- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- Konu Sahibi __TanRIcA__
yok canım kurban bayramı hediyesi olacak bayramdan önce herkesin elinde olacak ama biz sabredemiyoruz :dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanrıca buraya yumruk havayasırnaşık şey
gel kız burayakaydirigubbakcemile
bişi annadıysam arap olam -tatlicadiarzu-
:roflol:
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- arabesk sevmeme rağmen,damardan soğdum kanka bu şarkı yüzündenbenneyaptımki:roflol:heh, alkisalkisalkis delikafadulden
ben didimdi zati şakkıdı
Tanrıçam bu şarkıyı bilir didimdi kendimce :teytey:
kadrimiii kıymetimiii, :çok üzgünüm:
sana olan seeevgimiiii, şutarafagitti
bilmedin, bileceğiiinnn yok! :sinifsinif: lmaz:
:roflol: :roflol: :roflol:
bende:sm_cool:ay pek bi heycan yaptım heee
eyvahedigeldismile
hediyeland:roflol: :roflol: kıraliçam hoşgeldin:teytey:yihuuuuuuudiiyuuuuuuuuuuuuu yeni bi hediyeland
çok henecanlı bence de
traji komik şerepsizim:roflol:
kuzi banamı dedin:sm_confused:ben telaşlıyım kuzu hemen çekiliş olsun da benim adımı neden yazmadı bu zat? hem soruyon hem yazmıyon olum sen de aşık mısın nesin le?
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:smiley-cool: :smiley-cool: :smiley-cool: bazen böyle şeyler olabiliyo tabi-tatlicadiarzu-:roflol:kız katılanlar hediyeleri alıyor ama göndermeyen olunca tabi doğal olarak tepkisel davranıyorduk elimiz de olmadan çiçem.
bir de hediyelerin bi fotosunu çekip koymaya üşenşyolar, insan egresifleşiyor canım:)))
CADIARZU kaydirigubbakcemile5kimse kimsenin aldığına muhtaç değil
birbirimizin avucuna bakmıyoruzkarnımızı doyurmak için sempatiksalakcinni
hediyeleşiyosak özenilmeli
amann alayımda kurtulayım hesabı yapılması kırıcı olur
baki kalıcak olan kişinin kendini nasıl yansıttığı nasıl iz bıraktığı sengözlerimebaksanab
kokoş olman şart değil bitanemsırnaşık şeyŞeniz Bende kokoşum bende çekilişe katılmak istiyorum tabi kabul ederseniz.a.s.
katıl hayatımkaydirigubbakcemile5yazıyorum adınıŞenizbende katılmak isityorummm kaydirigubbakcemile
Bakalım tatlışım Tanrıça hatunu gelsin de hele :hulya: :lepi:
geldim cenembayanssulusmile :1closedeyes:tanrıcam yaw gel hade yap cekilişi ay hiç sabrım yok:dance:
hayır cenifirzemuszemusvar dahakızlar bu akşammı çekiliş?
Anamm çekilişş:kedi:
Bende katılam diyecem de tam çift sayı olmuşsunuz yauu((
oyyy anammm ekim sonuna kadar çatır çatır çatlarım ben yaaaa
bayram 16 kasım die biliyorm