tanışma hikayem ve sonrası duyduğum korku

Ay ne iyi yapmışsın özet geçerek.

çok geçmiş olsun yaşadıklarınıza üzüldüm iyiki kurtulmuşsunuz bunlar benimde yaşamaktan korktuğum şeyler o yüzden konu açmak isteidm birazda cunku bazı insanlar baştan başka biri gibi oynayabiliyor. peki başlarda giyim kuşam arkadaşlarınızla alakalı konulara karşı nasıldı tavrı onlardsda anlayışlı mıydı?

Başlarda doğal olarak sesi çıkmıyordu ne zamanki benim sevgimden emin oldu o zaman başladı mobbinglere :) size tavsiyem alkol kullanımına dikkat edin hatta siz onunla her buluştugunuzda gözlemleyin ama az miktarda alkol alsa bile ne tepki verdiğine bakın tepkilerini gözlemleyin. Eğer sakin saygılıysa problem yok. Anlattığınız olay bu denli büyütülecek bir olay inanın ki değil. Tamam kırabilir ama bağırma vs aşırı geldi. Diyorum ya benim belada aynı şekilde bağırır çağırır hatta bazen el kaldırır sonra gelir özür diler çok pişmanımalkolü bırakacağım derdi. Sakın düşmeyin bu tuzaklara

Test olayını bilemem ters tepebilir ancak hareketlerini gözleme yenilirsin.

O an eski sevgili değil de hoşlanmadığım kişiler burada deyip kalksaydınız keşke. Ya da madem rahatlamanın bir yolunu buldunuz hiç anlatmasaydınız sahilde yürürken. Çok büyük problem gibi görünmüyor ama adama karşı dikkatli olun. Ciddi bir adım atmadan önce uzun süre gözlemleyin.

kıskanmaktan ziyade uzun süre eski sevgilinizle aynı ortamda kalmaktan rahatsız olmuş. Erkeklerin zihni çok farklı çalışıyor bu konularda.
Bence geçmişinizi bu ilişkiye taşımayın. Bunun dürüstlükle saklamamakla ilgisi yok. Ben de karşı tarafın geçmişini bilmek istemiyorum. Kafama takılıyor, ilişkinin suyu çıkıyor. Hele ki 29 yaşında bir erkek böyle şeylere çok dikkat eder.

Aslında o gece size bağırdığındac en çok korktuğunuz durumda bile onu evinize götürmüşsünüz, çok tehlikeli değil mi? Lütfen insanları bu kadar yakınınıza evinize vs almadan önce biraz zaman geçsin, tanıyın, gerekirse sinirlerini de deneyin abartmayacak şekilde.. velev ki korkulacak biri ve uzaklaşmanız gerekecek, o zaman nasıl bir yol çizeceksiniz.. Allah korusun, kendinize çok dikkat edin

Bağırmasıni hoş bulmadım ama orada olduğu için olaylari bilmediği için ve oturmaya devam ettiğinizden gerilmistir. Kötü bişey sezmedim bende olsam herhalde sevgilimle eski sevgilisini aynı ortamda görmek istemezdim çalışma arkadaşlığı harici. Alkol kullanmiyorum ama etkisi de vardır diye düşündüm. Peki simdi aranız nasıl

Insanlar sinirlenince istemsiz olarak seslerini yükseltebilirler. Bu illaki o kişinin şiddet potansiyeli old. göstermez. Böyle bir tedirginliğiniz varsa kendinizi ilişkiye kaptırmadan biraz daha seyredin tepkilerini. Hatta bana kalırsa soru işaretleriniz hakkında kendisiyle açık açık konuşun.

Bu arada sebepleri her ne olursa olsun sevgilinizi böyle bir durumun içine sokmanız hoş olmamış. Aynı durumu ben de yaşamış olsaydım ben de benzer tepkiler gösterirdim diye düşünüyorum. Adam zaten bir terslik old. anladığı için adamın bir kaç defa yüzü düşmüş. Siz de her şey yolunda dediğiniz için size güvenip ortama uyum sağlamış. Gün sonunda da kendisini aptal yerine konmuş gibi hissetmiş haliyle.

Şuan sizin kafanızdaki kadar onun da kafasında soru işaretleri olduğuna eminim. Aynı durumla ben karşılaşmış olsaydım şayet sevgilimin niye bu kadar gerildiğine ve stres altına girdiğine kafam takılırdı. Çünkü birisi bizim için artık bir şey ifade etmediğinde hayatımızdaki etkisi de bu denli olmaz diye düşünürüm. Bir de tabi soruyu da geçiştirme durumu var. Demek ki bu kişinin stres altına girdiğinde veya korktuğunda gerçekleri gizleme potansiyeli var diye de düşünürüm.

Eski sevgilini neden anlatma gereği duyarsın anlam veremedim. Ayrıca bana sorarsan eğer yeni sevgilinle birliktelik olduysa kesinlikle bu olayı görmezden gelip senden yararlanmaya devam edecektir.Erkekler bizim gibi düşünmüyor.

Bir erkeğin gerçek yüzünü hemen anlamak istiyorsanız onunla yatmayın. Sıkıntı çıksa bile devamını istemek için sürekli size iyi görünme çabasına giricek ? Onu çok sık boğaz edip kısıtlamayın gerçek yüzünü daha çabuk öğrenesiniz . kendisini okadar rahat hissettirinki. Psikolojik olarak bir gevşeklil hissedip olduğu gibi görünsün . Aman nasıl olsa kızmaz diye düşünücek. Çok kuralcı biriyseniz bunu en başta belli etmeyin . Çünkü erkekte sizin suyunuza gitmek için kendinizi kurallarınıza uygunmuş gibi göstericek . Tabi azıxık aklınızı kullanıp bunu en başta kısa süreliğine yapıcaksınız . Eğer erkek tam tersi iyi biri çıkarsa . Size sen neden değiştin sorusunu sorar . erkekler hiç birzaman bir kadın kadar zeki ve oyuncu olamazlar . Kötü erkek seçimi olanlar genellikle sadece duygularıyla hareket eden kadınlardır

İki taraflı düşünüyorum: Eski sevgilinin orada olduğunu söylesen ve kalksan adam eski sevgilinle ilgili hâlâ nötr olmadığını, onu önemsediğin için kalktığınızı düşünebilirdi, bu hoş olmazdı. Söylemesen de saatlerce orada bir arada olarak sen adama haksızlık ettiğini düşünerek saklamaktan rahatsız olabilirdin, adam da "Benimle görünerek onu mu kıskandırıyor acaba?" diye düşünebilirdi. İki ucu b.klu değnek yani... Adamın hangisini düşüneceğini bilmediğin için herhangi birini seçip yürümekten başka çare yok ve sen söylemeyi seçmişsin. Burada sıkıntı yok diyelim. Ben senin çok zor şeyler yaşadığını ve abla tavsiyesi almak istediğini biliyorum. Bu konuda tek diyeceğim şu: Yeni sevgiliye asla eski sevgili ile ilgili detay verilmemeli. Konusu bile geçmemeli. Böyle ilişkilerin her zaman daha sağlıklı ilerlediğini gördüm. "Eskiler ikimizi de ilgilendirmez." deyip kapatmalı bu konuları. Anlattıkça merak edilir, sorulur, söylenir, daha çok anlatılır, gerisi gelmez. Artık eski hayatınla ilgili hesap vermek durumuna gelirsin, bir anda kendini abuk subuk bir sorgu içinde bulursun, öğrendikçe muhatap rahatsız olur, sen anlatırsın... Offf, çok sıkıntılı işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…