• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanit güzellik merkezi

ben geçen haziran da yüz epilasyonu için başlamıştım oraya,uyguladıkları yöntemle o kadar iddialıydılar ki anlatamam.herkes koşa koşa onlara geliomuş filan.toplam 5 seans a gittim,bu 5 seans ta epilasyonu yapan kişiler sürekli değişti.hep bi bahane uydurdular.en son yapan bayan da çıkmış sanırım.internet sitelerinde daha önce sciton profile lazer in çok iddialı reklamını yapıolardı,bi ara site kapandı.sağlık bakanlığı tarafından.şu anda lazer sistemleriyle ilgili öyle iddialı reklamlarda yer almıyo.ben hiç ama hiç memnun kalmadım.ince tüylerim de çoğaldı,açıkçası asla bi daha uğramam oraya.

rica ederim cnm,bende daha önce bağdat caddesinde ki epiderme tüm bacak,kol altı için gidiodum daha sonra tanit e geçtim ince tüylerim için.epiderm den çok memnundum,sistemleri çok güzel,ve gayet ilgililer.4 seans ta oldukça azalma olmuştu bende.

Ben de epiderme güveniyorum giden ve memnun kalan bikaç arkadaşım da var..ama ordaki seansımda bacaklarım çoook acımıştı belki bu daha az acılı olur demiştim ama güvenilir yerden şaşmamak gerek anlaşılan :)bitsin de biraz acıya katlanıcaz artık :)

evet ya benimde çok canım yanıyodu ama katlanıyosun mecburen:) tanit te daha az yanıyo canın ama otomatik tarama sistemi olduğu için çooook daha uzun sürüyo seans.bu forumda bir kaç kişi tarafından ciddi reklamı yapıldı tanit in ,insanlar buraya yazarken daha düşünceli olmalı:(

Back