• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışalımm

Lydiass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
77
3
18
İstanbul
Foruma yeni üye olan Arkadaşlar buyrun tanışalım kaynaşalımm ...:1::1::1:
Ben 18 yaşındayım lise sona gidiyorum sınava hazırlanıyorum burayada yeni uye oldum arkadaş ortamını cok begendim sizde benim gibi yeniyseniz buyrun tanışalım birbirmize destek olalaımmm :)))

bende simdi uye oldum ve pek bisey nalayamadim zor bi site gibi geldi ya.kim benim yorumuma cevap veriyo falan bilmiyorum .bide nasil konu accam onu bile bilmiyorum :43:

Selam canım ben de yeniyim
Ne düşünüyorsun bölüm olarak :26:

mrb canım bolum olarak inşaat müh ya da harita müh dusunuyorum ama oncelik insaatta mimarlıgın puanları cok yuksek oldugu icin yalnızca bir hayal :)

Ooo gerçekten istesen böyle düşünmezdin cnmm :20:
Bu arada sayısal mısın?
Düzenli bi çalışman var mı:26:

Ben de 19 yaşındayım başlarda bir hedefim vardı sıkı bir şekilde hazırlandım ama sonra herşeyden vazgeçtim sınava öylesine girdim ve şimdi ist ünv. ilahiyat okuyorum bir yıl Arapça hazırlık vardı geçen sene kaldım bu yıl tekrar okuycam:ssz:

37 yaşında evli mutlu ve çocukluyum şu an çalışmıyorum burayı keşfettikten sonra ara ara bazen sıkça gelip bakıyorum.Şaşırtan konular,ders veren konular ve değişik insan profilleriyle güzel vakit geçiriyorum.Çoğunlukla üzücü ve sinirlerimi yıpratıcı konulara denk gelsemde güzel bir site.Sizlerede merhaba ve sevgiler.:34:

Back
X