Tango programı.. Lütfen yardım..

brcsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.504
3.614
133
Merhabalar..
2 haftadır içimi kemiren bir durum hakkında bilgilerinize ihtiyacım var..
Nişanlım 1 yıl oluyor, tango programını yükleyip beğenmediğini söylemiş ve silmişti. Fakat hesabını silmemiş sadece telefondan programı silmiş.
2 hafta önce kadar bana telefonundan bir görüntü gönderdi ve görüntüde üst bildirimde tangodan bir mesaj (T harfi) ve bir baloncuk içinde bir kadın resmi vardı ve mesaj gelmiş olarak 1 yazıyordu. Fakat kendisi bunları görmüyordu, yani gönderdiğim görüntüde bende yok dedi.
Tabii ki ben bunu görünce çok fena tartıştım ve bana yeminler etti programın kendisinde bile olmadığında dair.
Daha sonra bana, arkadaşının onun numarasıyla kayıt olduğunu söyledi, güya mesajlar hem ona, hem arkadaşına gidiyormuş.
Program kendisinde ekli olmadığı içinde mesajları göremiyormuş.
Sizce böyle birşey mümkün müdür? Başından böyle birşey geçen varmı? Ona göre karar vereceğim...

1 yil tango programi kullandim ama boyle bir sey olduguna inanmiyorum. Benim 2 numaram var. Telefonda olan numarayla tabletde whats app actim. Mesajlar tablete geliyor telefonla hic bir alakasi yok. Tango da onun gibi. Arkadisinin mesaji ona niye gelsinki mumkun degil

Arkadaşının neden öyle yaptığına dair kendiside bilmiyormuş. Zaten bana da pek mantıklı gelmemişti.

Merhabalar..
Nişanlım 1 yıl oluyor, tango programını yükleyip beğenmediğini söylemiş ve silmişti. Fakat hesabını silmemiş sadece telefondan programı silmiş.
2 hafta önce kadar bana telefonundan bir görüntü gönderdi ve görüntüde üst bildirimde tangodan bir mesaj (T harfi) ve bir baloncuk içinde bir kadın resmi vardı ve mesaj gelmiş olarak 1 yazıyordu. Fakat kendisi bunları görmüyordu, yani gönderdiğim görüntüde bende yok dedi.
Tabii ki ben bunu görünce çok fena tartıştım ve bana yeminler etti programın kendisinde bile olmadığında dair.
Daha sonra bana, arkadaşının onun numarasıyla kayıt olduğunu söyledi, güya mesajlar hem ona, hem arkadaşına gidiyormuş.
Sizce böyle birşey mümkün müdür? Başından böyle birşey geçen varmı? Ona göre karar vereceğim...

Niye onun numarası ile kayıt olmuş ki
Zaten kayıt olurken o telefona doğrulama kodu geliyor.
Sizin nişanlınızın numarasına gelen bu kodu girmeden programı yükleyemez.

Kendi numarasına neden yüklememiş?

1 yil tango programi kullandim ama boyle bir sey olduguna inanmiyorum. Benim 2 numaram var. Telefonda olan numarayla tabletde whats app actim. Mesajlar tablete geliyor telefonla hic bir alakasi yok. Tango da onun gibi. Arkadisinin mesaji ona niye gelsinki mumkun degil

Arkadaşı onun numarasını kullanıyormuş. Numara aynı olduğu içinde her ikisine de geliyormuş..

2 hafta önce kadar bana telefonundan bir görüntü gönderdi ve görüntüde üst bildirimde tangodan bir mesaj (T harfi) ve bir baloncuk içinde bir kadın resmi vardı ve mesaj gelmiş olarak 1 yazıyordu.

Bu bahsettiğiniz görüntüyü yükleyebilir misiniz siteye? Biz de bakalım tango mu değil mi?

Merhabalar..
Bende hesabı kapatmadan direk sildim nedense o baloncuktan bana hiç gelmiyor :) klasik erkek yalanı işte arkadaşım yazdı yada bilmiyorum haberim yok ;)

Uzun süre kullandım o programı. eğer yüklü olmazsa bildirim falan gelemez. Zaten mantıken mümkün değil düşünürseniz. Malesef nişanlınız yalan söylüyor.

Onun gönderdiği görüntüde olmayan sana gelince nasıl görünüyor peki. Sonuçta görüntüyü gönderen ne gönderiyorsa o görünmüyor mu :KK64:

Ben telefon değiştim, anneme verdim eski telefonu. Yeni telime yükledim tango, annemimkine baktım çalışmıyordu. Yeterli ingilizcen varsa tangonun iletişim sayfası var mesaj yollla. İçine dert olmasın en azından. Ama çok saçma. Arkadaşı neden kendi teli ile kayıt olmuyor. O zaman tango programı kullanmak içinn nişanlının telini mi veriyor başkalarına?

Back
X