- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
topiği açtım kızlaarrrrr
haydi buyrun bakın bakalımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15853415#post15853415
ben çoktan gördümkü:sm_cool:
harikasınız kızlar ne diyim:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topiği açtım kızlaarrrrr
haydi buyrun bakın bakalımm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15853415#post15853415
işte sorumluluk sahibi öğrenci:enbuyukkk::roflol:Syafalara baktım biraz sonra bana çıkan kişiyi yakın takibe alırım zaten aklinialirimsmile
bühüüü:çok üzgünüm: :a015: senağlama senağlama senağlamaOyy Tanrıçam meleğim stress olmuş kıyamaz Aprilitosu ona kıyamaaaazzzzzz oğğ oğ...:1hug: :teselli: :1hug: Şeniz
-
Hergün uğruyam buraya aartık kızlarr iyi gecelr :1hug::enbuyukkk:
bühüüü:çok üzgünüm: :a015: senağlama senağlama senağlama
öhüüüüü öhüüüüüü:a015: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
kankam gelmişhihoyyytnası geçti sınav hacı:hulya:
kanka yılbaşındaki çekilişi ben yapmıcam tövbe ettim:roflol:
biriniz üstlenirsiniz
Kankaaaaaa itrafik ve ilkyardım çerezlikti yaa ama motor ne olur bilmembilmiyorumkismileOyy Tanrıçam meleğim stress olmuş kıyamaz Aprilitosu ona kıyamaaaazzzzzz oğğ oğ...:1hug: :teselli: :1hug: Şeniz
islom sınav nası geçti kankaa ? -tatlicadiarzu-
İslom aşağada gördüm seni gel bi yanak alayım Şeniz nasıldı sınavın?
Naydi geçmiş olsun o halde okyanus gözlüm islom:lepi:
Kankaaaaaa itrafik ve ilkyardım çerezlikti yaa ama motor ne olur bilmembilmiyorumkismile
Ne sırnaşıp duruyonuz laa danrıça karısıylan noliii:dilcikar:
Topik içinde sevişmeyin demiyom mu
Sağol pambıkım umarım geçmiş olurumsempatiksalakcinni
Aplan napıoo cano bizim çekilşe soksana onu kendime çıkartayım.aklinialirimsmile
Üst rütbelerde tanıdıklarım var kolay ayarlarım:jeyyar:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:Ağlaama sennn, ağlama seeeeğğn :1hug: :1hug:
Üzülmüş mü oooğğğ :teselli:
Yorulmuş mu oğğğ :teselli:
Ben onu çok seberiim amaağ :1hug: Şeniz
Çok öperim amaağğğ Şeniz Şeniz
rahat batıyo işte kızım:)))Geldim edimmŞeniz
Kanka sınav 2,5 saatti yuh dedim yaaakannehir
Ben yarım saatte bitirdim ilk 45 dk. dışarı çıkmak yasakmış çok sıkıldım. Bi de benim pis bi huyum var. Sınavı erken bitirip beklersem o cevap kağıdı bana batar bişileri değiştiririm o da yanlış olur:roflol: :roflol:
Trafik ve ilk yardım çok basitti, motor da iyi gibiydi ama motordan emin değilim. Kalırsam bile 1-2 soruyla kaçırırım:sinifsinif:
Direksiyon dersim vardı. Adam beni otobana giden caddede otobüslerin, dolmuşların, kamyonların ortasına saldı haydi bakalım dedi:1shok:
Allahtan direksiyona oturmuşluğum var zorluk çekmedim yoğun trafiğe rağmen iyi geçti.
Yarın 2.5 ta yine direksiyon dersi var ama çok eğlencelihihoyyyt
Kanka sen düzenlemezsen katılmam hacı:1closedeyes:
kimmiş o tanıdık:mymeka::roflol:Aplan napıoo cano bizim çekilşe soksana onu kendime çıkartayım.aklinialirimsmile
Üst rütbelerde tanıdıklarım var kolay ayarlarım:jeyyar:
puahahhahah :roflol: aplamın selamı var kanke...eyvahedigeldismile
şey şimdi onun kocası şeymiş, sempatiksalakcinni gripmiş mirmirmirmir ondan evdelermiş şimdi bilmiyorumkismile uzun bi süre çıkmicaklarmışmış kanka aklinialirimsmile öyleymiş yani fisfisfis bütün parasıynan da ilaç almış mafoldumben ...öyleymiş he. eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
Teselli mi eş anlamlısı yalakalık olabilümü kanka:icecream:Moturdan da geçersin işalla kankitom...:Saruboceq:
Sağa ne olum yaa,benneyaptımki özel hayata midahale etmesene Çok üzgünüm çoook, teselli o teselli bi kere sempatiksalakcinni
HımmCADIARZUpuahahhahah :roflol: aplamın selamı var kanke...eyvahedigeldismile
şey şimdi onun kocası şeymiş, sempatiksalakcinni gripmiş mirmirmirmir ondan evdelermiş şimdi bilmiyorumkismile uzun bi süre çıkmicaklarmışmış kanka aklinialirimsmile öyleymiş yani fisfisfis bütün parasıynan da ilaç almış mafoldumben ...öyleymiş he. eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
Sen tanımazsın kankasempatiksalakcinni:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:çok üzgünüm: :sinifsinif:
:roflol: :roflol:
rahat batıyo işte kızım:)))
hadi hayırlısı olsun.işallah geçersin bebem
ya kanka yorucu be,valla yılbaşında yapmam ben:umursamaz:
kimmiş o tanıdık:mymeka::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:çok üzgünüm: :sinifsinif:
:roflol: :roflol:
Teselli mi eş anlamlısı yalakalık olabilümü kanka:icecream:
Hayır yani çekiliş üstü nedir bu danrıça aşkı
HımmCADIARZU
Geeçmiş olsun kankaguclubacismile
Ama enişte gripse bikaç güne iyileşir olmadı artık aplan sana parasını verir kurbanına hedayeyi sen alırsın.
Bakarsın badi şop bi kampayna daha patlatır hem o zamana
sempatiksalakcinni
:teselli: :1hug: Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan Şeniz aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
isloya da nanik gelsin lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:dilcikar:
heeeeeeeeee
kendi diyen kendi olur damdan düşer kör olur taam mı lülülülülülü lülülülülülü
başka da bişi demiyim...
hediye işini de unut bence kanke, benneyaptımki kurbanın toynaklarını yollarım belki ama bakarsın
Seküri seküri:1shok:
Ağır taciz var burda :tomato:
Aplanı nie kıskanıyon kanka hani ben illa bana çıkar dimedimki şans didim olursa dedim hem belkim saa çıkardı sayemde bi helmesin olabilürdü:umursamaz:
Aklın fikrin tacizde sevişte kokuşta bee laelaelaelaelae
Ne bu bee :mymeka:
aaaaaa guclubacismile lmaz:
sempatiksalakcinni
o Helmes işini unuttum sanma kanka, ahirete kadar iki elim yakanda bilesin Çok üzgünüm çoook :roflol: