- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi sevenleraglarmis
bizde bohça olayı olcanı sanmıyorum canım ben istemiyorum ama ailem ailesi isterse yok yapmayız da diyemem diyemeyiz bende hep şöyle düşünmüştüm aslında bugun akşam tanışılsın yarın akşam istensin ertesi gün alışveriş yapılsın aksama söz takılsın ama dediğimiz gibi 3 gün oluyo sevdiceğim pek bişi demedi sadece 3 gün çok dilmi btnm dedi amma zor işlermiş yaa daha başlamadım ucunu bile tutmadm ama sıkıntı strese grdim yaw..
Canım tanışma ve isteme aynı akşam olur ki ya da tanışma bir akşam isteme-nişan bir akşam olur ayrıca bir akşama istemenin girmesinin bir anlamı yok bence 3 kere yemek vereceksiniz evde kalabalık olacak ne gerek var o kadar strese sürekli girmeye:26:3 gün dediğim gibi alışveriş söz günüyle aynı gün olur mu hiç alışveriş akşama kadar anca sürer o yorgunlukla nişan saçını makyajını yapıp akşama mı hazırlanacaksın işkence gibi halin kalmaz yüzün gülmez öyle bohça ne ara hazırlanacak hem peki erkek arkadaşın gelsin daha önceden çıkın yapın bohçanızı siz kendi aranızda gelirken istemede getirmezler söz akşamı kayınvaliden getirir yanında anneni ikna edersen olur bal gibi baban kızla mı çıkılacak falan o işlere karışır mı ki annen bilse yeter