• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası

1dogasever

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2020
2.755
1
3.616
83
Arkadaşlar eşim araştırmamı istedi. Sizlere sormak istedim tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıran arkadaşlar memnun kaldınız mı? Avantajları ve dezavantajlarını nasıl yaşadınız? Hamile değilim ama bebek düşünüyoruz. Paket içeriğinde hamilelik için bazıları 1 yıl bazıları 1 ay süre veriyor. Bu da biraz kafamı karıştırdı işin açığı. Gayet sağlıklıyız ama devlet hastaneleri malum randevu bile alamıyoruz özel hastaneler de aşırı pahalı. Genel check up yaptıralım yaptıralım diyoruz düzenli. Eşim ve benim ailem de kalp krizinden vefat eden çok kişi var(korktuğumuzdan değil) erken önlem almak istiyoruz. Her şeyin başı sağlık en büyük zenginlik sağlık. Bana yardımcı olursanız sevinirim ☺️

Sık sık hastalanmıyoruz gerçi çok şükür büyük hastalıklarımız olmadı sadece nezle grip felan işte. Benim için en önemli konu hamilelik bi de check up

Ben 2 yildir yaptiriyorum ama saglik harcamalarim odedigim toplam ucretten daha az , benim icin ise yarar olmadi, onceden alinmis tanilarinizi odemiyor, infertiliteyi odemiyor, ameliyat sonrasi rapor almam gerekti sgk kaydi sart dediler tamamlayiciyi gene kullanamadim ise yaramadi yaklasik 2 yilda sadece 1 kere hakkiyla kullanabildim ayrinti mr cektirdim iyi arastirmanizi oneririm belki sizin isinize yarar ben bir daha yaptirmayi dusunmuyorum gecmis olsun

Cogunda 12 ay bekleme süresi var hamilelik için. Bence yaptırın bn memnunum ama özel sağlık daha mantıklı biraz daha pahalı ama daha iyi hastaneler var. Tamamlayıcda genelde sgk anlasmalı hastaneler var yani acıbadem memorial gibi hastaneler yok. Medical park tarzı.

Ben çok araştırdım gebelik için kolaylık olsun diye fakat 12 ay gebelik yok sigortanın 2. Senesinde tekrar sigorta yenileyip öyle doğum yapabiliyorsun.
Yani ilk 1 sene ödeme yaptığın para boşa gidiyor gibi birşey söz konusu.
Mesela hemoroidim vardı devlette daha önce tanı konulduğu için özelde bu sağlık sigortasından yararlanamadığımı öğrendim.
Hem bir sene çocuk yok hem ikinci sene tekrar sigorta yenileyeceğim hemde istediğim tedaviyi olamayacağım.

Uyuz oldum yaptırmadım lanet olsun böyle sisteme dedim.

Back