- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.001
minigim koyarım tabi fazla bir ürünüm yok ama ...benden once ekleyecek olan var mı bir sorayım :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
april eminim cok güzelsindirboshayallersmile
netten baktım 30 diyosenağlama
teşekkürler fıstığım
oy oy oy bir de bunlar varmıs :asigim: body shop cilt bakımı serisi ne zaman indirime girecek ki bende istiyorum bende bende =)
:lepi:delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis
Unutmazsın di mi?yerimseniben
slmm kızlarr cicişler eklenmiş yine bayıldımm :asigim:ay alışveriş yapasım geldiidelikafadulden
tanrıçam bugün kil maskesi ve yosun mskesi aldım yağlı ciltler içinmiş yosun maskesi ne dersin iyi gelirmifisfisfis
Ben aldım onu canım, ama iğnan ne işe yaradığını anlamadım hala attım bir köşeye duruyor.
Bırak gözenekleri küçültmeyi sürdükten bir süre sonra yüzümü yağlandırıyor. Ben de bıraktım kullanmayı atmaya da kıyamadım ölee duruyor:umursamaz:
Demek öyleee.CADIARZU.mmmmm..sağol canım..buyrunnnnnnnnn
Peki kızlar.. yine Body shopun çay ağacı yağı ve stiğini kullanan var mı?Lekeler için..:1closedeyes:
minigim koyarım tabi fazla bir ürünüm yok ama ...benden once ekleyecek olan var mı bir sorayım :kedi:
koy tabbii isterizz isterizzzzzhihoyyythihoyyytbuyrunnnnnnnnn
aprilim hepside çok güzel güle güle kullannopuyorumnanaktançok beğendimm:kedi:
yağlı ciltler için yosun maskesi aprilimmm bide kil maskesi aldım deneyince sölerim iyimi kötümü
ben fot cekmeye kaçaar o zaman =)olumunekankayizsmile
dore ülkerin mi hhhhhhhhm :umursamaz:
aprilim o maskelerden bir alamadım
:kedi: Yok be kuzum sıradan bir Türk kızıyım işte...Senin kalbin güzel...opuyorumnanaktan
Allah Allah çokmuş bebeğim yaa...
Nerede yaşıyorsun kuzum, ben İstanbulda indirimden aldığım yeri söyleyeyim sana.:teselli:
Mutlaka almalısın Livom, gerçi sende parlama sorunu yoktur, bende de yok aslında artık, Roaccutane cildimi düzeltti, normal-karma arası seyrediyor şuan cildim,
sen de memnun kalırsın bu seriden pamuğumkaydirigubbakcemile5 a.s
Unutursam gözlerim a böle olsun laelaelaelaelae
Hoşgeldin minikomopuyorumnanaktan , nasıl bi maske aldın ben de merak ettim kuzum.sositososito
Ben de maske yapacağım şimdi yüzüme.
Bugün aldıklarım da bunlar, Büyük tüpteki krem ablamın hediyesi, Dore markasının (Ülker alsanaalsanasmile) ama kokusu çok güzel mangolu hindistancevizli.a.s
yüz temizleye süngerini meraktan aldım bakayım nasılmış.CADIARZU
Aha bu maskeyi yapıcam şimdi
soyulabilen maske, nar özlü ve çarkıfelek çiçeği özlü, derinlemesine temizleyici.zemuszemus bayanssulusmile
ben fot cekmeye kaçaar o zaman =)olumunekankayizsmile
aynen nisanım bende ona çok dikkat ederim olumunekankayizsmilehadiiiii hadiiiiizemuszemusbayanssulusmile:sm_cool::icecream:hihoyyyt
Bitanem yağı var bende, çıkan sivilceyi söndürmede başarılı bir ürün.:lepi:
İzlere etkisini bilmiyorum...fisfisfis
Stick olanı da bilmiyom balçiçeğimfisfisfis
Aktardan almadım maskeyi kuşum, kozmetik mağazasından aldım.
Binbir çeşit vardı zor seçtim.
Ay şimdi kurudu, pasparlak oldu yüzüm, soyucam bakayım.:bbo:
aynen nisanım bende ona çok dikkat ederim olumunekankayizsmile
cnm dur fot yuklenmesini bekliyorum =):hulyalumunekankayizsmile