- 12 Mayıs 2014
- 79
- 4
- 13
- Konu Sahibi izmirlim85
-
merhaba arkadaşlar,
yeni üyeyim siteye. Burdaki sorular ve cevapları oldukça aydınlatıcı geldi bana. benimde bi sorum olacak. Erkek arkadaşımın ailesi 2 hafta sonra tanışmak için izmirden gelecekRamazandan sonra isteme ve nişan olacak diye konuştuk. Ama arada 2 ay var. Ve ben artık adının konmasını istiyorum. Burası küçük bi şehir ve kız bakma olayları oldukça fazla, bnde bu durumdan yılmış durumdayım . Hazır tanışmaya gelmişken aile arasında yüzük takma düşüncesi mantıklı mı sizce ?
merhaba arkadaşlar,
yeni üyeyim siteye. Burdaki sorular ve cevapları oldukça aydınlatıcı geldi bana. benimde bi sorum olacak. Erkek arkadaşımın ailesi 2 hafta sonra tanışmak için izmirden gelecekRamazandan sonra isteme ve nişan olacak diye konuştuk. Ama arada 2 ay var. Ve ben artık adının konmasını istiyorum. Burası küçük bi şehir ve kız bakma olayları oldukça fazla, bnde bu durumdan yılmış durumdayım . Hazır tanışmaya gelmişken aile arasında yüzük takma düşüncesi mantıklı mı sizce ?
Eğer büyük nişansa zaten yüzük söz zamanı takılıyor. Ki evde yapılacaksa hiç bu kadar beklemeye de gerek yok. Gelsinler tanışın, tekrar gelsinler istesinler yüzük takın. Bende bu dertten muzdarip olduğumdan seni az çok anlayabiliyorum..
8 yıllık bir ilişki ve geçen sene aileleri tanıştırmış, söz yapalım demiştik. Ama babam askere gitmeden olmaz diye tutturdu, askerlikte sandığımız gibi 2 ay değil, tam 1 sene sonra oldu gelmesiyle etti 1,5 sene, biz de artık daha fazla teferruatla uğraşmayalım diye düşünüyoruz. İsteme, en fazla 1 hafta sonra da aile arasında nişan yapacağız Allah izin verirse, Haziran ortası diye kararlaştırdı hayırlısıyla.
ooo senin durum daha çetrefilliymiş :) Allah yardımcın olsun gönlüne göre olur inşallah..İsteme konusu ramazandan sonra olacak kirvesine söz vermiş sensiz istemeye gitmeyiz diye. oda azerbeycanda çalışıyo temmuzda gelecekmiş. dolayısıyla ramazandan sonra isteme ve nişan yapacağız. Nişan evde olmaz kalabalığız çünkü. ama işte o geçiş döneminde en azından parmağımda bi yüzük olsun bi söz göstergesi olsun istiyorum ben. bakalım hayırlısıı Allahtan
Kirvesine sensiz istemeye gitmeyiz demişse istenmeden söz olmadğından mecburen kirveyi bekleyeceksiniz. Yoksa istesinler, ince bir söz yüzüğü takın nişanda da nişan yüzüklerini diyecektim.
valla 1,5 senedir bekliyorum zaten, geçen açtım bu konuyu oda geldiğimizde herşey netleşir dedi..
Kirveymiş, asker arkadaşıymış. Bizim de ilk tarih Mayıstı yani bu ay, babası 2 ay önceden tamam diyor, abisi tesadüfen konuyu açmasa, annesi 2 kez İstanbula gelmesine rağmen abilerinin bilmediğinden benimkinin haberi olmayacak. 2 ay önce soruluyor, onayları alınıyor ama onlar için hala cayma söz konusu olduğundan dillendirme gereği duyulmuyor. Babasını arayıp sormasa, adam gelmeyecek ama bizim haberimiz yok.
Sonra abisi nemalanmaya çalışarak, Haziran olsa olmaz mı diye laf atıyor. Nedeni? Her sene çocuklar köye gidiyor, madem onlar gelicek, Haziran gelsinler çocukları da götürsünler. Bizim sözümüz, nişanımız bizim isteğimizle, kararlarımızla olmuyor ne yazık ki, başkalarının çıkarlarına kalıyor.
Şimdi son tarih Haziran, kesin demelerine rağmen ben kesin olarak bakamıyorum hala tabii.
biz sevenleri bize bıraksalar kimseyi üzmeden herşeyi halledeceğiz ama illa bi engel çıkarıyolar işte.. tabiki onların fikirlerini almadan olmaz ama istiyoruz işte, işimizi kolaylaştırın değilmiii
Daha çok zorlaştırıyorlar, herkesin tuzu kuru sıralarını savmışlar tabii, abisinin sözü böyle absürd bişeyden ertelenme durumuna gitseydi ne olurdu acaba?
her işte bi hayır vardır canım benim.. öyle düşün. önemli olan sevdiğinle senin bu mevzulardan dolayı sıkıntı yaşamamanız. tabi bazı durumlardada ağırlığı koymak gerekir çocuk oyunu değil sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?