ilk tanışmada kesinlikle abartılı olmayan günlük denebilecek kadar sade ama kesinlikle günlük olmayan bir şeyler tercih edilmeli. örneğin sade bir elbise gibi. mutlaka kollu olmalı yani sıfır kollu olmamalı. etek gömlek ya da etek güzel bir bluz gibi de düşünülebilir abartısı olmayan saçlar ve makyaj ayağınızda da mutlaka bir terlik ya da uygun bir ayakkabıyı ihmal etmeyin
eğer işin içine isteme söz gibi detaylar giriyorsa bunun bir üst kademesi gibi düşünülmeli
bence elbise giy :) benim de geçen haftaydı atlattımmm cok sükür siyah üstü tüllü şık ve sade bir elbise giydim, altına da kısa topuklu ayakkabı giydim
Aynen biz de ablamı verdiğimizde öyleydi çok heycanlıydı ya:)Sade ama şık bi şeyler giy bence :) o değilde bak terlik çok lazım oluyor gelen çok oluyor terlik az ise terlik alın hatırlıyorum da çok ince ayrıntılar atlanabiliyor
Aynen biz de ablamı verdiğimizde öyleydi çok heycanlıydı ya:)Sade ama şık bi şeyler giy bence :) o değilde bak terlik çok lazım oluyor gelen çok oluyor terlik az ise terlik alın hatırlıyorum da çok ince ayrıntılar atlanabiliyor