Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar slm...ben kızıma tanıtım numunesi olarak bebek bezi mama vs şeylerden istemek istiyorum.bu konuda yardımcı olabilcek varmı? aranızda isteyen varmı...gönderiyorlarmı?
evet canım gönderiyorlar babystar molfix bez milupa niveadan pişik kremi şampuan huggiesden bez yenidoğan ıslak mendili bizler için kırışık önleyici krem el kremi gönderiyor tabii önece üye olman gerekiyor daha sonra iletişim bölümünden istekte bulunabilirsin
kızlar slm...ben kızıma tanıtım numunesi olarak bebek bezi mama vs şeylerden istemek istiyorum.bu konuda yardımcı olabilcek varmı? aranızda isteyen varmı...gönderiyorlarmı?
milupa anne-bebek kulübüne üye olunca gönderiyorlar.4.ayda,10.ayda ve yaşında bebelac ücretsiz danışma hattını arayınca gönderiyor hero baby sitesine üye oluyosun,bebeğin 4 aylık olunca ek gıda döneminde üyeliğini güncellersen bir kutu içinde bayağı numune yolluyor sleepy-eruslu sağlık ürünlerine mail atarsan bez numunesi yolluyor,ıslak mendil de istemiştim,yolladılar molfix iletişim formuna numune istiyorum diye yazarsan yolluyor ıslak mendil de isteyebilirsin baby stara mail attığında yolluyor,iki adet bez huggıes,prima ve evy baby numune yollamıyor.