- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi sevenleraglarmis
-
bizde bohça olayı olcanı sanmıyorum canım ben istemiyorum ama ailem ailesi isterse yok yapmayız da diyemem diyemeyiz bende hep şöyle düşünmüştüm aslında bugun akşam tanışılsın yarın akşam istensin ertesi gün alışveriş yapılsın aksama söz takılsın ama dediğimiz gibi 3 gün oluyo sevdiceğim pek bişi demedi sadece 3 gün çok dilmi btnm dedi amma zor işlermiş yaa daha başlamadım ucunu bile tutmadm ama sıkıntı strese grdim yaw..
cnm bizdede aynı sorun ben bohça istemiyorum aama benim ailemin sevdiceğimin ailesi ne düşünür bilmiyorum dediğin gibi mesela bugun gelip tanışıp isteseler ertesi gün söz olucak iii sabah çıkıp koştur koştur alışveriş yapılcak koştur koştur akşama söze hazırlanılıcak eş dost akraba hangi ara cağrılcak die düşünülmüyor değil bende ayne sen gibi düşünüyorum isteme tanışmda sadece aileler sözde ise dayı hala amca teyze olsun düşüncesindeyim ama ev küçük tek bizim sülaleye yetmezken onların sülalede gelirse nasıl yapıp nasıl etcez allahım biilir...
cnm ben bohça filan istemiyorum aslına bakarsan sözde ama annem ve annesi olucak derse dediğin gibi detaylı bir şekilde alışveriş yapmak lazım ama dediğin aklıma yatmadı değil ya söz isteme ya isteme tanışma aynı anda olabilir mantıklı ama bi açıdn da bakrsn istedik hemen verdiler olur adı ya oda var işteCanım tanışma ve isteme aynı akşam olur ki ya da tanışma bir akşam isteme-nişan bir akşam olur ayrıca bir akşama istemenin girmesinin bir anlamı yok bence 3 kere yemek vereceksiniz evde kalabalık olacak ne gerek var o kadar strese sürekli girmeye:26:3 gün dediğim gibi alışveriş söz günüyle aynı gün olur mu hiç alışveriş akşama kadar anca sürer o yorgunlukla nişan saçını makyajını yapıp akşama mı hazırlanacaksın işkence gibi halin kalmaz yüzün gülmez öyle bohça ne ara hazırlanacak hem peki erkek arkadaşın gelsin daha önceden çıkın yapın bohçanızı siz kendi aranızda gelirken istemede getirmezler söz akşamı kayınvaliden getirir yanında anneni ikna edersen olur bal gibi baban kızla mı çıkılacak falan o işlere karışır mı ki annen bilse yeter
Bana kalsa bende istemiyorum ama dediğim gibi bana bırakmıyorlar ki, zaten aileme kalsa mekan tutmak istiyorlar nişan için, bende gereksiz görüyorum bir sürü masraf olacak zaten, kaldı ki çeyiz alışverişi yapıyorum 1 senedir, hala bir dolu alacağım var. Evlilik tarihimizde net değil, hani 1 sene yok, en az 6 ay, en fazla 8-10 ay sonra, 6 ay sonra olduğunu düşünürsek iyice gereksiz, bir de nişan telaşı, stresi yaşamak istemiyorum.
Ailem kalabalık sizinki gibi, sadece 7 tane teyzem var, onların eşlleri yani eniştemler, 2 halam 3 amcam oğulları, kızları, gelinleri cabası, anne tarafından 17 torunuz, erkek ailesini saymadım. Ama yine de istemiyorum dışarıda nişan, hediyelikler yaptırdım güzel güzel, şık pasta ve butik kurabiye yaptıracağım, evi süsleyip püsleyeceğim. Dışarıda yapsam öyle mii? Bir takı töreni, 2 oyna, zıpla hadi güle güle olacak.
Beni düşündüren kısım 1 gün arayla olursa önce neyi yapacağımız? İstemede de zaten ikramlık yapılacak, ertesi gün için tekrar, bohça alışverişi, ben kuaföre gideceğim derken ne yaparız bilmiyorum? Acaba bohça alışverişini önce veya sonra mı yapsak? Önce mi yapsak? Ya da Nişandan sonra mı? Off ne zor işlermiş.. :26:
cnm ben bohça filan istemiyorum aslına bakarsan sözde ama annem ve annesi olucak derse dediğin gibi detaylı bir şekilde alışveriş yapmak lazım ama dediğin aklıma yatmadı değil ya söz isteme ya isteme tanışma aynı anda olabilir mantıklı ama bi açıdn da bakrsn istedik hemen verdiler olur adı ya oda var işte
aynen canım bizde dediğin gibi kalabalıgız tüm akrabalar gelince eve sıgamayız bu kesin ama bi yer tutma gibi bir düşüncemde yok şuan ama olsada fena olmazmış hani ama sevdiceğimin işi yokonun için yüklenemem üzerine dediğin gibi canım bizim evlilik tarihimiz hiçççç meydanda yok ne bi yıl ne 6 ay suan sadece söz var aklımızda işimiz olmadan nasıl evlenelim rabbimm bi çıkış yolu gösterse hemen olucak ama göstermezse halimiz vahim rabbim bilir dua edin bize kızlar çooook ama çoooook ihtiyacımız var buna..
