- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.181
Collezione Denims Woman 114202
böle yazıyor Gacellam Şeniz
nazom temiz kalplisin he:)
bende az önce nutella resmi ekliyodum ama beceremedim:)aprilime diyicektim baş ağrısına birebir diye
korum ben senin ağzına şimdidelikafaduldenaprilim yatasım yok yaa üşüyom da sslında aama kafam burda kalıyo:roflol:
maskeyi yapn dalga geçti benle yannış süledim dieee:roflol:
nazommm be hastiyin anam bi kaşık da benim ağzıma koy nutelladan ama ayrı kaşık ossun bulaşmasın baybırtta sana sağlık lazım olcek de get baybırttt neydi laa o şarkıııı:roflol:
Öhömm öhmm
Biriciğim danrıçama ithafen
Elimdeki bir kaç oce amaann ruc sıvaçı:roflol:
Senin dudiklerin üstüne konmazdı ama maazur gör değişinklik olsun didim hep göz hep göz niree kadar
gacı ne dicem
sen bi ruj sormuştun geçen:hulya:
turuncumsu bişey..kırmızıya meyilli hani
o rujun tıpa tıp aynısı bende vardı..lancome idi markası
bi sürü cilt bakım ürünü alınca 4-5 tane hediye vermişlerdi rujdan:lepi:
daimi müşteriydim o bakımdanbayanssulusmilesempatiksalakcinni
lancomede bulabilirsin benim bildiğim
ama yerli markalardada vardır eminimki..tek tek bakman lazım testırlara
Deli gibi özledim canolara neredesiniz. Ben geldim kimsecikler yok senağlama
Bugün bana çilekten hediyeler geldi yani benim arkideşim benim üyeliğimden parfüm ısmarlamıştı .Yani şöyle oldudedi ben senin üyeliğini kullanabilir miyim ( Çünkü bugüne kadar yapmış olduğum alışveriş miktarına bağlı olarak indirim yapılıyor) :dance: bende hem atladım tamam yap dedim neyse hediyeler benim oldu parfümde onun :sm_cool:
Gece fot çekicem :1rolleyes:
bu arada toktıra gittim fena halde faranjit olmuşm,sigara yasak dedi hassss... dedim içimden :teytey: bi dünya ilaç verdi. hazır bişiler yazıyoken ex.. lipo kremmden de yazdırıverdim. duştan sonra sürdüm yımışacık oldum.:roflol:şimdi ben az biraz kpss çalışıyım ara verince uğrarım yine bebükler öpüyorum siziii
nabarsınız kızanlarım:hulya:
Teşekkür ettim eprılişkom..uğraştırdım seni..olumunekankayizsmile
aprilim valla çk hoşuma gitti krem yaa sürdükçe sürdüm azğzıma yüzüme bacağıma buduma:roflol:
benim de azaltmam lazım bunu yaa 1 paket hüpleytiyom şerepsiz kuşum ben yaaa:sm_cool: