- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.061
Danrıçaaaaaaaaa
hoşgeldin kukuletamhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya olurmu öyle sey bebetom ekle ekle olumunekankayizsmile
Öyle valla canlarım ya ben sizi gibi bakımlı değilim kiboshayallersmile Ama sizi kırmamak için eklerim ama bugün değil çünkü pilleri sarja takmam lazım yrna görürsünüz fotolarıaklinialirimsmile
Hadi sen ekle:jeyyar:
ne diyimki!!ha-ri-ka:lepi:
(Sabunlar)yandaki tüpler ameliyat izi için iz giderici jel Scarex. herkesin aklında olsun mucizedir kendisi...
Günlük cilt bakımı ürünlerim
Vee son...Bunlar da her gün yanımda taşıdığım makyaj ürünlerim...ve makyaj çantam.
gelir tabi minikom gelmezmitanrıçam bugün kil maskesi ve yosun mskesi aldım yağlı ciltler içinmiş yosun maskesi ne dersin iyi gelirmi
Teşekkür ederim minikom, daha gücelleri sizlerin olsun taş bebeklerim
Tanrıça gacısı gelince de bizi kıskansın pehhh olumunekankayizsmile :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
Düdük tanrıça, nerde kaldı kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
koynumda kobra beslemişim:1shok:mafoldumben:1ninca:nalçaklarrr kötükedihüsooysaki hakkınızda çok masumca şeyler düşünüyodum!!şu dakkaya kadaryapalım yaa kıskansın tabi tanrıça biziikaydirigubbakcemile3
kızım geçen gün kadınlar gününü kendi günün ilan edip migrosu boşalttın ya..hala gözün doymadı belülülülülülü
önerilerim yol su elektirik olarak iltifat bağbında geri geliyozemuszemusiyi iyiiiaklinialirimsmileben söylemeyi unuttum
hani arko kremi far bazı niyetine kullanma fikri varya tanrıcam.
ben onu ctesi günü kuzneimin nişanında denedim valla süper oldu
hem renkler güzeldi hemde gece boyu kalıcıydı
teşkürrr
canlarımmmm fazla bir ürünüm yok far fln zaten hiç kullanmıyorum göz kalemide bir tane var onuda aldım oylece duruyor ürünlerim bittik başına ya da kullanım sürelerinin dolmasıyla yenileri geliyor zaten marka konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz loreal miş fln yok bir tek maybelline dudak kalemim var onuda çok eskiden almıştım neyse çok konustum fot geliyorrrrrrrrrrr
allahtan fazla bişeyin yok kanka:smiley-coollsa bide napıcaktın kimbilirakannehirkaydirigubbakcemile3son olarak cilt bakım gloss vb.
tatlım türk markasından her türlü farı kullanabilirsin..cilt ürünleri içi badi şopu önerebilirim..hem fiyatıda yabancı markalara nazaran uygun,carminayı çok severim,fiyatlarıda makul,flormarda kendini baya geliştirdi..golden rosede..yabancı marka almayı düşünürsen guarlianı ve lancomeyi öneririm,şiseydo (shiseido)yanlış yazmış olabilirim:))tavsiye ederim..şimdilik aklıma gelenler böylekızlar ya bayadr yuzume bıse surmuyorum rahatsızdı sımdı ıyı allaha sukur..
evdekı malzemelrımı kullanmak ıstemıyorum...yuzume zarar vermıcek gonul rahatlıgıyla kullancagım malzemeler ıstıyorum
ne onerrsınız...hangı marka
hoşbulduk kankaların ballısıhosgeldin topık sahibem =)oooo april ve ben makyaj ürünlerimizi fln ekledik bak bak
her zaman:1closedeyes:-tatlicadiarzu-Assssolissssttt..-tatlicadiarzu-
vede en şekerlisiiiiaklinialirimsmileAleyküm selam en güzel topik sahibiopuyorumnanaktan
Gel gell liv foto ekledi
aleyküm selam tatlış hoşgeldinnn
hoşgeldin tanrıcam
hoşbulduk kuzu sarmalarımhihoyyytDanrıçaaaaaaaaa
yeni bir avaklinialirimsmiletemem yarın akitra günü:lepi:tamam yarın seni bekliyoruz bibertom
benimkilerde az ya bide suan cok karısık bende yarına düzenleyip ekliyim kaydirigubbakcemile2
aldıklarınızı görüorum için açılıo :)
ne diyimki!!ha-ri-ka:lepi:
halılarımızda aynı familyadan aprilim:))ama desenler farklı..düzenine tertipine ölüp bittiğim tüm ürünlerini güle güle kullanŞeniz
koynumda kobra beslemişim:1shok:mafoldumben:1ninca:nalçaklarrr kötükedihüsooysaki hakkınızda çok masumca şeyler düşünüyodum!!şu dakkaya kadar
eeee kim ne ekliyoboshayallersmilebana sakın bakmayın:dilcikar:ben herşeyimi ekledim anamsıradaki
kızlar yeni av buldum koşunn
(korkutmayın şşşbilmiyorumkismile güzel güzel yaklaşın)
aaa tatlım sende katılsana bize..sende ekle hadi bekliyoruzopuyorumnanaktan(nasılım:jeyyar:)
cennetim havuç ^a^ vitaminidir..antioksidandır yani kırışıklıklara birebirdir..o yüzden orta yaşlı hatunların uygulaması daha doğru olur..killi toprak dediği kil zaten..aktardan al biraz kil,içinede sık havucu dene bakalım beğenicekmisinyerimsenibendier tariflerde maşakatli..yapan olurmu bilmiyorum:))tanrıcam bunu için ne dıyosun
[B]Cildinizdeki gözenekleri sıkılaştırmak için
2-3 yemek kaşığı killi toprak ile 2 tane havucun suyunu karıştırıp yüzünüze sürün. 1 saat bekledikten sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın.
1 litre maden suyuna 1 tutam lavanta çiçeği, 1 tutam ısırgan yaprağı, 1 tutam kırlangıç otu atıp 2 gün bekletin. Sonra bu su ile yüzünüzü silin. 30 dakika bekledikten sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın. [/B]
Tam bir Denyolinda'sın kuzum sen... :roflol:
kızlar yeni av buldum koşunn
(korkutmayın şşşbilmiyorumkismile güzel güzel yaklaşın)
aaa tatlım sende katılsana bize..sende ekle hadi bekliyoruzopuyorumnanaktan(nasılım:jeyyar:)
Niihahha kötükedihüso
Kızım ne tırsıyon pısıyon bu kadar yahu, nerede feminizm nerede bu tanrıçanın sopasıkaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana, benim feci uykum geldi bal kaymaklar, şokellalar...mirmirmirmir
Bugün KPDS ye başvurdum, kuyrukta canım çıktı...:a015:
harika vallazemuszemusTeşekkür ederim tatlım..opuyorumnanaktan .Sırf temiz dursunlar diye böyle kutuluyorum ve genelde sütyen kutularını kulalnıyorum ben,:jeyyar: çok pratik bence hem kapaklı hem de bedava sırnaşık şey
Kayısı çekirdeği yağı, E vitamini ve krem formu vermesi için balmumu içeren süper doğal krem. (Doğacı):lepi:
Ben göz çevresi için kullanıyorum yaklaşık 4-5 gündür, çok memnun kaldım canım,vereliniortak
tavsiye ederim...Yüzüme sürmüyorum ama çenemde kuruluk sorunu olan bir kısım var hep soyulan, oraya sürüyorum ve epey yumuşattı, soyulma azaldı canım.a.s
Göz altlarım problemli değil ama süper nem veriyor ve aydınlandı sanki...zemuszemus
Bu küçük boyu 50 ml. 6 TL satış fiyatı.
hoşgeldin ballı süttta.s.selamın aleyküm benim biricik topik ahalim:1hug:
kambersiz düğün olurmuaklinialirimsmileneler ediyonuzbakıyım sayfalara neler var neler yoh