- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.181
kız kinovv nabırr:dance:
iyilik nan aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız kinovv nabırr:dance:
bana neden gelmedi ?? adres de gelmedi kimin çıktığı da
aa öyle mii.... o zaman çıkartılmışımdır tüh yaa tam katıldım derken tekrar cıkarıldım
Selam kızlarr ..
lülülülülülü çok hain hediye planlarım var...ilgilisine duyrulur..(bak inan ki değil)
hiişş kurbanım duy beni yarın ciiclerini almaya gidiyorummm :))
sanki bilyoda kendini eheheheheee
:))
abla sunları birlikte yazsam banlanırmıym
kızla bi foto paylaşma mevzusu var sanırsam,
bu 3 yada 4. çekilişimiz kesinlikle gönderen kişi paylaşmıyor canlar alan kişi paylaşacak fotoları:)) bu zamana kadar hep böyle oldu. danrıça arkdaşımız gıralıçamız da öyle ister doğal olaraktan.
bir de kimse gödnereceği kişiyi açıklamaycak çünkülüm eleme ihtimali doğacak bir takım matematik işlermleri ile (logaritma, türev, integral ne bilim bir paskal üçgenidir, bir pisagor, bir dairenin alanı ) gibi basit hesaplarlan kime çıkmış olacağımız hesaplanabilir. büyüsü bozulmasın işin esrarlı duralım canolar:)))
mesela bana senemic çıktığını söylersem tüm bu hesaplardan n-1 dediğimizde çok farklı şeyler çıkar ortaya, ondan söylemiyorum bişeeey:)))))))))) küllümyalanarzu:
yaa zaten paketteyken foto cekmek bence bütün büyüyü bozarr ilarzu sen mi alıyosun banaa yoksa hihoyyyt söyledin iştee :sm_cool: cok sewindimm şaşırdım mutlu oldum