- 21 Eylül 2009
- 3.671
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.261
benim kurban nerelerde yahu göremiyorum pek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne aldın kız bana mı?:1ninca:
KIZALRRR delikafaduldendelikafadulden
kurbanıma çok cici şeyelr aldım bugün bayanssulusmilezemuszemus
ona ne aldıysam kendime de aldımmm -tatlicadiarzu- :roflol:
daha sırada mango ve çok sevdiği bişey var :jeyyar:
benim katilim napıyo acep yahu sesi soluğu çıkmıyoo :1ninca:
KIZALRRR delikafaduldendelikafadulden
kurbanıma çok cici şeyelr aldım bugün bayanssulusmilezemuszemus
ona ne aldıysam kendime de aldımmm -tatlicadiarzu- :roflol:
daha sırada mango ve çok sevdiği bişey var :jeyyar:
benim katilim napıyo acep yahu sesi soluğu çıkmıyoo :1ninca:
ben mangoyuda severim ojeyide aklinialirimsmileaklinialirimsmile
benim kurban nerelerde yahu göremiyorum pek
sevindinmi sevocan:jeyyar:valla bu kadar mutlu olucağını bilsem,en baştan sizi kavuştururdum:smiley-cool:tanrıça delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya eşlekştire eşleştire kimle eşleştirmiş beni bu kadar olur he dua ettim0 o bana gelsin diye uyyy çok sevindim ya sırnaşık şey
demek sende mutlu oldun paradoksum:jeyyar:ben de öğrendimolumunekankayizsmile çok da mutlu oldum..ben kime çıktım acaba.şimdi de bunun merakı başladıakannehir
kız ne çabııııkk:dance:kızlarr hediyemi aldım tam bi torbaa delikafadulden
sevgili kurbanım güle güle kullansın hediyeciklerinii öpüyom onu burdan Şeniz
not: bir dost sempatiksalakcinni :1ninca:
sistemine hayran kaldım sarı papatyam:lepi: :lepi:tüm yazdıklarını gözden geçirdim.başka topiklere yazdıklarına bilem baktım.
kurbanımın ihtiyacı olanları buldumm..
alışverişi de bu hafta yaparım artıkın..
karar vermek uygulamanın yarısıymış..yarısı bittiikaydirigubbakcemile2
harbimi lan :roflol: :roflol: :roflol:Canım kurbanım face'ini bilem buldum :roflol:
Hediyemi gönderim ekliyecem seni:icecream:
işallah herkes mutlu olmuştur islomolumunekankayizsmileBen de kurbanımı çok seviyorum, çok tatlı biri.:kedi:
Herkes çok memnun kendine çıkan isimlerden ne güzel.
Tanrıçamın emeğine yüreğine sağlık.:asigim:
:teytey: :teytey: :teytey:ben de aldım ilk hediyelerini..
