mrb arkadaslar henuz tarıhı net bellı olmasada temmuz ayı ıcersınde erkek arkadasım ve ailesi tanısmaya gelıcen ben daha once erkek arkadasımın annesı ıle tanıstım oda tanıstı annmle daha sonra annlerımız tanıstı sımdı sıra babalarda aılecek tanısmaya gelıceklr ve ben ne gıymelıyım bılmıyorumm....tanısmadan 1 hafta sonrada ıstmeme ve söz olacakk sızde tanısmada ne gıymelıyım sozde ne gıymelıyımm yardımm luyfennn
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım. benimde temmuzun ortasında tanışmaya gelicekler. ben açık krem rengi kumaş pantalon üstüne grili-kremli şifon gömlek, açık krem rengi babbet giymeyi düşünüyorum. erkek arkadaşımda muhtemeneln kremli tonlarda kumaş pantalon ve gömlek giyer. bu sıcakta takım elbise giyilir mi bilmem. biizm tanışma gündüz ve evde olacak.
aynene cnm bende takım elbıse gıymesını ıstemıyorum zaten tanısma sırasında... senınde hayırlı olsun ıns ya bende bole elbıse tarzı gıymektense pantolan gomlek le sık ve sadse olmak ıstıoyrum alsında bakalım ıns
ben de siyah renkte bi etekle, pembe-lila tonlarında, fırfırlı, biraz süslü bi bluz giymiştim. bi de kısa topuklu bi ayakkabı. benim tercihim değildi ama, bana kalsa bi elbise ile babet giyecektim ama olmaz dediler :)