Tampon kesinlikle cok pratik,rahat bir yontem. Bakire arkadaslar icin kesinlikle tavsiye etmem. Onun disinda,en onemli nokta tamponu uzun sure kullanmayin.
Mesela naznur arkadasimiz gibi 5 saat boyunca ayni tamponu kullanmayin. Bu risk olusturur. En sagliklisi 2.5 saatte bir degistirmektir. Uzun kalmasi o bolgede bakteri olusmasina neden olur.
Bide gece uyurken kesinlikle tampon kullanmayin,ped kullanimina gecmenizi oneririm.
Ellerinizi tamponu cikarmadan once yikayin.
Marka secimi size kalmis ,deneyin bir kacini ve ona gore secim yapin. Oyle aralarinda pek bi kalite farki yok zaten.
aklima gelenler bunlar,korkmayin kullanin derim:)
Tampon kullanımı bekarlar için uygunmu evlenmemis genc kızlarda kullanabilirmi yada kullanan bir arkadasımız varmı ?
Ben bakire arkadaşlar için de tavsiye ederim, çünkü dediğiniz gibi çok pratik, çok rahat bir yöntem.
Çocuk bezi gibi pedle dolaşmaktan nasıl rahatsız olunmaz, anlamak mümkün değil.
Ben bakire arkadaşlar için de tavsiye ederim, çünkü dediğiniz gibi çok pratik, çok rahat bir yöntem.
Çocuk bezi gibi pedle dolaşmaktan nasıl rahatsız olunmaz, anlamak mümkün değil.
Pardon bakirelere nasıl tavsiye edebildiğinizi sorabilir miyim?
Hangi bakire cesaret edip orasına tamponu sokabilecek?
Ayrıca son cümlenizden dolayı sizi kınıyorum...
ben sokmuştum. cesaretle ne alakası var bunu?
arkadaşlar ben bütün iyi niyetimle, şu vajinadaki bağ doku ve liflerden oluşan ve adı "hymen" olan zara nasıl bu kadar anlam yükleyebildiğinizi anlamaya çalışıyorum?
nedir bu liflerden oluşmuş ince parçaya yüklediğiniz anlam?
ben algılayamıyorum.
Sen Türkiye'de yaşamıyorsun sanırım?
Ülkemizde bu zar parçasına ne kadar önem verildiğini bilmeyen mi var?
Evet bana da anlam ifade ediyor...
Ama sadece zar değil, BEKARET anlam ifade ediyor bana...
ülkenizde o zar parçasına önem veriliyor olabilir. ben sebebini soruyorum. neden diyorum yani.
bunu cevaplayabilir misin? sadece bu konudaki algılarınız hakkında sohbet etmek istiyorum.
bu soru ne ya? uzaydan mı geldiniz? türkiyede sizin algılarınıza göre o zar,'zar parçası' değil elbetteki... bu konuda sohbet etmek mi? çok saçma... nedir?ne değildir bunu herkes biliyor ya.. benim fikrim elbetteki önemli..yani bekaret.. yalnız,bekaretini koruyup geri kalan herşeyin olmasıda aynı türden benim için... yani bekaretsizlik gibi..ülkenizde o zar parçasına önem veriliyor olabilir. ben sebebini soruyorum. neden diyorum yani.
bunu cevaplayabilir misin? sadece bu konudaki algılarınız hakkında sohbet etmek istiyorum.
bu soru ne ya? uzaydan mı geldiniz? türkiyede sizin algılarınıza göre o zar,'zar parçası' değil elbetteki... bu konuda sohbet etmek mi? çok saçma... nedir?ne değildir bunu herkes biliyor ya.. benim fikrim elbetteki önemli..yani bekaret.. yalnız,bekaretini koruyup geri kalan herşeyin olmasıda aynı türden benim için... yani bekaretsizlik gibi..
bu soru ne ya? uzaydan mı geldiniz? türkiyede sizin algılarınıza göre o zar,'zar parçası' değil elbetteki... bu konuda sohbet etmek mi? çok saçma... nedir?ne değildir bunu herkes biliyor ya.. benim fikrim elbetteki önemli..yani bekaret.. yalnız,bekaretini koruyup geri kalan herşeyin olmasıda aynı türden benim için... yani bekaretsizlik gibi..
o zaman size de olası vajinismusunuz veya orgazm olamayacak olduğunuz cinsel ilişkilerinizle mutluluklar.
cinselliği böyle öcü gibi algılayanların cinsellikten zevk alması neredeyse imkansız, ne yazık ki.
Yani zaten bekaret zar değildir ki...
Yeter ki insanın ruhu bakire olsun...
Sonuçta zarını kazayla kaybedenler var ve bana göre onlar bakire hala...
Duygu Asena'nın bir lafı var ''Her tarafı ellenmiş sadece zarı duran BAKİRE kızlar'' diye. Birebir katılıyorum...
haddinizi bilin! gayet mutlu bir evliliğim var.zerre sorunum yok Allahıma şükür.
son mesajlarınıza baktım da nedense hep aynı konular üzerine yazmışsınız.. cinsellik,vajinismus vs.vs.
öcü diyen olmadı ayrıca..
ne şimdi..
bilmem kaç defa cinsel birlikteliğiniz oldu diye ki öyle anlaşılıyor yazdıklarınızdan..!
cinsel mutluluk dahisi,prof.mu oldunuz?
Ben bakire evlendim diye vajinismus olmuşum onun dediğine göre...
Ama bakire olmamaktansa birkaç yıl daha vajinismus olmayı tercih ederdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?