valla hayran kaldım sisteminize kızlar.harikasınız:lepi: :lepi:herkese selam bende öğrenmiş bulunmaktayım kurbanımı kendisini pek tanımıyorum ama bütün mesajlarını okudum :) kendini tanıtmasını falan ilk hediyesini aldım geri kalanları hafta içi alıcam herkes mutlu ne güzel
geç kaldın mina.eşleştirmeler çoktan yapılmıştı sen bu mesajı yazdığında...__TanRIcA__ bende katılmak istiyorum canım bi zahmet yazıver beni de alkisalkisalkis
hemde çok zevkli evamopuyorumnanaktanslm tatlılar nasılsınız bu çekiliş işi inanılmaz zevkli gerçekten,,,ama siz süpersonik hızlısınız ben daha kara kara düşünüyom onumu alsam bunumu şunumu liste kabardıkça kabardı
:roflol: :roflol:takdir ettim valla tanrıçayı.ben sana sen bana ohh mis gibi(kurban şaşırtmaca oyunu):roflol:
abla sunları birlikte yazsam banlanırmıym
puhahahahaha koptum:roflol: :roflol: :roflol:
niye enseye tokat vurucakmışımsengözlerimebaksanabkızlar bence bu muhabbet kapansın
eğlence iyi de bence yeri değil
tanrıçam enseye tokatı vurur acımaz valla
ne ben öğretmenim,nede siz öğrencitamam kapayalım bence de tanrıça yokken azmayalımakannehir
ölürüm ben sana:1hug:Şenizhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Canlar ben gelemiyorum diye dedikodumu etmen yolarım kötükedihüso sempatiksalakcinni
ben kaçırdım çekilişimafoldumben
allah yardımcın olsunkızlar ben çekilişten çıkmak zorundayım çok üzülerek çarşamba günü ist gidiyorum cuma günüde ameliyat olacam lütfen dualarınızı eksik etmeyin
kızlar görüyorumki çoğu kişi almış hediyesiniKızlar doldurmuşsunuz yine sayfaları nezman verceksiniz kargoya haftaya mı bu haftamı
hayırdır livim:1ninca:Gereken yapılacaktır içiniz rahat olsun kızlar .
Konuyu dağıtmadan paylaşıma devam ediniz.
tanrıça sonradan izin verse de önceden izin vermemişti. sorun çıkmasını istemedim.?
benim adıma bu şekilde konuşman hiç hoş değilmerakını anladım.
ilk sayfada tanrıça kaynaşmakla ilgili şeyler yazmış.+18 muhabbet yapabilirsiniz dememiş.testis muhabbetleri geçti ben de güldüm eğlendim kendi halime ama bu topicte bunu paylaşşmak doğru değil diye düşündüm. sonuçta kaynaşalım tanışalım diye açıldı burası.sen beni bilirsin belki ben de seni bilirim ama burada nicklerini yeni gördüğümüz insanlar var.onlar kimin ne niyette böyle muhabbete girdiğini bilemez.
ben uyarı yaptım belki üstüme vazife değildi.bir kere uyardım devam edildi 2. kez uyardım kılzar bence konuyu kapatın diye. ben uyarı yaptıktan sonra tanrıça istediğiniz gibi geyik yapın yazdı. sonrasında bir şey demedim ben zaten
diğer konu ise bundan önceki çekilişte de gönderenler hiçbir şekilde resim paylaşmadı.o yüzden sürprizin kaçmaması adına uyarı yaptım
tanrıça 1 2 gün gelemeyecek çünkü.
amonracım.hediye sahibi arkadaşlar bunu yaparhediyeleri fotolayıp koysak mı sevginin fikri iyi fikir
heyecana heyecan katar
:lepi: :lepi:bende almış bulunuyorum hediyelerimi paketlemesinide hallettim herşey tastamam=)
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-bana neden gelmedi ?? adres de gelmedi kimin çıktığı da
hakketten öfsün maixakannehirya takip ediyorum da sıkılıyorum ki herkes kendi arasında muhabbet ediyor ben de unutmuştum :)
vereliniortaktanrıça h.g canım nasılsın
kız kinovv gene zihnimi okudun heraldee
aynı şeyleri yazmışızza.s.
burdayım canımmmm işteeeee sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
canlarım,gelir gelmez nete girdim,üstümü bile çıkarmadım:)
ben şimdi çıkıyorum,gelicem ama geceŞeniz
dediğim gibi ayın 1 inden itibaren yollamaya başlıyabiliriz güzeller:lepi:
size güzel muhabbetler dileyip ben arazi oluyorumopuyorumnanaktan
tanrıca la agzını bal kaymaklamı yesem yoksam peynir ekmeklemi:icecream:
bacım aynı seyleri yasadıgımızdan olabülümü kaydirigubbakcemile3
Şeniz iyi bari yazma zahmetinden kurtulmuşum ben..aynısından..Nikinin hakkını vermiş Tanrıçavereliniortak