Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bimde takma popo vardı bi ara görünce çok şaşırmıştımZamanında ben de popom büyük saklayamıyorum diye üzülürdüm şimdi ne güzel ne çekiciyim diyorum büyük meme güzeldir üzülme
Eee yani ben voleybol oynuyordum ne giysem saklayamıyordum hiçbir eşofman düz göstermiyordu ergenlik zamanımda çok kötü hissediyordum kendimi. sonra baktım ki insanlar böyle olsun diye squat yapıyorlar meğer iyi bir şeymiş vücudumda en beğendiğim yerim şimdiBimde takma popo vardı bi ara görünce çok şaşırmıştım
Güzel gözükmesi ve toparlanmış sıkı kalça için spor şart yahuEee yani ben voleybol oynuyordum ne giysem saklayamıyordum hiçbir eşofman düz göstermiyordu ergenlik zamanımda çok kötü hissediyordum kendimi. sonra baktım ki insanlar böyle olsun diye squat yapıyorlar meğer iyi bir şeymiş vücudumda en beğendiğim yerim şimdi
Evet ama önemli olan marka değil, toparlama noktalarına dikkat et. Cup çok önemli, biliyor musun cup ölçünüSiz bu markayı mı kullanıyorsunuz
Evet 75/c kullanıyorum. Penti küçültücü kullanıyorum ama daha iyisi olabilir mi diye de bakınıyorum yaniEvet ama önemli olan marka değil, toparlama noktalarına dikkat et. Cup çok önemli, biliyor musun cup ölçünü
75c büyük sayılmaz ki, biraz gösterişli durur sadece. Ben 80d kullanıyorum. Attığım modelle büyüklüğü belli bile olmuyor, kimse inanmıyor d cup kullandığımaEvet 75/c kullanıyorum. Penti küçültücü kullanıyorum ama daha iyisi olabilir mi diye de bakınıyorum yani
Şu c,d,e cupları falan bulabiliyor musunuz? Her yerde hepsi b oluyor.sadece 75,80,85 kısmı değişiyor.75c büyük sayılmaz ki, biraz gösterişli durur sadece. Ben 80d kullanıyorum. Attığım modelle büyüklüğü belli bile olmuyor, kimse inanmıyor d cup kullandığıma
Canım senden böyle birşey beklemiyordum sıradan marketlere bakarsan sadece dediğin gibi ama mağza ve internelerde istediğin cup lari bulabilirsinŞu c,d,e cupları falan bulabiliyor musunuz? Her yerde hepsi b oluyor.sadece 75,80,85 kısmı değişiyor.
Ama senin muhtemelen boyun ve kilon da benden fazladır. Ben ufak sayılırım, 1.60 boyunda 55 kiloyum. Vücudumda evet gösterişli duruyor, üst bedenimi olduğundan kalın gösteriyor.75c büyük sayılmaz ki, biraz gösterişli durur sadece. Ben 80d kullanıyorum. Attığım modelle büyüklüğü belli bile olmuyor, kimse inanmıyor d cup kullandığıma
Benim abimin kizinin da gogusleri buyuktu. Ileride sirt sorunu yasamasin diye kucultturduler. Galiba kendisi de ayni sizin yasadiginiz sorunlari yasiyordu. Simdi cok mutlu. Belki siz de kucultturmeyi dusunebilirsiniz. Annemin de gogusleri buyuk, cok zorluk yasiyor o da. Sirt, omuz agrisi yapiyor.cok fazla kilom yok ama zayif degilim balik etli diyebiliriz bunun yanında goguslerim fazla buyuk oldugu icin diger kizlar gibi normal giyinsemde cok dikkat cekiyorum ozellikle kizlardan cok fazla hakaret aliyorum biyerlerini gostermeye calisiyosun gibisinden yani sirf bu yuzden crop bile giyemiyorum tisort ve esofmanla geziyorum ve bu sekilde kendimi hic iyi hissetmiyorum istedigim gibi giyinmek istiyorum ama oyle giyindigimdede kotu hissettiriliyorum benim gibi bu durumu yasayanlar eminim vardir siz ne yapıyorsunuz
Bugün de memeler için yakalımcok fazla kilom yok ama zayif degilim balik etli diyebiliriz bunun yanında goguslerim fazla buyuk oldugu icin diger kizlar gibi normal giyinsemde cok dikkat cekiyorum ozellikle kizlardan cok fazla hakaret aliyorum biyerlerini gostermeye calisiyosun gibisinden yani sirf bu yuzden crop bile giyemiyorum tisort ve esofmanla geziyorum ve bu sekilde kendimi hic iyi hissetmiyorum istedigim gibi giyinmek istiyorum ama oyle giyindigimdede kotu hissettiriliyorum benim gibi bu durumu yasayanlar eminim vardir siz ne yapıyorsunuz
cok fazla kilom yok ama zayif degilim balik etli diyebiliriz bunun yanında goguslerim fazla buyuk oldugu icin diger kizlar gibi normal giyinsemde cok dikkat cekiyorum ozellikle kizlardan cok fazla hakaret aliyorum biyerlerini gostermeye calisiyosun gibisinden yani sirf bu yuzden crop bile giyemiyorum tisort ve esofmanla geziyorum ve bu sekilde kendimi hic iyi hissetmiyorum istedigim gibi giyinmek istiyorum ama oyle giyindigimdede kotu hissettiriliyorum benim gibi bu durumu yasayanlar eminim vardir siz ne yapıyorsunuz
cok fazla kilom yok ama zayif degilim balik etli diyebiliriz bunun yanında goguslerim fazla buyuk oldugu icin diger kizlar gibi normal giyinsemde cok dikkat cekiyorum ozellikle kizlardan cok fazla hakaret aliyorum biyerlerini gostermeye calisiyosun gibisinden yani sirf bu yuzden crop bile giyemiyorum tisort ve esofmanla geziyorum ve bu sekilde kendimi hic iyi hissetmiyorum istedigim gibi giyinmek istiyorum ama oyle giyindigimdede kotu hissettiriliyorum benim gibi bu durumu yasayanlar eminim vardir siz ne yapıyorsunuz
Şu c,d,e cupları falan bulabiliyor musunuz? Her yerde hepsi b oluyor.sadece 75,80,85 kısmı değişiyor.