cnm ben bohça filan istemiyorum aslına bakarsan sözde ama annem ve annesi olucak derse dediğin gibi detaylı bir şekilde alışveriş yapmak lazım ama dediğin aklıma yatmadı değil ya söz isteme ya isteme tanışma aynı anda olabilir mantıklı ama bi açıdn da bakrsn istedik hemen verdiler olur adı ya oda var işte
İnş bir an önce bir iş bulur canım erkek arkadaşın, Allah yardımcısı olsun.
Tanışma günü isterler baban bir düşünelim der sonra tekrar isterler söz günü canım eğer nazlanmak istiyorlarsagenelde hayırlısı olsun denir hemen verdik gibi olmaz ki bu sefer de vereceğiz ama düşünelim gibi oluyor sonuçta
amma zor işlermiş canım ya bunlar sen atlatmışmıydın bu zamanları daha ne giycem ne etcem derdi ohoooo artık uykusz her gece desene ya ...
Bizim nasipse bayramdan sonra sonbahar gibi olacak canım 1 er hafta arayla bakalım inşallah aynı şehirdeyiz hatta yarım 15 dakika falan var araçla aramızda düşün 1 hafta önceden gelecekler isteyecekler tanışılacak sonraki hafta söz olacak biz erkek arkadaşımla öyle kararlaştırdık ailelerinde karşı çıkacağınız sanmıyoruz henüz babam bilmiyor gerçi ama:26:yıllık izne ayrılacağım onu bahane edeceğim bohça olursa da o 1 hafta içerisinde olacak işte aslında şu bohça çok gereksiz ama adet elbisem hazır bir tanışmada giyeceğim yok ev süsleri falan alınacak zor işler yaklaştıkça uykularım kaçar benimde
Bizim nasipse bayramdan sonra sonbahar gibi olacak canım 1 er hafta arayla bakalım inşallah aynı şehirdeyiz hatta yarım 15 dakika falan var araçla aramızda düşün 1 hafta önceden gelecekler isteyecekler tanışılacak sonraki hafta söz olacak biz erkek arkadaşımla öyle kararlaştırdık ailelerinde karşı çıkacağınız sanmıyoruz henüz babam bilmiyor gerçi ama:26:yıllık izne ayrılacağım onu bahane edeceğim bohça olursa da o 1 hafta içerisinde olacak işte aslında şu bohça çok gereksiz ama adet elbisem hazır bir tanışmada giyeceğim yok ev süsleri falan alınacak zor işler yaklaştıkça uykularım kaçar benimde
Sizin az kaldı canım benim maşallah sen atlat bana da tecrübe olurBenimde istemede giyeceğim kıyafet hazır, hediyelikler, tepsim falan, kaçıyor vallahi bizimki Haziran 13-15 arası olacak, hayırlısıyla bir atlatalım başka bişey istemiyorum..
Allahım tamamına erdirsin inşallah canım bizimde aramızda mesafe olmamasını ne çok isterdim yakın olaydık sevdiceğimle ailesiyle uzak olunca herşey böyle sorun oluyo işte annemle konusucam bende bugun sorucam öğrenicem adet nedir ne yapılr bohça vs düşünüymu vs ama annemin tanışma isteme söz ayrı istediğini biliyorum ama bakalım ne olacak sizin düğün tarihi bellimi peki cnm bizde işimiz olmadığından o da belli değil babm filan biliyo benim ne zaman gelecekler etcekler die sorup duruyo benimde elbiselerim hazır söz tepsimi yakın tarihte sipariş edicem bide gelenlere magnet dağıtmayı düşünüyorum birtane buldum çok hoş ama resmin üzerindeki alyanslar bizim kendi alyansımız olsun istiyorum ama alyansı da önceden alamayacağımıza göre oda zor gibi görünüyo böle yazıncada aklıma neler geldiiii neler paylaşayım seninle cnmm :))) şimdi mesela bayramdan önce tanışmaya geldiler desek bu arada biz sevdiceğimle söz yüzüklerimizi alsak daha sonra onların fotosunu çekip magnet yaptırabilirim aslında iyi fikir değilmi sence ? akşama resimleri de atsam fikrini alsam olurmu cnm???
Benimde istemede giyeceğim kıyafet hazır, hediyelikler, tepsim falan, kaçıyor vallahi bizimki Haziran 13-15 arası olacak, hayırlısıyla bir atlatalım başka bişey istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?