5 ay önce sahte bir numara WhatsApp uzerinden mesaj atmisti konuşmak istedigini söylemişti ama ben konusmadim onunla. beni tanıyan biri bende kim olduğunu öğrenmek için sorular sordum fakat hiç bir şekilde kim olduğunu söylemedi bende rahatsız oldum korktum ve engelledim. Bugün 5 ay sonra farkli bir numaradan yine mesaj attı napiyorsun diye, yazma amacın ne diyince seni merak ettim dedi. Gerçekten korkmaya ve rahatsız olmaya başladım. Ne yapmalıyım?
Hayir ama yabanci fake numara ve ikiside işletme hesabı olarak açılmış beni pek tanıyan çevresi olan bir insanda değilim mantıken aynı kişi olduğunu düşündümAynı kişi olduğunu nerden biliyorsunuz ben beş ay önceki manyağım filan mı dedi
Hiç sormam bile kimliğini gizlemeyen biri zaten ya arar söyler ya da mesajta kim olduğunu belirtir sormadan. Öyle mrb nasılsın gibi mesaj atanları engelliyorum direk. Numaramı dağıtanlarda oldu zamanında çevremde sapıklık yapanların sayısı arttığında numaramı değiştiriyorum direk. Ama size tavsiyem soru sormadan engelleyin bu kadar endişe ediyorsanız bende sevmiyorum öyle anlamsızca yazanları.5 ay önce sahte bir numara WhatsApp uzerinden mesaj atmisti konuşmak istedigini söylemişti ama ben konusmadim onunla. beni tanıyan biri bende kim olduğunu öğrenmek için sorular sordum fakat hiç bir şekilde kim olduğunu söylemedi bende rahatsız oldum korktum ve engelledim. Bugün 5 ay sonra farkli bir numaradan yine mesaj attı napiyorsun diye, yazma amacın ne diyince seni merak ettim dedi. Gerçekten korkmaya ve rahatsız olmaya başladım. Ne yapmalıyım?
Sahte numara nasıl oluyor?5 ay önce sahte bir numara WhatsApp uzerinden mesaj atmisti konuşmak istedigini söylemişti ama ben konusmadim onunla. beni tanıyan biri bende kim olduğunu öğrenmek için sorular sordum fakat hiç bir şekilde kim olduğunu söylemedi bende rahatsız oldum korktum ve engelledim. Bugün 5 ay sonra farkli bir numaradan yine mesaj attı napiyorsun diye, yazma amacın ne diyince seni merak ettim dedi. Gerçekten korkmaya ve rahatsız olmaya başladım. Ne yapmalıyım?
Sahte yabancı numaralar alınabiliyor internetten WhatsApp icinSahte numara nasıl oluyor?
Numaranı değiştirebilirsin mesela?5 ay önce sahte bir numara WhatsApp uzerinden mesaj atmisti konuşmak istedigini söylemişti ama ben konusmadim onunla. beni tanıyan biri bende kim olduğunu öğrenmek için sorular sordum fakat hiç bir şekilde kim olduğunu söylemedi bende rahatsız oldum korktum ve engelledim. Bugün 5 ay sonra farkli bir numaradan yine mesaj attı napiyorsun diye, yazma amacın ne diyince seni merak ettim dedi. Gerçekten korkmaya ve rahatsız olmaya başladım. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?