz söyliyin çıbıhh sempatiksalakcinni
yirim seni tribini bile çok pis özledim :jeyyar: patron milleti hemen basıyo kalayı hıh :enbuyukkk: sular kesikti gelemedim patronum sempatiksalakcinniöncelikle hoşgeldin:dilcikar:
özledik tabiki:dilcikar:tripteyiz haliyle:dilcikar:
noldu gardaşına:uhm:evleniyosa ne güzel işte :lepi:
niye mutsuzsun:teselli:anlat bana:teselli:
Hermes çantaCADIARZU
Kanka bak şimdi ben alırım almasına da sen kıtıv kıtıv tazecik bi kızçesin hermes çanta eline yakışmaz bu yaşta yoğsam alırrım nolcek kaç maaşlık şey allsen 6 maaş yeter heraldesempatiksalakcinni
Gidelim senlen cumpaya orda kıtıv kıtıv ne modeller varzemuszemus
akitram hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
iyidir ciğerim senden naberaklinialirimsmile
april kanka hermes istedin bide yuhanzisırnaşık şey
bende mark cakops marka istiyom o zamanhihoyyyt:dilcikar::roflol:
istiyenin bi yüzü
lülülülülülü hee kanka hee
Ben kıtıv kıtıv markalı çanta istiyom kanka benanee :umursamaz:
Cumpadan kendisim de alıyom :dilcikar: ama alay geçiyollar benlen kanka mafoldumben
Sana muhtacım :gitme: :Saruboceq:
eline düştüm beni anlasana beya :a015:
Baa selam salavat öpücük yoğmu:dilcikar:
sona kalan dona kalırr sempatiksalakcinniŞeniz Benzetme faslı bitti maalisif kankam, arkası yarın :roflol:
akitram hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
iyidir ciğerim senden naberaklinialirimsmile
april kanka hermes istedin bide yuhanzisırnaşık şey
bende mark cakops marka istiyom o zamanhihoyyyt:dilcikar::roflol:
istiyenin bi yüzü
Ulan nikoo nie çıktın sen deliğinden başıma sardın bu "mütevazi" zillileri allah bunların kocalarına sabır eylesin:roflol:
sona kalan dona kalırr sempatiksalakcinni
derken cok soguk donuyorum yaa bu ne yav :2:
Nisanım harbiden öyle mi ya birşey yazmıyor ki üstünde yalnız dediğin gibi olabilir çünkü farın üstünde açık koyu fln yazıyor
Edit : Evet öyleymiş aşkım yaw arkasında açıklaması varmış şimdi gördüm
Kızlar ben yatmaz kızmasınız dimi hepinizi çok seviyom optum güzellerim
her gece bebeimm topiği kapatıyorum hatta sempatiksalakcinnianeemm sende mi burdasın pati pati patiiiiiimm Şeniz
hoşbulduk rapunzelim