- 15 Kasım 2011
- 235
- 5
- Konu Sahibi izmirgelini
koyu renk kot pantalon satılmadı mı canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
koyu renk kot pantalon satılmadı mı canım??
siyah ve krem lacıvert salı ben alırııııımmmmmm
siyah ve krem lacıvert salı ben alırııııımmmmmm
mesaj sayın 21 miş şimdi fark ettim.. mail adresimi de özelden göndericem. mail adresime ad soyad adres ve telf bilgilerini bekliyor olacağım..
Mesajınıza cevap olarak attım gelmiş olması gerekiyor eğer gelmediyse e-mail olarak atabilirim ?
33 ve 34 numaralı sweat ler satılmıştır arkadaşlar.
canım sana attığım mailler gelmiyor her neyse ben şalları alamayacağım kargo ücreti şalların gerçek fiyatını geçiyor kusura bakma canım
Siz bilirsiniz... Sağlıcakla kalın..
Kargo ücreti en düşük 6,5 tl'dir. Şehirlerarası tabi..
Kargo ücreti şalların gerçek fiyatını geçiyor derken yanlış bir tabir olmuş,, orda bir düzeltme yapalım,, şallar piyasada en az 15- 20 tl den satılıyor.. piyasada 5 tlye satılan şallar değiller.. zaten krem lacivert olan bayanların tesettür amaçlı eşarp olarak kullandıklarından..
Yani kargo fiyatı 6,5 tl tutsa bile bu şallara toplamda 10,5 tl ücret ödemek oldukça avantajlı.. diğer arkadaşlarımın aklının karışmaması açısından açıklama gereği duydum..
saygılarımla,,
6.5 dedik 9-10 diye söylendi bana evet haklısınız o halde bu gun paketletebiliyorsanız kargolayın bıraz yatırırım bende
daha önce ptt kargodan alısverıs yapmamıstım ve siz bana mesajınızda kargo ucretı 2.5 yazmıstınız o yuzden kafam karıstı neyse 3-5 sorun değil almak ıstıyorum
daha önce ptt kargodan alısverıs yapmamıstım ve siz bana mesajınızda kargo ucretı 2.5 yazmıstınız o yuzden kafam karıstı neyse 3-5 sorun değil almak ıstıyorum