• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Tanışmaya Gelecekler Ne Giymeliyim

Bebem54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
262
8
118
Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz ailesi tanışmaya gelmek istiyor bizimkilerde bidaki haftaya kabul edeceğiz diyolar ama gün belli değil daha hiçbirşeye kara veremedim ne giyeceğimi bilmiyorum :18::18: bide ne ikram etmek gerekir offf düşündükçe heyecan basıyo ne yapmalıyım lütfen fikir verin:kkk:

hayırlı olsun ne güzel heyecanlar bunlar ne olucağını nasıl geçeceğini merak ediyosun tabi

abartıya kaçmadan bişeyler giy misafirliğe gderken nasıl giyiniyosun mesela öyle giyin hanım hanımcık olmaya dikkat et tabi:16:zaten öylesindir de
ama mutlaka terlik yada ev ayakkabısı giy derim ikram olarakta pasta börek tarzı değişik bişeyler yapabilisiniz başka şehirden gelmedilerse tabi eğer başka şehirden geliyolarsa yemek yaparsınız ardından kahve yanında çikolata ikramı olursa hoş olur:16:

Teşekkür ederim canım ahahh çok heyecanlı hemde :52: genelde spor giyinirim ben bi alışverişe çıksam iyi olacak önce ne alacağıma karar vermem lazım :27: bide hic evde terlik ayakkabı giyme alışkanmlığım yoktur babet gibi bişey alsam nasıl olur acaba :44::44:

Teşekkür ederim canım ahahh çok heyecanlı hemde :52: genelde spor giyinirim ben bi alışverişe çıksam iyi olacak önce ne alacağıma karar vermem lazım :27: bide hic evde terlik ayakkabı giyme alışkanmlığım yoktur babet gibi bişey alsam nasıl olur acaba :44::44:

babet daha güzel olurr :52:

ayyy benimle aynı durumda olan biri dahaa :))
bizde 4 yıldır beraberiz ailesi 8 haziranda ( 3 gün sonraa :52: ) tanışmaya gelecek ne giysem diye buralarda dolaşıp duruyorum :1:
akşam alışverişe gidicem inşallah bulurum bişeyler.
Mutluluklar dilerim sana da canım. :)

benimde 4 yıllık ilişkim vardı ve geçen hafta oldu tanışma. çok felaket heyecanlı iş. spor şık giyindim. ama tpuklu giyindim, kayınbabamın üstüne düşüyodum. onun haricinde güzeldi. ama çok acayip bi heyecan. börek kek gibi ikramlıklar hazırlarsanz iyi olurr. yazarkn bile heyecan bastı. bide isteme var 15 gün sonra :D

Ben siyah diz üstü dar kesimli kolları dantelli düz bir elbise tercih ettim.Herkesinde hosuna gitmişti sade ve şık. Kayınvalıdemler şehir dışından geldikleri için biz yemek olayınada girdik. İkram olarakta poça,patetesli çörek,yaprak sarma,yaş pasta,semiz otu salatası,kalpli kurabiyeler tercih ettık çayın yanına :)

çok ortak yönümüz varmış bugün bizde erkek arkdaşımla 4. yılımıza girdik ve büyük ihtimal 30 haziranda tanışmaya gelicekler ailemle bizim olaylarımız biraz karışık aile sürekli erteleme içinde o yüzden kesin konuşamıyorum heyecanımı bile yaşayamıyorum kıyafet bakmam lazım ona bile hevesim yok :S

:52::52::52::52: kızlar biraz geç oldu ama sizlerle paylaşmak istedim :34: bize tanısmaya gelirken babası yoktu sadece kadınlar geldı annesi ablaları yengeleri birazcık kalabalık bir aileler :1::1: lacivert kolsuz bir elbise giydim üzerine de dantel gibi bolero tarzı bişey aldım altına da minik topuklu ayakkabı giydim :23: saçlarımı düzleştirdim sade bi makyaj gayet iyi oldum yani ikram olarakta kadayıf pastası < çok beğenmişler< elmalı turta un kurabiyesi börek poğaça sarma bide garnitürlü makarna yaptim herşey güzel geçti tabi bütün gün servis yapmaktan pek bişey anlamadım ben gelirken çikolata ve çiçek getirmişler. eger çikolatayı açıp ikram edersen tamam kızı vericez anlamındaymıs :1::1: bende açtım ikram ettim napalım adetleri oyleymıs :17::17::17:

