- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- Konu Sahibi __TanRIcA__
şeytan diyo al bi sürehi buzlu su sök kafalarından aşağı :mymeka: uyansınlarr delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeytan diyo al bi sürehi buzlu su sök kafalarından aşağı :mymeka: uyansınlarr delikafadulden
Canlar ben bu akşam gidimiyorum aşkıma, buradayım Pazartesiye kadar, çünkü o geliyoooooooo :hooray:
Pazartesi birlikte gidiciz:içelim:
ohhbu daha süpermişş valla canımmmm
Canlar ben bu akşam gidimiyorum aşkıma, buradayım Pazartesiye kadar, çünkü o geliyoooooooo :hooray:
Pazartesi birlikte gidiciz:içelim:
çocuk olunca ne yapamıyolar kız annamadı üşendi ben okumaya geçmişi şeetmeye
ben yaparım ama ney yapılıyorsa yaparım ben:)))
Vay kankam çok sevindim bunahihoyyythihoyyyt Pazartesi sizin gününüz olacak desene :1rolleyes:
Kızlar unuttuğum bir kaç birşey daha var ojelerlede aram pek iyi değil :/ leopar desenli şeyleride pek sevmem fisfisfis Gene sevmediklerimi yazdım farkındayım :tomato: Bütün bu yazıklarımın hepisini (öncekilerde dahil ) başkalarında seviyorum,beğeniyorum fakat kendime pek yakıştıramıyorum:1no2: kankalarım bilirler zaten beni .olumunekankayizsmile
çın çın çın:içelim:
tikkat tikkat!çekilişte listede olan,bir anlık gaz ile adını yazdıran,lakin ne buraya uğrayıp kendini tanıtan,nede topiğe iştirak eden,hiç bir şekilde katılımda bulunmayan arkadaşları,listeden çıkarıcam haberiniz olsun
sonra lütfen bana itiraz etmesin kimse..eğer katılıyorsanız takip ediceksinizvereliniortaksevgiler saygılar hadi ikileyin:smiley-cool: