- 23 Ocak 2010
- 2.279
- 765
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
komşu çağırmıştı yarın ona da mı gidemeyiz
benimde hediyelerim hazır paketleme işide bitti iş çıkışı kargoya vercem yarın herkes evde otursun yatsın uzansın gezsin dolaşsın dolansın ama çıkmasın dışarlara:99::117:
[ı]burdayımmm[/ı][ı]beklemedeyimm[/ı]
cnm benm beğendiysen ne mutlu bana istediğim gibi olmadı vize haftamdı paketleme falan
bi dahakine inş:))) güle güle kullan cnm bnm
Saçmalama kankam her şeyiyle şanaheydi Kesene bereket
güle güle kullan kankam bedenlerde sorun olursa şettir bana adresi biliyosun
Sağol canım kankam yok kanka her şey tam üstüme göre
cnm benm beğendiysen ne mutlu bana istediğim gibi olmadı vize haftamdı paketleme falan
bi dahakine inş:))) güle güle kullan cnm bnm
vücut hatlarını ezberledim zaten
bidahakine diyo ya
bidaha olmıyacak kanka:88:ilk çekilişimizi livim hazırlamıştı
ve ben kim kime aldı hiç bi şekilde bilmiyorum:)tesadüf bu ya,bu 2 genci birbirine ugun bulmuşum:)
ve size asıl bomba
bu minik karısı,bana itiraz bile etmedi melek bu kız yemin ediyorum melek
kankam uygun görmüş dedi,çekilişte keramet vardır,kısmetime razı olıyım dedi:86:
dedimki ona öğrenince,kızım neden söylemedin,kankam ben bibere ilk çekilişte aldım
haberin yokmu?diye niye demiyosun dedim
diyoki olsun kankam,ben biberimi çok seviyorum:)))hem sen öyle uygun görmüşsün,nolucakki felan
canım benim ya..harika şeyler almışın kankam.kesene bereket.küpeler çok şeker
bluz harika.biberin tarzı tam
pijama takımı süper
heleki biber ve miniğe bayıldım:))))
bide üstüne yazmış yine ben diye:))))))cezanı vermesin ya:)))))
biberim güle güle kullan kankam
ahahha dur ben sana daha ne hatlarımı göstereceğim
bidahakine diyo ya
bidaha olmıyacak kanka:88:ilk çekilişimizi livim hazırlamıştı
ve ben kim kime aldı hiç bi şekilde bilmiyorum:)tesadüf bu ya,bu 2 genci birbirine ugun bulmuşum:)
ve size asıl bomba
bu minik karısı,bana itiraz bile etmedi melek bu kız yemin ediyorum melek
kankam uygun görmüş dedi,çekilişte keramet vardır,kısmetime razı olıyım dedi:86:
dedimki ona öğrenince,kızım neden söylemedin,kankam ben bibere ilk çekilişte aldım
haberin yokmu?diye niye demiyosun dedim
diyoki olsun kankam,ben biberimi çok seviyorum:)))hem sen öyle uygun görmüşsün,nolucakki felan
Ayyyyyy biberim ya güle güle kullan fıstığım o bluz sende harika duracaktır eminim pijamada çok ama çok tatlı diğer hediyelerde miniğim çok zevkliymiş .