Erkek arkadaşımla 4 yıldır beraberiz ailesi tanışmaya gelmek istiyor bizimkilerde bidaki haftaya kabul edeceğiz diyolar ama gün belli değil daha hiçbirşeye kara veremedim ne giyeceğimi bilmiyorum :18::18: bide ne ikram etmek gerekir offf düşündükçe heyecan basıyo ne yapmalıyım lütfen fikir verin:kkk:

benimde aynen böyle telaşım varken şuan ertelemek durumunda kaldım

kızlar ben diz üstünden kısa bi elbise giysem nası olur kolları omzdan kısa sıfır kol değil. sade bi elbise diz altında giymek istiyorum ama öyle güzel bi elbide bulamadım bi tane bulmuştum aldım ama üstü çok açık onunda ve pek güzel değil koyu renk kot pantolon ve gömlek giysem nası olur ?

kızlar ben diz üstünden kısa bi elbise giysem nası olur kolları omzdan kısa sıfır kol değil. Sade bi elbise diz altında giymek istiyorum ama öyle güzel bi elbide bulamadım bi tane bulmuştum aldım ama üstü çok açık onunda ve pek güzel değil koyu renk kot pantolon ve gömlek giysem nası olur ?

kollar omuzlarda diyosun etek diz üstü bence açık kaçabilir biraz canım :20: Koyu renk pantolon olabilir bide üstüne güzel bir bluz giyersen on numara olur :40::40:

kızlar ben diz üstünden kısa bi elbise giysem nası olur kolları omzdan kısa sıfır kol değil. sade bi elbise diz altında giymek istiyorum ama öyle güzel bi elbide bulamadım bi tane bulmuştum aldım ama üstü çok açık onunda ve pek güzel değil koyu renk kot pantolon ve gömlek giysem nası olur ?

ben dizimden 3-4 parmak yukarıda bir elbise giydim. Alt tarafı kadın kadına oturulacak dışarı çıkmıyorsun ya evdesin bence hiçte bişy olmaz.
Halaları fln kısa bulmuşlar elbiseyi, sevdiceğimde; beraber beğendik hem genç kız uzun entari giyecek değil ya demiş :16:

kızlar bizim de ramazanda tanışma olacak inşallah :) şu elbise ve altına elbisenin şeritlerinin tonunda topuklu bi ayakkabı sizce nasıl olur?

3t7rEBBl.jpg

7YiBpCMl.jpg

bence topuklu değil babet giy çünkü bu tanışma söz değil ama topuklu giyim diyosan illede topuklu şık bi ev terliği giy ama bence en uygun babet

hımmmm.. evde terlik olayı bana göre değil, güne gitmiş gibi :1: topuklu neden olmaz ki ya :( bu kadar yüksek topuk düşünmüyorum zaten, daha kısa bir topuk.

MissGamzeli, ben tanışmak için böyle iddialı bi renk tercih etmezdim. model çok sade ama renk biraz fazla bence, yine de sen bilirsin neyi kendine yakıştırırsan onu giy, kimseye kulak asma

kızlarr ben bu olayı başımdan geçireli bir kaç gün oldu...:46: son güne kadar hiç bir heyecan falan yoktu, ta ki ben kuaföre gidene kadar.. kuaförden geldim elim ayağıma dolaşıyo filan ne yapacağımı şaşırdım. ama hiç merak etmeyin herşey gibi gelip geçiyo :) ben turuncu byaz bir elbise giydim altına da cok da topuklu olmayan şık bir ayakkabı giydim.. bütün gün zaten yoruluyorsunuz fazla abartmayın derm ben... fazla dekolte giymeyin cunku,eğiliyorsunuz falan çirkin bir görüntü cıkmasın ortaya :36: onun dışında gelen misafirlerin hepsine hal hatır sorun ama abartmayın :) kahveye gelince tuzu isteme olayında devreye sokun :) onun dışında sormak istediğiniz birşey varsa hiç cekinmeyin çok mutlu günleriniz olsun :46::46::40::39::52::16::46:

kızlar bizim de ramazanda tanışma olacak inşallah :) şu elbise ve altına elbisenin şeritlerinin tonunda topuklu bi ayakkabı sizce nasıl olur?

3t7rEBBl.jpg

7YiBpCMl.jpg

bu elbiseyi denedim bugün, ten rengime hiiiiiiiiiç yakışmadı, vazgeçtim yani bu kombinden :) bizde önce sadece tanışma olacak. herhangi bir isteme muhabbeti olmayacak, sadece iki aile ve tabi biz gençler de birbirimizin ailesiyle ilk kez tanışacağız. şu kıyafetlerim nasıl olur sizce :)

Lacivert etek, nar çiçeği gömlek, lacivert bolero ve lacivert ayakkabı?

bRTvTegl.jpg

Back