tanışma

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
ingilterede londra özellikle woodgreen de yaşayanlar varsa tanışmak istiyorum hepinize sevgiler:1hug:a.s.

yeah bende tottenham dayim komsuymusuz sen neresindensin wood green in canim?

ne yazıkki qartık ankaradyoız ama en büyük hayalim geri dönmekkkkkkkkkkkkkkkkk kymetini bil derim

valla şimdilik bu bir hayal gibi bişey çünkü ankarada memurum ben kızımı için ileride tamamen gelmeyi düşünüyorum birde tabi en yakın tatillerdee allahım kurtar beni ankaradan woodgreene yollaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

woodgreen in nesini bu kadar çok seviyorsunuz anlamadım :26: doğrusu hem ankarada hem istanbulda hem karadenizde ve şu anda woodgreene yakın bir yerde yaşamış biri olarak. ankarayı hepsine tercih ederim :KK52:

tercih meselesi bir de çok güzel günler geçirdim kızımla orada yine ve yine london diyorum başka da bişey demiyorum

woodgreen in nesini bu kadar çok seviyorsunuz anlamadım :26: doğrusu hem ankarada hem istanbulda hem karadenizde ve şu anda woodgreene yakın bir yerde yaşamış biri olarak. ankarayı hepsine tercih ederim :KK52:

dogrusu aynen katiliyorum.woodgreen londranin gocmeni dolayisiyla sorunlari pek bol biraz pis suc orani yuksek karisik bolglerinden biridir.istanbulda universite egitimi aldim ankarada yasadim buralari iyi bilen biri olarak ankaranin bir cankayasini bir kızılayini woodgreene bin kere tercih ederim.

ben zaten tr de çankayada doğdum büyüdüm fakat sık sık yurt dışında bulundum çocukluğumdan beri çok seviyorum bern ingiltereyi en ücra köşesi de olsa hiç sıkılmama yaşarım metro var onu kullanır heeeeeeyere ulaşırım zaten pek komşulukla filan işim olmaz benim o yüzden bu tür soğukluk vs gibi sorunlar ben, etkilemez göçmenler filan beni hiç ilgilendirmez ben alışverişime ve kızımla kullandığım imkanlara bakarım gerisi vızzzzzzzt:KK66::KK36::KK34:

ben zaten tr de çankayada doğdum büyüdüm fakat sık sık yurt dışında bulundum çocukluğumdan beri çok seviyorum bern ingiltereyi en ücra köşesi de olsa hiç sıkılmama yaşarım metro var onu kullanır heeeeeeyere ulaşırım zaten pek komşulukla filan işim olmaz benim o yüzden bu tür soğukluk vs gibi sorunlar ben, etkilemez göçmenler filan beni hiç ilgilendirmez ben alışverişime ve kızımla kullandığım imkanlara bakarım gerisi vızzzzzzzt:KK66::KK36::KK34:

ben sıkılırsınız diye soylemedim zaten bunlari.ingilterenin en ucra koselerinde gerci sıkılacagnıza garanti veririrm.komsulukla isiniz olmamasi ya da olmasi degidi zaten kastim.woodgreende komsuluk iliskileri kotudur hiç demedim zaten.haniz o yuzden gidilecek biyer degildir gibi bir yorumum olmadi.gocmenlere gelince yogun sekilde gocmenlerin yasadigi yerlerde londrada cok buyuk sorunlar var.bunlarin bircogu guvenlik ve geri kalani egitim yasam sartlari ve sehrin genel goruntusunun bozulmasiyla ilgili.eger sadece tatile geldiyseniz bunlar sizi rahatsiz etmemeistir buyuk ihtimal ama su da var cankaya gibi eli yuzu duzgun bir semtten sonra gorunuz olarak dahi woodgreene imrenilmesi beni biraz sasirtti sadece.londrada gocmenlerin yogun yasadigi semtlerde maalesef o sehrin eli yuzu duzgun nezih goruntusu biraz yipraniyor daha bir daginik daha bir varos oluyor.woodgreen benim hatirladigim bole biyer.tabiki zevk sizin ben yanlizca terccihimi ankaradan yana kullanacagimi belirttim

X