Kız İsteme Tanışmaya geliyorlarrr nolur bi bakın

keten olduğunu duyunca benim de aklıma yattı canım. bence güzel olur. önemli olan senin içine sinmesi.

cnm herkesin tarzı,durumu farklıdır şimdi bende fikir sölerken ben olsam die olaya bakıp yorum yapıorum yani kafana karıştırmak istemem ama bencede abartılı yani şöle ki benim tanışmada da ben samimi bi ortam olsun istemiştim çünkü babam acayip suratını asmıştı sanki bi aile dostumuz akşam çaya gelmiş gibi olsun istemiştim özenli ama abartılı giyinmemiştim ama sence bunlar sana daha doğrusu o akşma uygunsa nasıl yapmak istersen öle yap kolay gelsin buarada zor zamanlarr bunlar opuyorumnanaktan

keten olduğu için, giyince bu resimdeki kadar ble abartılı durmuyo, fırfırı biraz olabilir ama gigiycem heralde ne bileyim

keten olduğu için, giyince bu resimdeki kadar ble abartılı durmuyo, fırfırı biraz olabilir ama gigiycem heralde ne bileyim

canım senin zaten içine baya baya sinmiş. o yüzden kendini rahat hissedeceğin için o elbiseyi de çok güzel taşırsın o gün, abartı kaçmaz senden dolayı. bir de damadın ailesi de süslü diyosun, altta kalmaman daha iyi bence. sonuçta biraz abartılı da olsa çok şık elbisen de, ayakkabın da. benim sevgilim bu kadar kısa bir elbise giymemi istemezdi, o açıdan da sorunun olmayacaksa gayet başarılı bi seçim. vereliniortak

canım cok zevklisin bayıldım gercekten cok hos bakma soylenenlere herzaman cok sık ol sözlün veya nişanlın gözünü senden alamaz böylece tabi aileside ilk izlenım çok önemli hadi hayırlısı hayran bırak kendini

:) sağol canım güzel dileklerin için

elbise dizimde tam, kısa değil canım. teşk ederim yourmuna

Öncelikle umarım çok güzel geçer
ayakkabıyı çok beğendim
ama elbiseyi çok sevmedim :bbo:
ama bence önemli olan onun ailesinin süslü olması değil, önemli olan senin tarzın a.s.

Benım tarzım olmasa baŞkası ıÇın gıymezdım zaten canım, ben beĞendım, ama hanı abartı mı olur dıye fıkırleırnızı de ÖĞrenmek ıstedm
teŞk edeırm

cnmmm güzel elbisede ayakkabıda...begendiysen giy içinde kalmasın ha bana sorarsan biras abartılı daha sade olabilir ama begenmen daha önemli:)hayırlıı olsun şimidden:)

normalde tanışma için abartı ama dediğin gbi onlarda şatafatlı giyinmeyi seviyolarsa bence abes kaçmaz ayakkabı ve elbise çok hoş ve kombine olmuş... Allah tamamına erdirsin...

giydim kızlar elbisemi, ama biraz daha sade bi ayakkabıyla. çok güzel geçti, teşekkür ederim hepinize, güzel dileklerinize, Allah herkese hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…