- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
ühühü şişmalıycam yaa yuvarlana yuvarlana giderim artık
en iyisi ben bi gidip depresyona giriim iştahım da kapanır böylelikle
hüsmen dayı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ühühü şişmalıycam yaa yuvarlana yuvarlana giderim artık
en iyisi ben bi gidip depresyona giriim iştahım da kapanır böylelikle
Ahahahhahahahahah sigara da iştah keser ama içme diyo:roflol::roflol: çok alemsin be afro :roflol: işin kötüsü beni o da kesmiyo hoş şimdi içmiyorum ama içtiğim zaman kesmiyordu
hüsmen dayı gibi
valla da kesmio billa da kesmiyo. aksine arka arkaya sigara içince midem bulanıyo benim. hani bişi yedikten sonra cigara keyfi bi başka oluyo yaa her 2 cigara arasına bişi atıştırıyom ben,duba gibi olcem allamaaa:roflol:
benim sevgilim de öyle ya, çok sigara içince midesi bulanır..
ama gördüğüm sigara içenler bıraktıktan sonra hep kilo alıyo artık sebebini bilmiyorum :1ninca:
Beni nedne listeden çıkardınız akannehir
Beni nedne listeden çıkardınız akannehir
Ben kurban bayramına yakın adresler toplannır diye düşünmüştüm:kedi: bugün ilk hediyemi bile almıştımmafoldumben neyse haklısınız nediym kısmet değilmiş:2:
Evet öleymiş sağolsun opuyorumnanaktan
tanıtımlara baksan yeter.sayfa 59 daBakmaya çalışıyorum zaten ama maşallah sayfalar dolusu olmuşkafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
kötükedihüso :mymeka: nasılımaklinialirimsmilebide enseye tokat şaplatmıyonmu bitiriyo benisempatiksalakcinni
çok seksü oluyo aklinialirimsmile
Evet öleymiş sağolsun opuyorumnanaktan
estafurullah canolar:smiley-cool: :smiley-cool:tanrıça ne diyim merhametli gacısınn naniknanik
kankam gelmişhihoyyytnası geçti sınav hacı:hulya:Selam canlarım nasılsınız?
İsimler yarın belli oluyor he çok helecanlı yauuvvhihoyyyt
Danrıçamı çok yorcaz bu çekilişte maşallah talep patlaması yaşanmış