Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat doğru yere mi konuyu açtım bilemiyorum..
Erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek, ne ikram etsek diye kararsız kaldık, menü tarzı olsa sözde yemek düşünüyoruz ama aklımız karıştı tanışmada üç kişi gelecekler, sözde tabiki kalabalık olacak, hangisini yapsak zorlanmayız acaba ya da daha kolay olur?
tşk.
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip ediyorum fakat doğru yere mi konuyu açtım bilemiyorum..
Erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek, ne ikram etsek diye kararsız kaldık, menü tarzı olsa sözde yemek düşünüyoruz ama aklımız karıştı tanışmada üç kişi gelecekler, sözde tabiki kalabalık olacak, hangisini yapsak zorlanmayız acaba ya da daha kolay olur?
tşk.
bu yöreye ve aileye göre değişir bence sözlümün ailesi bize tanışmaya geldiğinde tavuklu pilav yoğurtlu su böreği kek mantar kurabiye ve tuzlu kurabiye yaprak sarması tatlı olarakta etimek tatlısı yapmıştık canım bizde onlara gittiğimizde yine aynı şekilde epey kalabalık bi menü hazırlamışlardı
Evet daha çok yorum alalım.haftaya da benim erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecek.çok ama çok heyecanlıyım.akşam çaya gelecekler yakınımızda oturuyorlar.ne ikram etmek gerek???
Tanışmaya geldiklerinde madem az kişiler güzel bir yemeğe alın bence. Çorbalı Pilavlı falan (Biz öyle yaptık)
Sözde de bence kalabalık olunacaksa çok,açık büfe ikram hazırlayın bir kenara kekler börekler pastalar sarmalar salatalar çaylar kolalar vs.. İsteyen istediğini alsın.Tek tek kimse uğraşmasın kimse yorulmasın.Gelin ve damatta bol bol foto çekinsin,birbirine bakışsın anın tadını çıkarsın bence. (biz böyle yapacağız.) :)