- 13 Nisan 2012
- 179
- 9
- 118
- Konu Sahibi sevenleraglarmis
Merhaba kızlar nihayet buraya konu açmak nasip oluyor galiba şimdi gelelim uzun AŞK hikayeme sevdiceğimle 8 yıllık bir ilişkimiz var önümüzde okul askerlik ve iş gibi engeller vardı bunların çok şükür ki 2 sini hallettik (askerlik ve okul) fakat en büyük sorunumuz hala sorun olarak devam etmekte İŞSİZLİK hayırlısı deyip sabır deyip dua edip bekliyoruz fakat bu bekleme zarfında 2 tarafın da haberi var ilişkiden ve artık iş olsun olmasın en azından adı konulsun istiyorlar tabiki bende istiyorum rabbime güveniyor inanıyorum ki bizi yarı yolda bırakmayacaktır ev yapanla evlenecek olana yardım eder rabbim inşallah diye bu yola çıkmayı istiyoruz ailelerle görüştük sevdiceğim kendi ailesiyle ben kendi ailemle bayram sonu tanışma – isteme – söz olsun diye ama maalesef burda da bir sorunumuz çıktı sevdiceğim Ankara’dan gelecek benim memleketime ve benim düşünceme göre de 3 gün alıcak tanışma – isteme – söz arası ama sevdiceğimde bunu çok buldu sonuçta yakın bir yer değil şimdi bu durumda ne yapmalıyız kafam karıştı. Ben üçü bir arada olsun istemiyorum ki zaten olmaz çünkü tanışma ve isteme aile arasında olması taraftarıyım bizde ayrıca nişan yapılmayacağı için de sözde eş dost akraba çağırmayı planlıyorum bu yüzden üçü bir arada da olmaz. Şöyle bir düşünce oluştu bende ramazan başlamadan bir gün gelinip tanışılsa ramazandan sonra bir gün gelinip istense ve ertesi gün de söz takılsa nasıl olur? Aradaki zaman uzuyor tanışma ve isteme arası 1 ay kadar bu bize sıkıntı oluşturur mu? Aileler daha önce birbirlerini ne gördü ne sesini duydu bu konuyu daha sevdiceğimle konuşmadım önce sizlere bir danışayım dedim kızlar benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa nasıl yaptınız ettiniz anlatırsanız bana da çooook yardımcı olursunuz şimdiden hepinizeee kocamannnnn teşekkürler ...