- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
Kızlar kendimiz belirledik 15 eylül nişan diye ama benim canım sevgilim zırt pırt değişik laflarla geliyor.( ama bu istemiyor anlamında değil) .Şöyle ki sevgilimin ailesi köyde yaşıyor ığdır'da.Ve yazın yaylada oluyorlar. yayladan inmeleri de ağustos sonunu buluyor. Sorun şu ki benim annemde ameliyat olacak ama paşamızın ailesini bekliyorz. Ama benim saftirik sevgilim,bunu anlamıyor malesef... Size sorum şudur bu insanlar eylülün ilk haftası gelse.tanışma olsa.sonra tekrar gelseler söz kesilse.ve haftasına da nişan yapılsa...Sizce yetişir mi ???
Çok mu karışık oldu yazdıklarım bilmiyorum ama ben çok stresliyim. Ben ailemn tek çocuğuyum ve istiyorum ki herşey çok güzel olsun.. kendim için değil kızlar... hatta bana kalsa sadece söz takılsın yeter ama ailem buna razı olmaz...
Akıl verin bana yetişir mi herşey ????
Çok mu karışık oldu yazdıklarım bilmiyorum ama ben çok stresliyim. Ben ailemn tek çocuğuyum ve istiyorum ki herşey çok güzel olsun.. kendim için değil kızlar... hatta bana kalsa sadece söz takılsın yeter ama ailem buna razı olmaz...
Akıl verin bana yetişir mi herşey ????