• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma-İsteme&Söz-Nişan !!!! Çıldıracağım...

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar kendimiz belirledik 15 eylül nişan diye ama benim canım sevgilim zırt pırt değişik laflarla geliyor.( ama bu istemiyor anlamında değil) .Şöyle ki sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ığdır'da.Ve yazın yaylada oluyorlar. yayladan inmeleri de ağustos sonunu buluyor. Sorun şu ki benim annemde ameliyat olacak ama paşamızın ailesini bekliyorz. Ama benim saftirik sevgilim,bunu anlamıyor malesef... Size sorum şudur bu insanlar eylülün ilk haftası gelse.tanışma olsa.sonra tekrar gelseler söz kesilse.ve haftasına da nişan yapılsa...Sizce yetişir mi ???

Çok mu karışık oldu yazdıklarım bilmiyorum ama ben çok stresliyim. Ben ailemn tek çocuğuyum ve istiyorum ki herşey çok güzel olsun.. kendim için değil kızlar... hatta bana kalsa sadece söz takılsın yeter ama ailem buna razı olmaz...

Akıl verin bana yetişir mi herşey ????

aslında hem yetişir hem yetişmez canım... mantıken yetişir ama böyle güzel telaşları madem yapacaksınız ve ailen de ayrı ayrı olsun istiyor önem veriyor neden 15 güne sıkıştırıyorsunuz ki.... isteme söz olsun aradan 1 ay 2 ay geçsin nişan yapın yok ama böyle mecbur oluyor derseniz de olur neden olmasın ki... :42::42:

aslında hem yetişir hem yetişmez canım... mantıken yetişir ama böyle güzel telaşları madem yapacaksınız ve ailen de ayrı ayrı olsun istiyor önem veriyor neden 15 güne sıkıştırıyorsunuz ki.... isteme söz olsun aradan 1 ay 2 ay geçsin nişan yapın yok ama böyle mecbur oluyor derseniz de olur neden olmasın ki... :42::42:

Aslında benim ailem diyor söz yapılsın aradan bir kaç ay geçsin nişan yapılsın ama onun ailesi köyden geldiği için tekrar masraf yapılmasın diye 15 günde yapılsın istiyoruz. Bir de malum çalışıyoruz okullar açılmadan yapılsın çıksın :)

Canım bizde aynı durumdayız sevgilimin ailesi başka bir şehirde ve gelmeleri gitmeleri masraf o yüzden biz isteme söz nişan aynı gün yapıcaz bitecek gidecek.Hatta bizim durum senden de zor çünkü onun ailesinin burada kalabileceği bi yer yok ve sevgilim vardiyalı çalışıyor tarihi bile belirlemek o kadar zor oldu ki :9: :9:
Sende madem ailen öyle istiyor bi haftasonu isteme bi hafta sonu nişanı yaparsınız olur biter.
Söz diye bişey mi kaldı artık yahu masraftan başka bişey değil.
Bence sende bitiyor olay sen ve sevgilin nasıl isterseniz öyle aileleri çok karıştırmayı bir tarih belirleryin herkes kendini ayarlasın o tarihe biz şahsen öyle yaptık çünkü kimsenin bizi düşündüğü yok biz kendimiz için yapıcaz napıcaksak :21:

Nısan ıle sozu aynı haftaya sıkıstırma derım
ozene bozene tadını cıkarta cıkarta hazırlan:1:
bende heveslendım sımdı :27:

Canım bizde aynı durumdayız sevgilimin ailesi başka bir şehirde ve gelmeleri gitmeleri masraf o yüzden biz isteme söz nişan aynı gün yapıcaz bitecek gidecek.Hatta bizim durum senden de zor çünkü onun ailesinin burada kalabileceği bi yer yok ve sevgilim vardiyalı çalışıyor tarihi bile belirlemek o kadar zor oldu ki :9: :9:
Sende madem ailen öyle istiyor bi haftasonu isteme bi hafta sonu nişanı yaparsınız olur biter.
Söz diye bişey mi kaldı artık yahu masraftan başka bişey değil.
Bence sende bitiyor olay sen ve sevgilin nasıl isterseniz öyle aileleri çok karıştırmayı bir tarih belirleryin herkes kendini ayarlasın o tarihe biz şahsen öyle yaptık çünkü kimsenin bizi düşündüğü yok biz kendimiz için yapıcaz napıcaksak :21:

Bizimkilerin kalacak yeri var şükür :) Bu arada şöyle düşündük kızlar...İlk önce bayanlar gelir bi tanışmaya sonra isteme için müsade alınır ki muhtemelen eylül 6 falan olacaktır.İstemenin yapıldığı gün yüzük takılır aile arasında. Diğer haftasonu da nişan yapılır....

Nısan ıle sozu aynı haftaya sıkıstırma derım
ozene bozene tadını cıkarta cıkarta hazırlan:1:
bende heveslendım sımdı :27:

Valla anneme kalsa diyor ki eylülde istesinler söz keselim, kurban bayramından sonra da büyük nişan yapalım....Aslında bu da mantıklı...

Hem şu var hadi geldi istediler...Eeee ya nişan için mekan bulamazsak :( :( :( offf

Back