• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme tanışma ve isteme kıyafetim

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Kızlar bugün sevgilimin annesi ve ablaları geldi tanışmak için. (Beş aylık bir birlikteliğin sonunda yüzüklerimizi takma zamanı geldi inşşallah)
bayanlar arası bi tanışma oldu. oyy o ne heyecandır o :D
tanışmada böyle giyindim gülyüzümü güllerlen kapatıyım :32:

----

pazar akşamı istemeye gelecekler inşallah.
isteme için bunları almıştım bayramda giyindiğim için foto çekinmiştim buyrun kapalılar fikir olsun,
altımdaki lacivert etek. eşarplarda aynı gibi duruyo ama değiller :32:

--

bunu da sözüm için diktiriyorum koyu kahvesini, umarım güzel olurrr:31::31: dikilmiş halinide paylaşırım inşallahh:8:
$217070-163473183713569-110841078976780-376727-7400.jpg

Eklentiler

• $Untitled 1.png
    $Untitled 1.png
    220,1 KB · Görüntüleme: 206
  • $Untitled 3.png
    $Untitled 3.png
    197,4 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleme:
Hepsi de çok şıkkk :) Tanışma kıyafetini bilhassa çok beğendim ama söz için düşündüğün kıyafette harika ;) Mutluluklar canım, Allah tamamını erdirir inş. düğün fotolarını da görürürz :)) :nazar::nazar:

Hepsi de çok şıkkk :) Tanışma kıyafetini bilhassa çok beğendim ama söz için düşündüğün kıyafette harika ;) Mutluluklar canım, Allah tamamını erdirir inş. düğün fotolarını da görürürz :)) :nazar::nazar:

Çok çook teşekkür ederim canım:16:
Amin inşallah sağolasınnn

ssedoshh ; Çok teşekkürler canım:17:

çok güzeller Allah tamamına erdirsin:16:
sözüne diktirecegin elbiseyi bende cok begenmiştim.. görmcemin dügününe diktiricem kendime :34:

çok güzeller Allah tamamına erdirsin:16:
sözüne diktirecegin elbiseyi bende cok begenmiştim.. görmcemin dügününe diktiricem kendime :34:

çok hoş bir model aslında pek bi değişik bi şeyi yok klasik ama insanın hoşuna gidiyor.özellikle sadeliği sevenlerin, ben gibi:16:
benim kemerim farklı olucak arkadan kuyruklu=), bugün provam vardı çok sindi içime.:17:

kızlar hepinize çok teşekkürler:17:

hepsi çok güzel Allah mesut bahtiyar etsin inşallahh

nişan kıyafetini diktirdikten sonrada resim bekliyoruz

Söz kıyafetine bende bayıldım daha öncede görmüştüm resmini. Hayırlısı olsun canım. Rabbim tamamına erdirsin. Merak ettim kaç yaşındasın?

Yüzünü göremeyince daha küçüksün gibi geldi :) benden büyüksün yoksa :)

oyy güzelim ne kadra zevklisin maşallah RABBİM tamamına erdirsin.söz kıyafetıne bayıldım dıktırdıgıne canım bende kapalıyım ve ıcıme sınen duzgun bısey bulamıyorum kıyafetını ayrıntılı olarak cekıp yuklermısın,lütfen!!!

diktirmek istedğin elbise çok güzel canım, umarım istedigin gibi olur hersey :)
2.ekledigin kombinde cok hoş, gömleğin esarbın etegn uyumlu
ilk ekledıgını begenmedim.kızma :) basit kalmış biraz.

oyy güzelim ne kadra zevklisin maşallah RABBİM tamamına erdirsin.söz kıyafetıne bayıldım dıktırdıgıne canım bende kapalıyım ve ıcıme sınen duzgun bısey bulamıyorum kıyafetını ayrıntılı olarak cekıp yuklermısın,lütfen!!!
Mesajım özel mesaj yazmaya yettiği zaman mesajına cevap vericem canım, çok teşekkürler :16:

diktirmek istedğin elbise çok güzel canım, umarım istedigin gibi olur hersey :)
2.ekledigin kombinde cok hoş, gömleğin esarbın etegn uyumlu
ilk ekledıgını begenmedim.kızma :) basit kalmış biraz.

Yok canım kızmadım :) O bayanlar arası tanışma, gündüz oturması olduğu için öyle bi şeyler tercih etmiştim.
ellbisem istediğim gibiydi içime sine sine giydim şükür.
Çok sağolasın :80:

Back